Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muhabbetkar

    Arkadaşkar elim küçük note 10 plus var şuan note 10 indirime girmisken bunu satip onu aliyim diyorum ikisinide kullanmis biri var mi pisman olurmuyum?

    mesajınızdaki 'küçük note 10 plus' kısmından ötürü ne sahibi olduğunuz tam anlaşılmıyor ama iki telefonu da kullanan birisi olarak yorumum şu yönde:


    • plus'ın bataryası bariz biçimde daha iyi ve daha da önemlisi daha büyük bataryasına rağmen note 10'dan daha kısa sürede şarj oluyor.
    • düz note 10'un da tek elle kullanılabilirliği bariz biçimde daha iyi.


    geri kalan şeyler aşağı yukarı aynı, plus'ın kameradaki ekstra tof sensörünün pratikte bir faydası yok. son olarak da microSD kullanımı elzemse sizin için zaten plus almaktan başka çareniz kalmıyor.





  • erdemms E kullanıcısına yanıt

    Tesekkurler bende note 10 plus var note 10 a gecmeyi dusunuyorum batarya ve ekran cozunurlugu korkutuyor tek elle kullanma konusunda faydasi olur diye note 10 a gecmeyi dusunuyorum ellerim kucuk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar. Note 10 plusda kronik sorunlar var mi . Ben note 4 ten iPhone 11 e geçtim. Kalemsiz çok zorlandım. Yanı kalemsiz yapamıyorum. Belki alışamadım iPhone a bilmiyorum. Ayrıca note 20 ultra çok tutulmadı mi oraya da baktım. Orda yorum sayısı çok az. Burda yine baya fazla. Ne dersiniz . İphone 11 e devam edin mi dersiniz yoksa note 10 plus mi note20 ultra mi ne dersiniz :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutfansa33 M kullanıcısına yanıt
    Bende İPhone 11 çok merak ediyorum. Note 10 plus aldım iki cihaz arasında kalıp. İyi ki almışım dediğim çok gün oldu. Tavsiye ederim. Kalem olmazsa olmazsa sizin için başka seçenek yok zaten.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Bende ilk defa note serisi aldım. Kalem ile ilgili en sık ne kullanıyorsunuz? Bennnot alırken bile düzgün alamıyorum. Yazarken elimi çekerken hala çizgi bırakıyor.


    Başka nerelerde işlerinizi çok kolaylaştırıyor?


    Spen kullanım ipucunu inceledim. Bilmediğim başka bişey var mı merak ettim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt

    iphone 11 çok akıcı evet yağ gibi hiç kasma donma yaşamadım. Ama hani bir değişiklik olsun diye aldım iPhone 11i . Hep merak etmişimdir. Androidden iOS’a geçmeyi. Ve çok pahalı olması dedim heralde biseyi var ki millet alıyor aldım ve kalemsiz çok zorlandım. Ne bilim. Daha alalı 1 ay olmadı biraz daha kullanayım diyorum bakalım. Androidlerde çok değer kaybı oluyor diye birde iPhone yöneleyim dedim. Kafama belli olmaz biranda satıp note 10 plus veya note 20 ultra alabilirim belli olmaz . Sizlerin yorumunuzu dinledim . Memnun musunuz diye

    :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutfansa33 M kullanıcısına yanıt
    1 hafta takas yapalım hocam 🙂
  • serifdurdu35 S kullanıcısına yanıt
    Pdf uzerleri cizmede ve not almada yoğun kullanıyorum.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt

    Yakın olsak keske 😄😄 iste el vermiyor mesafeler 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba bisey farkettim adaptif guc tasarrufunda iken eskiden optimize secili oluyordu simdi orta duzey guc tasarrufuna geciyor ben mi yanlis hatirliyorum acaba siz de nasil adaptif secili olunca orta duzey mi aciliyor yoksa optimize mi secili oluyor tesekkurler
  • Arkadaşlar bu gün spigen ekran koruyucu uyguladım. Beklentimin çok çok altında kaldı. Ekrana bir şey yapışmış gibi görüntü var ve görüntü kalitesini çok düşürdü. Tavsiye edeceğiniz bir ekran koruyucu var mı?
  • Adaptif guc tasarrufu acilinca belli sure sonra orta duzey guc tasarrufuna geciyor mu sizde de yeni farkettim onceden de boylemiydi bilmiyorum bi bakar misiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eng.Root

    Arkadaşlar bu gün spigen ekran koruyucu uyguladım. Beklentimin çok çok altında kaldı. Ekrana bir şey yapışmış gibi görüntü var ve görüntü kalitesini çok düşürdü. Tavsiye edeceğiniz bir ekran koruyucu var mı?

    Spigen seni kesmediyse daha iyisi yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt
    Hocam Spigen ekran koruyucunun üstüne birde spigenin kendi kılıfını takmıştım, alttan kalkmaya başladı ekran koruyucu.
    Malum kılıfın alt ve üstte ilave koruyucu bariyerleri var.
    Ayrıca kendi original ekran koruyucusunda olan kadifemsi dokuda olmuyor.
    Daha çok portakal kabuğu dokusu oluyor.
    Bilmiyorum biz mi yanlış uyguluyoruz?
  • efe ibo E kullanıcısına yanıt

    Ekran koruyucuyu uygularken spigen kılıf telefona takılı olsun.. ki hizalamayı doğru yapabilesiniz. Koruyucuyu hizalayıp altındaki suyu dışarı ittikten sonra kılıfı korumaya zarar vermeden çıkarıp son rötuşları yapın. O zaman kılıf, takıp çıkarırken koruyucuyu kenarlardan kaldırmaz. Portakal görünümü içinse yapacak pek bir şey yok maalesef..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin garibi spigen neo flex ekran koruyucu note 10 plus için şu anda hiç bir yerde yok :) Bulan olursa link paylaşırsa sevinirim.

  • mrtcbk M kullanıcısına yanıt
    Hocam sanki bu kılıflar ekran koruyucudan daha büyük. Yani kılıf varken uygulanırsa ekran koruyucu dışa taşacak gibi geliyor
  • efe ibo E kullanıcısına yanıt

    Yok öyle değil.. çok çok az bir boşluk kalıyor koruyucu ile kılıf arasında. İşte onu tutturabilmek için, tanıtım videosunda gösterdiği gibi, kılıf takılıyken uygulama yapmak daha doğru oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcbk -- 22 Aralık 2020; 9:5:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 20 ailesine bizim gibi ocak ayında verilecek 11 güncellemesi bugün itibariyle verildi. Belki Note 10 ailesine de bugünlerde gelir güncelleme.
    Bu yeni güncellemede mesajlara da çöp kutusu gelecek olması, sildiğimiz mesajların 30 gün çöpte beklemesi güzel olacak, bence... sizleri bilmem ama mesajları yanlışlıkla silip arkasından tüühhh dediğim çok olmuştur benim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 456457458459460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.