Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100 3 AY KULLANILMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefon 21.11.2012 tarihinde alınmıştır. Garantisi devam ediyor. Faturanın fotokopisi ürün ile birlikte gönderilecektir. Ürün üzerinde herhangi bir çizik vs. yoktur. Ön camda koruma film vardır. Çok hassas kullanılmıştır. Ürün kutusunda ve standart aksesuarlarının yanında ekstra aksesuarlar ile gönderilecektir. İstanbul'da Samsung'un kendi mağazasından alınmıştır.
    Gönderilecek Ekstra Aksesuarlar :
    - Orjinal Samsung Flip Cover Kapak
    - 1 adet pil
    - 1 adet aynı anda yedek pili ve telefonu şarj eden masaüstü stand. Aynı zamana bilgisayarla senkronize de eder.
    - 1 adet silikon arka kapak
    - 1 adet telefonun üzerinde takılı 32GB hafıza kartı
    Ürün resimde görüldüğü şekilde gönderilecektir.


    Fiyat: 1000TL

     SAMSUNG GALAXY NOTE 2 N7100 3 AY KULLANILMIŞ



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckurtu -- 6 Mart 2013; 20:35:14 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Almak için pm
  • pm atılmıştır
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckurtu

    pm atılmıştır

    Telefon bekleniyor satıcı arkadaştan
  • İlan sahibi tam bir sahtekarmış. Sözde bugün telefonu elden teslim edecekit. Telefonlarıma cıkmıyor . Zaten forumda artık sahtekardan geçilmez oldu. Allah ıslah etsin böylelerini. Yönetimin artık bu konuya ciddi biz çözüm bulması lazım. Elden teslim almaya çıkmasam 1000 tl nin kanına girecekti.

    Yönetimin yeni üyelere 1 sene 2. el bölümünü kapalı tutması lazım. Yoksa eminim bu şahıs akşama başka bir üyelikle yarım kaldığı dolandırıcılık faaliyetlerine devam edecektir.
  • Ayrıca ilan nedeniyle kişiyle iletişime geçen arkadaşlar varsa bana pm den ulabilirse sevinirim. Ben mümkün olduğu kadar ilanın altına ürünü alacağımı yazdım ki o arada birilerini kandırmasına mani olayım diye. Eğer bi şekilde para gönderen varsa hemen savcılığa başvursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: koko69

    Ayrıca ilan nedeniyle kişiyle iletişime geçen arkadaşlar varsa bana pm den ulabilirse sevinirim. Ben mümkün olduğu kadar ilanın altına ürünü alacağımı yazdım ki o arada birilerini kandırmasına mani olayım diye. Eğer bi şekilde para gönderen varsa hemen savcılığa başvursun.

    Ürün tarafımdan dün akşam satın alınmıştır.Arkadaşı lekelemeyelim.Ruh hastaları sarmış forumu ne yapacağını şaşırmış savcılığa verecekmiş adamla konuşmadan ve anlamadan dediklerinize bakın bu düşünce kafa yapısı değişmedikçe türkiyeden bişey olmaz.Nazım hikmet doğru söylemiş yüzde 70 değil 99 u böyle ne diyeyim allah akıl fikir versin diyecem yok bu arkadaşın dediklerine itibar etmeyin derim 950TL YE DÜN AKŞAM ELDEN İSTANBULDAN ALDIRILMIŞTIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herme -- 8 Mart 2013; 17:32:30 >
  • Harme de yeni galiba:)) kendisi tarafından alınmışmış...1000 lira gibi bir fiyat Samsung garantili sizde herhangi bir şüphe uyandırmadı mı;?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mutebahhir

    Harme de yeni galiba:)) kendisi tarafından alınmışmış...1000 lira gibi bir fiyat Samsung garantili sizde herhangi bir şüphe uyandırmadı mı;?

    Hocam zaten her ikisi de aynı kişi. Bunlar nitelikli dolandırıcı... Ben zaten dün ilanı gördüm şüphelendim. Bir ihtimal de dürüst ve gercek satış olabilir dedim. Ancak yine yanılmadım. Bu harme28 nikiyle geçen hafta başka vukuatlar işledi. Geçen gün de yine başka üyelik almış başka bir tezgah açıyor. Bende ortaya çıkarınca kendince yancılık yapmıi diğer üyeliği ile... Bu karambolde bir iki kişiyi tezgahına düşürmesin diye de zaten ilanın altına yazıyorum ki bazı arkadaşların canı yanmasın. Bu forumda artık en az 20 referansı olmayan üyeden çöp bile alınmaz. Ve de eski üye olması lazım. Çünkü bu vatandaş gibi foruma dadanmış çok fare var. işleri güçleri sürekli yeni üyeliklerle milletin canını yakmak. Bu arkadaşı zaten diğer vukuatından dolayı savcılığa vermiş forumdan biri. Ama bu tarz adamlar ciddi başlarına iş almadan uslanmaz... böyleleri sayesinde forumda dürüstler itibarsız dolaşıyor.




  • İlan sahibi utandamadan dün akşam arayıp yazdıklarımı değiştirmemi istedi.. Güler misin ağlar mısın dedikleri bu olsa gerek. Hocam madem böyle anılmak istemiyorsun neden böyle dolambaçlı yollara giriyorsun diye adama sorarlar..

    Bu yazdıklarımı değiştirmem ancak bahsi geçen sözde varolan note 2 telefonu bana satmanla olur. İşte o zaman ben de yazılanları silerim.
  • Hayir dolandiricilik yapacaksiniz biraz yeni seyler deneyin de ugrastigimiza degsin. Bu kisiyle ilk gorusen bendim herhalde. En azindan ilk pm atan bendim. Sonra baskasiyla anlastim elden alacak deyip sanalpazari kabul etmedi.
    Sanalpazar vs sitelerden yada elden kendi gozumle gormedigim seyi almam. İsteyen alsin, maceraya zamani ve mecali varsa.
    Ben dort yillik kullankciyim. 50 den fazla alisverisim vardir ama kimseye elden yada guvenli araci siteler disinda bir sey satmam. Ne olacagi belli olmaz. Dolandiricilik olmaz, iftira yeriz. Gecen yil sp uzerinden bile problem yasadik bi forum kullanicisiyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.