Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tekrar merhaba sensor testi yaptim ama parmagimi yakinlastirinca tepki vermiyor telefon sensor mu bozuk acaba lutfen yardim
  • seyit4224 S kullanıcısına yanıt
    Yani sensörü algılamiyorsa sensör bozuktur.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim
    20 gunluk telefon daha ne yapmaliyim garantiye mi gondereyim sizce
  • seyit4224 S kullanıcısına yanıt
    Telefonu ilk aldığınızda testleri yapmadınız mı? İade süresi geçmiş gibi duruyor. Bu durumda garanti ilgilenir.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt
    Aslinda oyle bi test yapilmasi gerektigini bilmiyordum sadece phone info dan kontrol ettim garantiyi teyit ettim o kadar ben de bi ayari var bunun bulamadim diyip 3 5 gundur ariyorum o zamn kesinlikle sensor bozuk diyebilirmiyiz nasil bi yol izlemem gerekir bulundugum yerde samsung da yok kargo isine girmelimiyim
    Galiba cok sordum
    Tesekkur ederim
  • seyit4224 S kullanıcısına yanıt
    Ekran kapalıyken mi? Nasıl bir tepki verecek? Ne durumda?
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Telefonu kulaga goturunce kapanmasi gerekiyor diye biliyorum ama olmuyor
  • Bu arada yakinlik sensor testi yaptim calisiyor su an ×#77692# de sensor calisiyor parmagimi koyunca titresim calisiyor ekran yesil oluyor ama aramada olmuyor bu acaba bi yerden aktif etmem mi gerekiyor
  • seyit4224 S kullanıcısına yanıt

    Kırılmaz cam taktıktan sonramı oldu varsa cıkartın deneyin yada son care format olmazsada servis bence kırılmaz cam yapıyor yeni telefonlarda sensör ekrana gömülü oyüzden sıkıntı olabiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hallettim sorunu samsung members e yazdim geri donus yaptilar telefonu sifirlamami onerdiler denedim oldu su an calisiyor ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim
    Gece gece bi şok yasadim ama
  • Snaodragon 855 ile exynos lu model arasında pil performans farkı var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    Snaodragon 855 ile exynos lu model arasında pil performans farkı var mı

    Hanımda exynos işlemcili bende snapdragon var ama bu konuda hiç karşılaştırma yapmadım. Sadece şunu söyleyebilirim, bu yaz köyde benim tek H+ dan aşağı düşmezken hanımın ara ara edge olduğunu gördüm. İkimizin hattı da vodafone. Bir de phone Info üzerinden karşılaştırma yaptım majör farklarla sd bir tık önde.


    Pil tüketimi konusunu ben arabadaki yakıt tüketimi konusuna benzetiyorum. Yani tamamen kullanıcı alışkanlıklarına göre değişir. Bir sürü parametre var bu tüketim konularında onun için kıyas yapmak da çok anlamlı değil sanki.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayaydin

    Bu arada Note FE (Note 7) yi de atlamamak gerekir. Bence büyüklüğü, kasa estetiği ile Note serisinde çok ayrı bir yeri var. Samsung yeni bir modelinde iPhone gibi eski kasa nostaljisi yapacaksa bence ya Note 5 veya Note 7 kasasını kullanmalı... Eski gümüş renkli Note FE telefonum oğlumda, ara ara elime alıp öyle hayran hayran evirir çevirir bakarım. Bizimkide kılıfsız kullanıyor, şerefsizin tüm güzelliği ortada 😆

    Bildiğiniz gibi Note7, Note5'in iyice güzelleştirilmiş hâli hocam. Ve boyutları itibarıyla en ergonomik telefonu. Dizaynı benim de çok hoşuma gidiyor.


    Bahsettiğiniz gibi 5-7 bence de üretilmiş en şık Note cihazları.


    Bu arada N10+'ı almadan önce de birkaç kullanıcı yorumunda okumuştum. Telefon konuşması sırasında, sesi hoparlöre verip uzaktan konuşmayı çok yapan birisiyim. Ama bu durumda karşıdaki kişilere sesim net gitmiyor. Ses şiddeti çok düşük gidiyor. Beni duyamadıklarını söylediler.


    Yani Note3-Note5 ve Note7Fe var elimde ama böyle bir durum yok hiçbirinde. Samsung nasıl başarıyor anlamıyorum. Tek yapması gereken kaliteli bir mikrofon koymak. Ama onu bile yapmıyor. Bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum.


    Yani amiral gemisi diye satıyorsun, yapma bunu artık. Kaliteli bir mikrofon koy. Bugün kutusunda gelen kablolu kulaklığı takıp yaptım konuşmalarımı ama hoparlörden konuşamayacak olmak canımı da sıktı doğrusu.


    Kablosuz Bluetooth kulaklık bakmaya başladım, öneri ve tavsiyelerinize açığım arkadaşlar.  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam o çift mikrofon olmasından kaynaklı bence. Çünkü hemen hemen Samsungun yeni tüm cihazlarında bu sorunu fark ediyorum.

    Kulaklık için ben bunu takip ediyorum. Fiyatına göre çok övülen bir ürün. Normalde 234 TL idi siyahıda. Dün değişmiş. Muhtemelen geri aynı seviyede durur.

    https://www.hepsiburada.com/taotronics-soundliberty-53-pro-usb-c-sarj-kilifli-dort-mikrofonlu-ipx8-ter-su-dayanikli-tek-cift-kullanim-bluetooth-kulaklik-30-saat-muzik-siyah-p-HBV000011B9DL?magaza=Hepsiburada




  • Antabi78 A kullanıcısına yanıt

    Tabi kişi ve kullanıö senaryoları farklı olursa öyle , aynı kullanım senaryosunda % 20 gibi bir fark oluşsa bile kazançlımolan taraf için büyük bir artı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba. Ben yaklaşık 1 yıldır note 10+ kullanıyorum. İPhone 6 dan geçmiştim.
    Hoparlörü açmasanız bile normal konuşma deneyimim şöyle;
    Gürültü olmayan bir ortamda karşıdan konuştuğum kişide de hd ses varsa çok kaliteli bir görüşme oluyor. Bazıları hoparlörü açtığımı zannediyor.
    Karşıdaki kişide hd ses yoksa normal bir görüşme oluyor.
    Dışarıda veya gürültülü ortamlarda karşıdaki kişinin sesini duyamıyorum maalesef. İPhone 6 bile bundan çok iyiydi. Dış ortamda.
    Bu yüzden ben gürültü azaltma özelliği olduğu için Huawei freebuds 3 aldım. Çok memnunum. Daha sonra pro su çıktı bu cihazın. İmkanın varsa prosunu al derim.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt

    Bu kulaklik guzel. Muzik icin memnun kalirsiniz. Ancak telefon gorusmesi icin mi true se 2 oneririm.

    S53 aldim kullanip sattim, mi true aldim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt

    Hocam bu 53'ün pro modeli.


    mi true se 2 güzel görünüyor fakat müzik ve konuşma için kullanmak için almayı düşünüyorum ben. O yüzden 53'ün pro modelinde mikrofon sayısı toplamda 4'e çıkarılmış.

  • efe ibo E kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, siz bahsettikten sonra baktım da, genel olarak Huawei kablosuz kulaklıkları için çok olumlu dönüşler var.


    Pro modeli kulak kanalına girecek şekilde dizayn edilmiş. Sizin kullandığınız model dışarıdan ses almaya daha müsait gibi görünüyor. Bir de Freebuds 3 ve Freebuds 3 tws diye iki ayrı 3 modeli var. Aralarında bir fark var mı acaba?


    Ben bisiklet kullandığım için Freebusd 3 sanki daha kullanışlı olur gibi duruyor. Hem podcast-müzik dinler hem bisiklet sürerim gibi.


    Öyle düşündüm ama kullanıcı sizsiniz hocam, dış sesleri içeriye alıyor mu? Bisiklet kullanırken kulağımdan düşebilir mi? Ne dersiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bisiklet kullanırken takacaksan kulağa tam oturan taksan daha iyi olur sanki. Freebuds 3 kulağa tam oturmuyor, diğerlerine göre düşme ihtimali daha yüksek.
    Ben spor esnasında kullanmıyorum.
    Spor için anker in bir modelini almıştım. Bluetooth lu ancak iki kulaklık arası kablolu olanlardan.
    Pandemi nedeniyle kullanmak nasip olmadı.
    Freebuds pahalı cihaz suya veya tere maruz kalmasını istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.