Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • üşenmden samsungun tüm dünyadaki ülkelerine girdim tek tek tüm dünyada fiyat max 500 TL oynarken bizde 5400 TL oynuyor yuh arkadas .. söyleyincede iki tane kendini bilmez savunmaya geciyor. inanmayan asagıdaki likne girip ulke ulke bakınsın.
    https://www.samsung.com/uz_en/smartphones/galaxy-note10/buy/
  • Kısaca ön bakış yaptım. Şu an öteki telefonum p30 pro. S10 plus da kullandım 3 ay.

    1. Telefonun tasarımı çok güzel, metal çerçevesi, büyük ekranı falan çok ama çok güzel.
    2. Kalem yeteneklenmiş ama bir kere baktım ne işe yarıyor diye sonra eski şekilde kullanmaya döndüm.
    3. pili henüz oturmadı bişi diyemem ama p30 pro bundan daha uzun süre gidecektir, ilk izlenimim bu. Ekran büyük olduğu için akıyor.
    4. Ekran güzel, hoş ama en parlak yerde bile s10 plus parlaklığına ulaşamadım, biraz kısmışlar gibi ama güneşte falan sorun yok, ggayet tepkili güzel çalışıyor.
    5. Kulaklık yok, çok da önemli değil benim için.
    6. Hoparlörlerini beğenmedim açıkçası, pek güzel sesi vermedi. xs max var eşimin, inliyor her yer.
    7. Kamera. Bir kere tartışmasız, videoda note hepsini tokatlıyor android cephesini. Harika stabil çalışıyor, harika videolar çekiyorsunuz. hdr çekim de var, ama yeni çıkan "montaj" programı hdr video montajlayamıyor, yamayla düzelir sanırım. 4k 60 karede titreşimsiz çekmek harika. Gündüz çok iyi, özellikle tof kamera sayesinde nesneleri çok iyi ayırt ediyor derinlikte, güzel iş çıkartıyor. Gece'ye gelince, bence ilk defa p30'u mars edecek güçte bir cihaz geldi. s10 plustan bariz önde. Gece modu hızlı çalışıyor ve deli gibi her yeri aydınlatmaya çalışmıyor. p30'daki o aşırı keskinlik yok, haliyle daha kolay işleniyor. Gece, gündüz ve videoda samsung note p30 pro'yu tokatlıyor bence ama p30'un zoom yeteneği harika. orada p30'un eline su dökmek imkansız.

    Kamera üzerindeki tof çok eğlenceli, özellikle nesne tarama kolay ve basit. kişi de tarayabiliyorsunuz ve çok iyi yapıyor. Biraz kurcalayınca bakalım neler çıkacak.

    Tasarım, kamera, ekran, kalem yetenekleri, parmak izi okuyucusu (p30'unki gerçekten çok kötü) tek kelimeyle harika bir telefon olmuş. Samsung türkiye bu saçma fiyat politikası yüzünden çok müşteri kaybedecek. Eğer para sorun değilse bence alınabilecek "en" iyi android telefon karşımızda.

    Oyun performansı da çok iyi, biraz ısınıyor o da olacak, sıcakta kurcalıyorum :D




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    vallaha dostum, hanımın cihazı yanımda, bağırıyor resmen. Ya benim note 10 bozuk ya senin xs max :D
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    hocam tahminim sosyal medya uygulamalarınız, mailleriniz vs herşey kuruldu artık. peki sizden birkaç ricam olacak, bu gece bakarmısınız yüzde kaç şarjla yatacaksınız ve sabaha yüzde kaç azalmış olacak. bende xs kullanıyorumda beklemede ne kadar kayıp olacak merak ediyorum, klasik samsung gibi sabaha kadar rahat %5 düşecek mi acaba... birde p30 pro daha uzun gidecek muhtemelen demişsiniz, tamam gitsin ama bu kayda değer bir süre mi yoksa değil mi, tespit ettikten sonra paylaşır mısınız zahmet olmazsa? şimdiden çok teşekkürler.
  • 16 sında shop.samsung dan sipariş verdiğim note 10 plus clear view kılıftan halen haber yok sağol samsung :)
  • hkn87 kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum bakarım. Her şey kurdum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunbah kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Note 10 un fiyatının Türkiye de yuksek olmadığını söylemek icin ancak aptal olmak gerekir. Fiyat konusu herkesin hemfikir olduğu tek konu.... Ama Türkiye deki fiyatlar nedeniyle bu telefona çöp demekte aptalliktir bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakangündüz

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Note 10 Plus 'ın sesi kesinlikle XS MAX 'den yüksek. Hatta son seviyelere yakın beni rahatsız etti. Büyük ihtimalle arkadaşın eşi XS MAX 'de ses arttırıcı bir ekolayzır programı kullanıyor, yoksa alakası dahi yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 23 Ağustos 2019; 17:52:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: king58

    Arkadaşım Note 10 un fiyatının Türkiye de yuksek olmadığını söylemek icin ancak aptal olmak gerekir. Fiyat konusu herkesin hemfikir olduğu tek konu.... Ama Türkiye deki fiyatlar nedeniyle bu telefona çöp demekte aptalliktir bence.
    yanlısın var .. bu telefona ben hiç çöp demedim. böyle bir mesajım asla olmadı. bu telefona çöp demek bunu üreten mühendislere saygısızlık demektir. telefon gayet iyi ve pazartesi benim cihazım gelecek kısmetse. benim alıs fiyatım 990 USD . yanında buds hediyesi var. ben ülkenin durumuna üzülüyorum. dünya ile teknolojik yarısamıyoruz. geride kalıyoruz. ne bir yatırım var nede alınan vergilerden geri dusme var. hatta bilakis şuanki hukumet teknoloji dusmanı gibi kimse almasın diye yapmadıgını bırakmadı. bakınız son kanun degisikliginden bu yana telefon isi yapan sadece istanbulda resmi olarak kapanan 450 ye yakın shop var. ve kapanmaya devam edecegi belli.

    diger ülkeler gibi teknolojiyi kolay elde edemezsek dünya türklere kalır .. cunki herkez uzaya çıkmıs olur. bizde aval aval bakarız. bazı konularda susarak maalesef degismiyor. toplu hareket edilmezse 1 kisi ulkeyi batırır maazallah.




  • Dün itibariyle iPhone XS MAX 'den Note 10+ 5G 'ye geçiş yaptım. 24 saatlik tecrübemi paylaşmak istiyorum.

    1) Ekranın kalitesi, çözünürlüğü ve büyüklüğünü çok beğendim. iPhone XS MAX 'e göre youtube, twitter vb. sosyal medyayı kullanması çok daha eğlenceli. Özelikle 1440 x 3040 çözünürlük efsane.
    2) Note 10+ 'da telefonu parmak iziyle açmak XS MAX 'deki FaceID kalitesinden sonra bana çok yavan geldi. Ekrana nazik bir şekilde parmağınızı bastırdığınızda sensör parmak izini okumuyor. Okutmak için ekrana ciddi bir kuvvet uygulamak gerekli. Bence ekran altı sensörlerin gelişmesi için bir kaç sene daha gerekli. Samsung tarafındaki yüz okuma teknolojisinin güvenliği olmadığını düşündüğümden şuanda kullanmıyorum.
    3) iPhone 'daki swipe olayına çok alıştığımdan her seferinde ana menüye dönmek için parmağımla ekranı yukarı ittiriyorum. Tabi ki Note 10+ 'da bana Samsung Pay ödeme ekranını açıyor. Buna alışmak zaman alacak.
    4) Note 10+ 'un bataryası kesinlikle XS MAX 'den hızlı tükeniyor. Bu noktada günlük işlemlerde iPhone işlemci hızını düşük tutarak çalıştığı için daha başarılı. Ayrıca ilk defa elimde bir telefonun ısındığını hissettim. Telefonda oyun vb oynamıyorum. Sadece youtube, sosyal medya, mailler vb.
    5) Note 10+ ses hoparlör kalitesinde daha başarılı fakat, kulaklıkla müzik dinlediğinizde XS MAX bence bu konuda daha başarılı geldi. Müzik sesi XS MAX 'de kulağa daha doygun geliyor.
    6) Android, IOS 'a göre çok daha detaylı ve kullanıcıya daha detaylı kontrol sunuyor. Bankacılık uygulamalarının daha hızlı çalıştığına şahit oldum. Bu optimizasyon veya Android kodunun IOS 'dan daha efektif olmasından kaynaklanıyor olabilir.
    7) Genel uygulama kullanımında Note 10+ uygulamaları XS MAX 'den daha hızlı açıyor ve menülerde geçiş sağlıyor. XS MAX 'deki Bionic 12 çipi multithreaded işlemlerde çok daha hızlı olmasına rağmöen günlük kullanımda bir fark yarattığını düşünmüyorum. Oyunlarda büyük ihtimalle bu değişecektir fakat, ben telefonu oyun oynamak için kullanmıyorum.
    8) Android 'in Youtube uygulamasında IOS uygulamasına göre kesinlikle daha fazla reklam görüyorsunuz. Bir video 'dan diğer video 'ya reklam izlemeden geçemiyorsunuz.


    Sonuç itibariyle yukarıdaki anlattıklarım 24 saatlik kullanım tecrübem. Ayrıca hafta sonu 5G hız testi yapıp videosunu buraya ekleyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 23 Ağustos 2019; 17:55:25 >




  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    hocam hattınız 5g ise bir 5g hız testi yaparmısınız gözümüz şenlensiz
  • TorwaK kullanıcısına yanıt
    samsung cihazdada swipe olayı var. s10 plus ta var. note 10 da da vardır ..ekran alt menu kısmını bul seceneklerden iphone gibi yapabiliyorsun. bilgine
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    XS Max kullanmadım ses yüksekliğini bilmiyorum ama; az önce Samsung mağaza da deneme fırsatım oldu Note 10 Plus'ı. Şu zamana kadar hiç bir telefonda duymadığım kalite de ve yükseklikte sesi vardı. Bence muazzam...
    Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce samsungdan aradılar ama canlı konuşma değildi otomatik konuşan bir kadın note 10 ike ilgili aranmak istiyorsam 1 e bas falan dedi. Muhtemelen pazarlama departmanı arayacak daha önce aranıp teklif alan oldumu iyi bir teklif yaparlarsa xs maxdan geçebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho2306

    Az önce samsungdan aradılar ama canlı konuşma değildi otomatik konuşan bir kadın note 10 ike ilgili aranmak istiyorsam 1 e bas falan dedi. Muhtemelen pazarlama departmanı arayacak daha önce aranıp teklif alan oldumu iyi bir teklif yaparlarsa xs maxdan geçebilirim
    beni de aradılar. büyük ihtimalle satışlar beklenenin çok altında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mori

    XS Max kullanmadım ses yüksekliğini bilmiyorum ama; az önce Samsung mağaza da deneme fırsatım oldu Note 10 Plus'ı. Şu zamana kadar hiç bir telefonda duymadığım kalite de ve yükseklikte sesi vardı. Bence muazzam...
    Kesinlikle katiyoeum xs max dan gectim kesinlikle sesi çok daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: badcrow

    hocam hattınız 5g ise bir 5g hız testi yaparmısınız gözümüz şenlensiz
    Oturduğum bölgeye henüz 5G gelmedi o nedenle şehir merkezine gidip yapacağım.
  • Xs max ten sonra kuş gibi geldi elime hafifliğiyle şaşırttı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.