Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçme sen almışken s10+'ın poposunde delik var. Ben sırf onun için almamıştım geçen yıl. Kulaklık deliği. Nefret ettiğim bir şey. Ayrıca 128gb hafıza, işte 8 gb ramdı demi. Sonra note daki bu köşeli ekran. Her yönüyle note 10 plus üstün. Bence hiç öyle düşünme almışken kullan. Bu fiyatlara bu zamanda, dolar fırlamışken iyi yani.

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Abi valla çok yaşa ne güldüm poposundaki deliğe 😂 Yok kesinlikle S10+ in üstünde bir cihaz bu kura rağmende iyi fiyatlara aldık zaten. Bir an aklımdan geçti, memnunum cihazdan 😊 Bataryası oturmaya başladı 10 gunden sonra gayet iyi. 1.5 gün bekleme ortalama 6 saat alıyorum. 24 saatlik kullanımda 7 saat ekran rahat alınır.
  • telefon hakkindaki 5 gunluk izlenimlerimi aktarayim;
    kotuden baslayalim batarya,
    bugune kadar hic blutut saatimi baglamamistim, bugun sabah 9 da kalktim sarjdan cektim 14.00 gibi de saati bagladim aksama kadar mobil veri acik fhd ekran optimize pil seysinde kullandim suan %15 sarj kaldi
    aldigim ekran suresi ise 4 saat 20 dk
    ayni sartlarda bt kapali olursa bu sure 6 7 saate kadar oluyor
    oyun falan oynamam borsa, vatsap, tarayici, yutub da gezindim sadece..
    bu pil ile idare edebilir miyim bilmiyorum 14 gun dolmadan bir karar verecem artik.

    yuz tanıma cok iyi çalışmıyor, karanlikta hele deli ediyor, yuzunu tanimayinca parmak atiyorsun parmagida okumuyor, sifre yaziyorum mecburen :)

    yuksek seste arka kapaktaki titreme can sıkıyor, seside bozuyor bence..

    birde internet hizi dusuk gibi geldi bana (biri daha yazmisti)

    kalan ozellikleri iyi ozellikle kamerasi cok iyi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rıdvan.ank -- 24 Kasım 2020; 21:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)


    Demek 10 günde falan bataryayı dengeli kullanmaya başlıyor. Ben telefonu çok kullanıyordum. Vaktimi çok alıyor sosyal meday vs. Bunu çok aza indireceğim, çalışmalarımı engelliyor. Bir de tablet aldım bir çok işi de onda yaparım. Dolayısıyla belki iki gün şarjı yeter bana senin verilere göre. Her yönüyle güzel yani neticede.

  • rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt

    Batarya işi biraz can sıkıcı. Şu bataryaya samsung gerçekten çözüm bulamıyor mu yoksa satış politikası yavaş yavaş mı çözecekler bilmiyorum. Batarya rahat kulanımda iki gün gitmeli. Uygulamaları sınırlı tutacağım. Olumlu etkisi olur umarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: timucinpusat

    Batarya işi biraz can sıkıcı. Şu bataryaya samsung gerçekten çözüm bulamıyor mu yoksa satış politikası yavaş yavaş mı çözecekler bilmiyorum. Batarya rahat kulanımda iki gün gitmeli. Uygulamaları sınırlı tutacağım. Olumlu etkisi olur umarım.

    bataryaya degil işlemciye cozum bulmasi gerek ve buldu da, artik exnos islemci gelistirme isini bırakıyormus olmuyorsa zorlamayacaksin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rıdvan.ank R kullanıcısına yanıt

    Bırakmadılar. Sadece huawei'nin kirini gibi yol izleyecekler. Her bir detayını kendileri yapmayacaklar. Bu da iyi bir şey

  • Kevin De Bruyne kullanıcısına yanıt

    he oyle iste, kirin kadar yapsalar efsane olur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    Bataryadan ilk günler bende çok şikayet ettim ama sonradan toparladı epey kendini. günlük ortalama 7 sat falan açık ekran alıyorum denemek için 1 saat falan oyun oynadım sosyla medya youtube netflix falan bu süreyi veriyor. gece yatmadan şarj ediyorum yada sabah erken kalkıyorum sabah işe gitmeden şarj ediyorum öyle şarja da özen göstermiyorum %15-20de oluyor 80-90da çektiğimde oluyor sarjdan.


    Arka planda çalışmasını istemediğim uygulamarı kapadım ilk günler 4-5 saat ekran süresi alırken epey arttı. Hatta 1 gün yoğunluktan hiç elime alamadım nerdeyse telefonu 1,5 gün falan gitti sanıyorum şarj..


    appledan geçen birisi olarak 10 günde sıkıntı kalmadı nerdeyse hatta kalem ise efsane bile geliyor. Tek sıkıntım şu sıkışık pixel sorunu şuan inşallah ekran jelatinini çizmişimdir bile diyorum uğraşmamak için fırsat bulabilrsem yarın servise gidicem bakalım..

  • Selamlar. Note 8'den geçiş yapmıştım. Biraz önce kutuyu açtım. 10 gündür açılmayı bekliyordu yalnız bir farklılık hemen dikkatimi çekti. Kalem note 8'de çok rahat girip çıkıyorken note 10+'ta 1-1.5 cm'lik kısmı sanki sıkışıyorcasına bir baskıya maruz kalıyordu. 20 30 tak çıkardan sonra rahatladı ama gene note 8 gibi değil. Halen bir baskı var. Normalde spen üstündeki çentik ile yuvaya sabitleniyor olması gerekirken ayrıca bir baskıya maruz kalıyor 1-1.5 cmlik kısmı. Başta özellikle yuvadan çıkarması çok can sıkıcıydı. Gerçekten anlamsızca bir sıkışma vardı ve çıkarması zor oluyordu. Ekstra çaba istiyordu

    Bu hakkında tecrübesi olan var mı acaba? Hani teşhirde ürün bulabilirsem deneyeceğim zaten de belki benzer bir şey yaşamış olan vardır diye sormak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • th3sicilian T kullanıcısına yanıt

    Bataryanın böyle olması güzel.


    İnsaallah sorununu çözersin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F4A3289BF

    Aynen abi. Ama ben mesela s-pen için daha çok geçmiştim bu telefona ama spen benim açımdan kullanım için beklentimi karşılamadı. Mesela yazdığım bir programın ya da modülünü kullanımını video üzerinden hem sesli hemde şekiller çizerek anlatırım diye düşünüyordum ama gel gelelim bilgisayarın 2 katı efor sarfetmem gerekiyor :) Çok değer kaybetmeden belki bir çılgınlık yapıp S10+ a dönebilirim aradaki farkla başka bir ihtiyacımı alırım diye düşünüyorum :) Ama yine de düşüneceğim emin değilim çünkü gerçekten Note 10 plus efsane. S10+ a gecsem bile burada aktif olacağım kalemsiz bir şekilde 😂

    Ben de S10+'mı alsaydım diye düşünüyorum bazen. Note10+ çok büyük geldi. Note9 bile elde iyi duruyor ama N10+ çok geniş. Elde tutması kesinlike ergonomik değil.


    Anneme S10+ almıştım, henüz açmadım kutusunda duruyor. Ama incelemelerde Note9 boyutlarında, hatta az daha küçük kasa ama eşit ekran büyüklüğü var. Sanki bir telefon için en olması gereken boyutta üretilmiş gibi duruyor. Yani videolardan bakınca.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla bende S10+ a gecicem gibi duruyor evet Note 10 + hem büyük hem ağır. S-pen benim beklentimi karşılamadı. İstediğim gibi kullanamadım. O yüzden değer kaybetmeden elden çıkartıp S10+ a gecicem sanırım. Artık 400 gibi bir zararimiz olacak ona da yapacaj bir şey yok. O yüzden S10+ i en uygundan alıp o zararı minimize etmeye caliscam :) Çünkü spen dışında aman aman bir fark yok.
  • Tam olarak isteğinizi karşılar mı bilmiyorum ama sanki AR video çekimi istediğiniz o işler için biçilmiş kaftan... Örneğin bir elektronik devreyi videoya çekiyorsunuz, bir kondansöre dikkat çekmek istediniz onu işaretliyorsunuz, o işaret orda kalıyor. Sağa sola çevirseniz bile yeri değişmiyor. Meşhur TeamViewer'ın bu özelliği kullanarak uzaktan yardımı kolaylaştıran uygulaması var:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teamviewer.pilot

    https://www.youtube.com/watch?v=eXfnGNq1z2I&feature=youtu.be

    Ayrıca ekran kaydedicisi ile kalemi anlatımlarınızı destekleyecek şekilde aktif olarak kullandığınız gibi ön, arka kamera ile görüntü ve sesinizide ekleyebiliyorsunuz.

    Telefon kalem ilişkisindeki en büyük handikap kalemi kullanacağınız yüzeyin küçük olması, o yüzden (üstlerde de konusu geçmişti) tabletlerde asıl performansını gösterir. Zaten tablette kaleme alışan otomatik olarak telefonunda da istiyor.

    Kalem, kalemi destekleyen uygulamalar ile değer kazanıyor. Bence siz tam olarak isteğinize cevap verecek bir uygulama bulamamışsınız. Bende tam anlayamadım. Telefonu video çekimi için mi, editlemek için mi kullanacaksınız? Çekilecek şeyler ekran görüntüsü şeklinde mi, pc ekranı mı, android ekranı mı?

    Video editleme tabiki bir PC'deki Sony Vegas profesyonelliğinde olmadada çok iyi il çıkaran uygulamalar var. PC'de de kullandığım Cyberlink'in güzel bir uygulaması var, tavsiye ederim:

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberlink.powerdirector.DRA140225_01




  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    Ben uygulama dondurma için bir uygulama kullanıyorum. Bixby vb bir çok programı dondurdum.

    Link :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ccswe.appmanager.samsung_20201030

    Google play bana 15 tl hediye para verdi. Üstüne 7 tl daha koyup satın almıştım.
  • oceandark O kullanıcısına yanıt
    Abi link çalışmadı programın adını verebilirmisin
  • oceandark O kullanıcısına yanıt
    Ccsw app manager play da yok. Geliştirici sayfasından satın alınabiliyor sanırım. Kartla ödeme mümkün gördüm yanılmıyorsam dün. Ancak üç euro gibi bir fiyatı var. Fiyat sorun değil ama bir süre sonra güncelleme ile uygulama patlıyor. Yeniden ödeme yapıp yeniden satın almak gerekiyor. Bu biraz rahatsız edici.

    Yine de daha uygun bir çözüm yoksa mecburen alacağım.

    Teşekkürler.
  • Eng.Root E kullanıcısına yanıt
    Ccsw app manager

    Netten bulabilirsin satış sayfasını.
  • Merhabalar Note 10 Plus için aux type c dönüştürücüye ihtiyacım oldu fakat her marka çalıştırmıyormuş diye araştırdım. Kullanan var mı cızırtı yapmayan bizim telefona uyumlu olan yazabilir mi teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: digital90

    Merhabalar Note 10 Plus için aux type c dönüştürücüye ihtiyacım oldu fakat her marka çalıştırmıyormuş diye araştırdım. Kullanan var mı cızırtı yapmayan bizim telefona uyumlu olan yazabilir mi teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.