Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU] (2413. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48.394
Cevap
280
Favori
1.683.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24112412241324142415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hakkı48 kullanıcısına yanıt

    Değişim sonrası pil kalibrasyonu yapmayı denediniz mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanrupid kullanıcısına yanıt

    Bugün batarya değiştiği yere gidip memnun kalmadığımi kendi kendine 10 dan 2 ye iniyor falan dedim bırakın yenisini takalım.dediler değişti . Yani isim vardi beklemedim aslında umarım değişmiştir . Ama sanırım benim 5 yıldır kullandığım tele format atmam gerekiyor zira pil slgilayicisinda bir sıkıntı var resmen . Bu yeni batarya da henüz 6 saat oldu gerçi ama şu tahmini kalan pil süresini umduğum gibi vermiyor . Her %10 için 1 saat yani full dolu iken 10 saat kullanırsın diyor !!!! Hala 6.0.1 kullanıyorum ne room ne yazılım 5 seneyi devirdi . Sanırım son çare bunu yapicam . Fabrika ayarlarına sıfırla işimi görürmü acaba ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakkı48 kullanıcısına yanıt
    Hocam Android 7'de pil süreleri artmıyor aksine düşüyor. 6 pil için uygun ama şunu yapmayı deneseniz iyi olacak.

    İster format atın ister atmayın bu size kalmış.

    Accubattery indirin. 1 hafta kullanınpilin yaklaşık ömrünü görün. Size söyleyecektir örneğin yüzde 87 89 ömürlüklü pil olduğunu. Zaten yüzde yüz beklemeyin çünkü cihaz 6 yıllık artık en yeni yedek parçası bile Max 3 yıllık ve piller bir köşede durdukça gücünü belli oranlarda kaybeder.
  • çıktığında alınan note 5 var, 1 kere bile servise gitmedi çok iyi çalıştı arızası filanda yok. pili öldü artık, telefon kendi kendine kapanıyor. orjinal pil bulunur mu bu zamanda? antalya içinde satan yer varsa alıp pili değiştirmek istiyorum. yeni telefon alacaktım ama emin olamadım s20 fe baktım ama onda da dokunmatikte sorun var çok ısınıyor filan denmiş emin olamadım. şimdilik idare etsin diye pil değiştirip kullanmaya devam etmek istiyorum. pil değişimini kendi yapan var mı? youtube'dan baktım pek zor bir şey değil, batarya bulsam ben kendimde değiştiririm. ya da yakın zamanda batarya alanlar nereden aldı yazarsa iyi olur.

  • Note5 hafızası yetmiyor bu sorunu nasıl çözüyorsunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt

    Fon makinesiyle falan isitmayi dusunuyosan sağlıklı olmuyor (arkadaşım denedi) ve arka kapak illa zarar görüyor o pil artı ekipman gönderenler var nette ama wd40 miydi ne o ilacın olması gerek ve o ince yapistiricininda nette 60 TL den başlıyor piller çiçek sepeti bile satıyordu bi ara benim önerim kendin hiç bulaşma en ummadığın yerde servis bataryası olabiliyor alacağın pilin üzerinde lazerle yazılı tarih olması gerekiyor gun ay yil seklinde ve en kötü 2020 yazmali. Arka kapak illa zarar görüyor diyecekdir her tamirci ama aldığım gibi teslim ederim diyenlerde çıkıyor zira bisi olursa kapak benden diyenler denk geldi bana. Ve en önemli tavsiyem batarya değişimi sırasında başında dur ürünün . Çünkü o an dükkan da olmuyor pil depodan getirticez diyeceklerdir siz iki saat dolanin gezin diyecekler ama çıkma başında dur .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Bende de o sıkıntı var.

  • Arkadaşlar annemde note 5 var. Vodafone simkart kullanıyor. Bazen simkart ağa kayıtlı değil gibi bir hata veriyor ve arama yapmaya izin vermiyor. Bu kronik bir sorun mu, sanırım Vodafone hatta geçtikten sonra oldu.

    İkincisi de Android yedi yerine stabil bir custom rom kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • citomehmet C kullanıcısına yanıt
    İkinci telefon olarak evet. Günde 2 kere şarj ediyorum sadece.

    (Sim kart yok, sadece wifi ile programları kullanıyorum)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • High Sierra kullanıcısına yanıt
    4 parçalı rom arşivi içinde olacak.

    Yükleme yönergesini bende hatırlamıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay emektar note 5 ciler nasıl gidiyor :) ben de bugün pil değişimi yaptırdım "gsm iletişimde", şimdilik iyi gözüküyor accuabattery yükledim test edicem bu hafta.Kendiniz denemeyin derim adamlar bile yaparken arka cam kısımda problem olabileceğini söyleyip ona göre alıyorlar ama bir problem olmadı bende. Güvenilir yerde yaptırın derim fiyat değişmiyor çünkü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Hocam bence root yapmayın zaten Samsung, Android'in doğasına aykırı bir şekilde knox sayacı denilen olayı bizlere sundu amacını az çok biliyoruz zaten hepimiz.

    Merhaba, Samsung note5'e root yapınca pil bilgisi bölümünde ki 3000 mah yazısını herhangi bir rakam yapabilir miyim? Telefona 4 pil bağladım fakat yüzdeyi doğru göstermiyor. Şu dünyada mah kismani gerçek mah değerini yazacak bir yol varsa ne olur paylaşın benimle. Hiç olmazsa bilgisi olan bir arkadaşınıza yonlendirin beni bi yol alabileyim bu konuda.

  • Beyler benim note 5 Türkiye Garantili telefonum var. Uzun süre kullanmadım yaklaşık 6 7 aydır ve bugün kart takıp bir kontrol edeyim dedim telefon açılmadı. 5 senedir kusursuz kullandığım teleofn durduk yere kernel is not seandroid enforcing diye bir uyarı veriyor. Nasıl düzeltebilirim acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son günlerde instagramda sorun yaşıyorum başka yaşayan var mı merak ettim. instagram üzerinden oynatılan bütün videolarda sorun var. reels, story vs. videoları tam izleyemiyorum. takılıyor, kare kare oluyor. telefonu değiştirmenin vakti geldi mi yoksa düzelebilecek bir problem mi

  • hkaplan55 kullanıcısına yanıt

    Aynı sıkıntı bende de var hocam. Dün başladı. Daha öncesinde bir sorun yoktu. Videolar bozuk oynuyor sadece ses duyuluyor.

  • Aynı Instagram video sorunu bende de başladı. İşin garibi LG G2 yedek telefonumda hiç bir sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi kendine düzelmiş durumda şu anda. güncelleme falan mı geldi uygulamaya bilmiyorum ancak baktığımda 19 nisan son sürümün geldiği gün gözüküyor bende o günden beri yaşıyordum bu sorunu zaten. instagram kaynaklı bir sorundu düzelttiler demekki

  • Arkadaşlar evimde şebekeler iyi çekmiyor, turkcell kullanıyordum, onu kullanirken wifi arama ozelligi uzerinden wifi ile sıkıntısız konuşuyordum. Simdi telekom a gectim yanliz ayarlarda wifi arama kayboldu. Telekomun uygulamasına girip wifi aramayi actigim zamanda telefon uyumlu değil diyor. Daha 1 gun once kullandigim ozelligi kullanamaz oldum. Isin enteresani bu ayarin telefonun kendisinden kaybolmuş olmasi. Aktif etmek icin ne yapmam lazim??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volte mevcut ancak wifi arama uçtu gitti
    SAMSUNG GALAXY NOTE 5 [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmutosman kullanıcısına yanıt
    Hocam çünkü Türk Telekom bu özelliği Vodafone ile Turkcell'den sonra ve çok daha sınırlı sayıda cihazda açık hale getirdi.

    Nedenini de şöyle özetliyor TT, bayilerde ve online kanal üzerinde kendi sattığı cihazlara özel sunuyor VoWifi'i.

    En basitinden diğer iki operatörün desteklediği Realme 7 Pro cihazı Volte ve Vowifi kullanamıyor TT üzerinde ama aynı donanıma sahip Redmi Note 9S ve 9 Pro cihazları destekliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24112412241324142415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.