Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
280
Favori
1.682.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Telefon şarj olmuyordu. Soket ve pil değiştirttim ama şimdi de şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor hızlı şarj olmuyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Ne önerirsiniz ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhchiko

    Selamlar. Telefon şarj olmuyordu. Soket ve pil değiştirttim ama şimdi de şarj oluyor gösteriyor ama dolmuyor hızlı şarj olmuyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Ne önerirsiniz ?

    Kesin çözüm diyebilir miyim bilmiyorum ama telefon kablo seçiyor sanırım. Evdeki 3 kablodan biri telefonu hızlı şarj ediyor diğerleri etmiyor. Sorunum bu şekilde çözüldü gibi.

  • Rhchiko kullanıcısına yanıt

    Ugreen kablo kullanıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.

  • Selam arkadaşlar.

    Şimdi benim şöyle bir sorunum var. Note 5 cihazım bir gün donuverdi. Kapatamadım. Power tuşu ile yapılacak kombinasyonlar ile denedim olmadı. Sonra şarjı bitti ve açılmadı. 2 saat şarjda kaldıktan sonra açmaya çalıştım açılmadı. Power tuşu bozuldu mu acaba diye düşündüm ama ses açma + power + orta tuş vs ile yükleme modumu nedir ona geldim. baştan başlatmak istedim cihazı ondan sonra samsung yazısı geldi ve öylece kaldı. saatlerce öyle bekledi. Servise götürdüm klasik cevap anakart değişimi. Bir telefoncuya götürdüm baktı tuş kombinasyonları denedi olmadı. birine yönlendirdi. onda bir cihaz varmış ona takınca açılıyormuş falan. ona gittim oda yapamadı. anakart değiştirelim dedi.


    Aradan 3 ay geçti pandemi vs derken öylece kaldı. Geçen çalıştırmaya çalıştım. Şarja taktım. ekrana hiçbir yazı vs gelmedi. Ama şarj oluyor çünkü azda olsa bir ısınma var. fakat ekrana görüntü vs gelmiyor. pc ye taktım verileri kurtarabilir miyim diye ama oda olmadı. Sizce ne yapmalı. bir fikriniz var mı

  • 5 6 yıllık note 5 serüvenimiz bu hafta kendisi intihar ettiğinden sona ermiştir. zaten son dönemleri çok sıkıntılıydı yeni telefon aldım alacağım derken haftanın ortasında bi gitti bi daha gelmedi. iç ekran kırıldı muhtemelen. ekranın üstünde ele gelen çatlak yok ama hafif yan tutunca bir sürü çatlak gözüküyor altında. en çok üzüldüğüm de içinde kalanlar oldu. yılda 1 2 defa alırdım yedeklerini ama son dönemde kaydettiklerim hep kaldı orda. güzel cihazdı allah rahmet eylesin

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Hepsiburada 1000 tl cıvarı veriyor ama kasada ekranda kırık kameralarda sorun olmayacak yani dışardan görünür sorunu olmayacak öyle bir cıhaz varmı bilmiyorum. Benimkinin kasa sapasağlam da home tuşu soyuldu bide batarya değiştirdim bir kere şimdi ekran üstten kasadan ayrılmaya başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hkaplan55 kullanıcısına yanıt

    Emektarın yerine ne geldi hocam?

  • Valla kozmetik olarak sadece home tuşu gidik benim cihazın. İleri ki aylarda bi şekilde değerlendirmek istiyorum. İyi bir değişim kampanyası olursa güzel olur.

  • thelordof kullanıcısına yanıt

    kaç gündür o kadar bakındım en son iphone se 2020 aldım. note serisinden geçiş benim için biraz sancılı olacak küçük ekranından dolayı ama şu anda evdeki eski s3 ü kullandığım için ufaktan alışmaya başladım diyebilirim. bataryası en büyük sorun ama note 5 in de son yılları farklı değildi. günde en az 3 4 defa şarja takıyordum.

  • hkaplan55 kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam, bir telefon eskiyince en büyük sorun bataryası sorun oluyor.

  • Batarya değişimi için önerisi olan var mı? Kadıköydeki ana yetkili servis ücret karşılığı değiştiriyor mu? Onun dışında bir gsmiletişimi duydum galiba forumda fazlaca 250 lira diyor ücretine ama telefonu en azından 1 yıl götürcek kadar iyi midir bataryaları?

  • mertcb kullanıcısına yanıt

    Yetkili servisler hala değişiyor diye biliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkürler hocam evet değiştiriyorlar ama benim arka kapak daha önceden kırıldığı için değiştirmiştim yan sanayi olarak o yüzden kırılır dendi 300+300 gibi fiyat çıkarttılar ben de o yüzden yaptırmadım. 2. eli zaten o fiyata gidecek bi telefon için değmez gibi geldi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcb kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Telefonun 2. El fiyatından dolayı dediğiniz gibi o kadar masrafa değmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

    gsmiletişim 250 lira ancak boya atması yaşanabiliyor dedi bundan da emin olamadım bu şekilde 2. elde ne kadar eder ki acaba piyasa alt üst olmuş zaten 3 4 sene önce bunu aldığım fiyata giriş seviyesi telefon bile alınamıyor malum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertcb kullanıcısına yanıt

    Sıfır telefon fiyatlarından bende müzdaribim. 2. el fiyatını bende bilemiyorum, çok oynak piyasa.

  • ikinci batarya da bitti 1 sene önce Samsung serviste takılmıştı güya orjinal taktılar. Piyasada 250 tl deniyor değişime bataryayı alıp kendim değiştirmeyi deneyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atisaca -- 28 Kasım 2021; 4:49:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha almadıysanız yerli malı pili tercih etmenizi tavsiye ederim, 1,5 sene önce almıştım, yoğun kullanıma rağmen pil hala formunu bozmadı, bedeli orijinal diye satılan pillerin yarı fiyatı, takmak da o kadar zor bir iş değil, konu hakkındaki internetteki videolar yararlı olacaktır, hatta arka kapak eskimişse onu da değiştirebilirsiniz bu arada, onu da orijinal almaya gerek yok, ucuza gayet güzel kapaklar var..

  • Amoled ekran ve yüksek çözünürlük isteyip de bütçesi dar kişilere hala hitap edebilen tek telefondur Note 5, hala sıfırı 2.700-3.000 TL civarında bedelle satılmakta, ikinci eli bile formuna göre 1000-1500 TL arasında müşteri bulmakta. Telefonum bozulsa tereddütsüz tekrar sıfırını alırım.


    Konunun eski sayfalarını karıştırıp baktım ama bilgi bulamadım, sorun şu; telefonumu 3 sene önce aldım, hemen Android 7 ye yükseltti kendini, yeni Android sürümlerinin artık Note 5 e gelmeyeceğini öğrenince Kingroot programı ile kökü açtım, bunu yapmaktaki en önemli amacım Adaway yükleyip reklamlardan kurtulmaktı, gerçekten de müthiş bir program zerre reklama izin vermiyor, böylece giderken geçenlerde Note 5 e güncelleme geldiğini duydum, sandım ki Android sürümü yükseltilecek, telefonum kök yüzünden artık güncelleme yapmadığı için Smart Switch ile denedim ve güncellemeyi yaptı ama Android sürümünü yükseltmedi, güncelleme root işlemini iptal etti ve nereyi açsam reklam sağanağı başladı, tekrar kök işlemi yapayım dedim ama Kingroot yapamadı, araştırınca anladım ki güncelleme dedikleri güvenlik yamasıymış meğer, tuzağa düştüm yani, manuel olarak da cesaret edip kök işlemi yapamadım telefon kitlenir falan diye. Telefonu root ile kullananlar sakın bu güncellemeyi yapmasın.


    Anlattığım sorun kimsenin başına geldi mi, N920CXXU5CRL3 yamasından sonra root yapan oldu mu, nasıl?..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Motan -- 3 Aralık 2021; 22:13:31 >
  • Motan kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz pilin linkini alabilirmiyim. Aldığımdan beri kalın kılıf ile kullanıyorum kasası ilk günkü gibi çizik bile yok arka kapak çatlasa da önemli değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24142415241624172418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.