Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10 / Note 10+ [ANA KONU] (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.155
Cevap
172
Favori
884.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S3 ile şu an var olan S7+ arasında dağlar kadar fark var. Bu tablet gerçekten olağan üstü özelliklere sahip. 5500 e inerse havada kaparım o tableti. 6500 e n11 de kuponla alabilirdim. Yinede bekleyeceğim. 5500 inerse hemen alırım. İşlemcisi snapdragon 865+. Sırf bunun için bile olsa alınır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt

    iadeden ziyade değişim için uğraşıyorum gocam,kuponla 6500 e gelmişti,ellerinde de var stok ama uğraştırıyorlar işte,süreç belli olsun en kötü iadeyi denicem

  • Note 20 ultra 10650 liraya düştü hepsiburada da. Almak isteyen olursa ilanen duyurulur. Tabi son bir ayda en düşük 10 bine kadar inmiş. Ek bilgi olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Ne olursa olsun. Samsung ile Apple bir değil


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar N11 den samsung türkiye cihazı kontrol amaçlı kutuyu açtım sadece cihazda herhangi bir sıkıntı yok ben cihazımı satamadım eşim de boyut dan dolayı kullanmak istemiyor yarın 13 gün ediyor iade hakkım olur mu iade sürecini başlatmam mı yoksa ellerine geçtiği tarih mi baz alınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Cihazı teslim aldığınız 14 güne kadar kargoya vermeniz durumunda hiçbir sıkıntı oluşmaz. Hatta cihaz için 14. Gün iade için siteden kod alırsanız, ekstra kargoya vermeniz için de zaman tanımlanır. Hepsiburada eskiden 7 gün kargoya verme zamanı veriyordu. O süreyi dahi kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantome63 F kullanıcısına yanıt
    Yani onların eline ulaştığı tarih değil, sizin 14 günlük zaman dilimi içersinde iade talebi oluşturup oluşturmadığınıza bakılır. İade talebi oluştuktan sonra sorun kalmamış olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam bugün kargo VS zor olur birazdan iade oluşturayım yarın kargoya veririm. Sadece kutuyu açtım sim kart VS takmadım. İlk günden kutuda duruyor. Hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asistanı bayağı geliştirdiler. Telefon kapalı ikende sesle uyandırma ve komut verebiliyorsunuz. Türkçe kullanabilmek için birincil İngilizce, ikincil dil Türkçe yapmalısınız. Bu durumda zaten ingilizce kullabilirsiniz. Bixby kullanmadım ama İngilizce kelime tanıma konusunda yabancı forumlarda eleştiriler okudum. Cihaz üreticisi tarafından yapıldığı içinde artı fonksiyonları olabileceğinide tahmin ediyorum. Ama dediğim gibi Google Asistanı bayağı kendini geliştirdi, arama motoru sayesinde de gün içinde merak ettiğiniz herşeyi çok zahmet çekmeden anında dinleyebiliyorsunuz. Bir ara denemenizi tavsiye ederim. Cihazdaki metinden konuşmayı ve sesle yazmayı yine Google olarak ayarlarsanız çok daha uyumlu çalışıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

    Ah şu Cortana Türkiye,de Türkçe ve her cihazda çalışabilse keşke.

  • Uygulama uyum noktasında dediklerinize katılıyorum. Nede olsa Apple kendi çalıp kendi söylüyor. Android dünyasında böyle değil. Bir sürü farklı özellikte cihaz var. Hatta Android i çok sevmeme rağmen akıllı TV'min işletim sistemi android değil, akıllı saatiminde... En azından Microsoft'un mağazasındaki gibi tablet/telefon uyum noktasında seçenek koyabilirler, şimdilik "Bu uygulama cihazınız için optimize edilmemiştir" uyarısı çıkıyor. Tab S3'ü bilmiyorum @oceandark arkadaşın dediğine göre dağlar kadar fark varmış. Ben Tab S6'yı çok beğenmiştim, S7+ ye 120hz HDR10+ ekran koymuşlar ekrandan gözünü alamazsın. Bu arada Lite, Ultra, Plus ayrımına acayip ayar oluyorum. Kendini bıçaklıyor, amiral gemisi yapacaksan tek varyant olmalı...

    https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9781&idPhone2=10336

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaptanMemo1234

    Aklıma gelmişti ama, bixby'nin menüsü görünüyor ya ekranda. O yüzden olmaz diye tahmin ediyordum.


    Şimdi siz yazınca deneyim madem dedim. Ve oldu gerçekten. :))


    Bixby menüsü göründü ekranda. Komutu aldıktan sonra önce kendisi kayboldu, sonra da ekran görüntüsü çekti. 👏👏👏



    Alıntıları Göster

    Süper :) Çünkü sizin mesajı gördükten sonra ben oraya hızlı komut eklemeye çalıştım tuşa basınca çalışssın diye ama yemedi, hatta bixby rutin oluşturupta denedim onuda yemedi (bixby rutin kısayolunu tuşa aktarmıyor oda enteresan) sonra bu geldi aklıma ama deneyemedim :)





  • timucinpusat kullanıcısına yanıt
    F/P göre aldınız sanırım. Alınmış, alınmıştır. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bana göre iki cihazın en önemli ve çok önemli farkı kalemi... Tabiki kullanım alanına göre önem değişir ama ben bu yaştan sonra kalemsiz tablet almam 😄. Hatta kalemsiz bilgisayar bile almam.
    Evde Samsung'un 8-9 sene önce çıkarıp sonra seriyi sonlandırdığı Ativ Smart PC Pro (Windows'lu, tablet formunada dönüşen) Ultrabook'u var; kalemli... Hala daha kullanıyorum, onda kalem yardımı ile PhotoShop'ta fotoğraf düzenlemek o kadar zevkli ki anlatamam. Öyle bir cihaz yapmışlar ki zamanının ötesinde: kalem, 3g, microSD kart, micro HDMI, USB3.0, gps, nfc... ve Windows buna yetişemiyor, bu özellikleri kullandıracak uygulamaları bile yoktu. Samsung'un S Note uygulaması el yazısını çevirirken Windows'un sanal klavyesinde Türkçe el yazısı tanıma bile yoktu. Windows 8.1 ucube sistemi ile çıkmıştı. Windows 10 ile cihaz kendine geldi. Sonra Windows'un aklı başına geldi Surface bilgisayarlarını çıkardı. Bundan sonra tercihim Surface olur heralde...

    https://www.chip.com.tr/inceleme/samsung-ativ-smart-pc-pro-700t_3652.html

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • daha önce galaxy note 10.1 2014 edition, tab s6 ve şimdi tab s7 plus kullanan biri olarak kesinlikle s7 plus çok iyi bir cihaz ve tavsiye ederim fakat 8500 lira verilir mi bişey diyemem. ben aldığımda 6850 tl ye klavye klıf dahil elime ulaştı.


    ipad pro ları da çok defa deneyimledim, lidar ve 3d modellleme için alabilme durumum vardı fakat normal bir kullanıcı için klavye kılf kalem vb dahil 10000 küsür tl verilecek bir cihaz kesinlikle değil.

  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    Kalem aradığım bir özellik değil. Çizmle hiç işim olmaz. Note 10 plus ı bile kalemi için değil diğer özellikleri için tercih ettim.

    Sağol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinpusat -- 23 Kasım 2020; 16:48:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıcak bir bilgi. Kaynağıyla reddit'te paylaşılan bir habere göre S21 Ultra and Z Fold artık s pen ile gelecek ve note serisi devam ettirilmeyecekmiş.



    Ayrıntı için linke bakılabilir.


    https://www.reddit.com/r/galaxynote10/comments/jzcq8q/samsung_officially_confirms_s21_ultra_and_z_fold/?utm_source=share&utm_medium=web2x&context=3

  • timucinpusat kullanıcısına yanıt

    Hiç iyi haber değil ultra fiyatı hiç düşmez bu fiyatlara note serisi alamayız umarım olmaz böyle birşey


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oceandark O kullanıcısına yanıt

    Note 4'den beri çift simli Snapdragon Note serisi kullanıyorum. Note 10 Plus'a kadar olumsuzluk yaşamadım. Dün bu konuda arkadaş yazınca eski note 4 cihazın CSC kodlarına baktım,cihaz Madein China ve onda Multi CSC var. TuR kullanılıyor. Sanıyorum Hong Kong serileri sıkıntılı Türkiye'de. Ben cihazı Brezilya Latin Amerika serisi sanmıştım,satıcıya güvendim bakmadım detaylara o an. CSC olarak değil de,bant olarak Hong Kong serilerinin sıkıntılı olduğunu duymuştum. Sanırım bant sıkıntısı CSC olarak da anlatılabilir.

    Samsung Note 8 olarak çift dim Snapdragonlu TUR CSC çok var diye biliyorum. Yurt dışından yolculukla gelen var,bir de ithalatçı firma getiriyordu. Sadece note 8 i ithalatçı firmaya sattırdı samsung tr zaten,diğerlerine izin vermedi. Ben Note 8 almadım ilk başta fiyasko çıktığı için. Onun yerine S7 Edge çift sim aldım Katardan gelen bir tanıdıktan ve müthiş memnun da kaldım. Belki bana denk gelmiştir ama yıllarca müthiş bir pil performansı ve müthiş bir internet hızı. 4 yıl günde en az 8 saat sürekli internet kullanmama rağmen 4 yıl sonunda bile %2 de 5 dakika kullanabiliyordum,ama şuan 5 yılda %5 den sonra 2 dakikada bitiyor.


    Önceki yazımda da yazmıştım,bendeki çift sim snapdragon note 10 plusda volte aktif,çift sim 4G aktif. Sadece internet hızı S7 Edge Duos'un yarısı. Bunu kabul edemiyorum. S7 Edge 120 mb/s iken Note 10 Plus 50-60 mb/s.

    Ayrıca iki cihazda da Turkcell takılı S7 Edge cihazımdan internetleri kapalı halde Note 10 Plus cihazımı aradım aynı oda içinde 2 metre mesafeden. 20 dakika görüşmede S7 Edge %2 azalırken Note 10 Plus %3 azaldı. Bu da kabul edebileceğim bir durum değil. Kısa bir araştırma ve çözümleri analiz ettikten sonra çözümü sıkıntılıysa satıcıyı rahatsız edeceğim zaten. Şuan görünen satıcı arkadaşa doğru cihaz gidecek. Sanırım Multi CSC Rom attırırım ben falan diyecek de, cihazı operatör üzerinden görüntülü görüşme var diye aldık. O da yok. İlk defa bir Samsung cihazda opratör üzerinden görüntülü görüşme yapılamadığına rastlıyorum. Kendisi kesinlikle var demişti,hatta aradı birini var dedi. Ben deneme gereği bile duymadım 5 gün. İnternetsiz video görüşme seçeneği var ama tam bağlandığında görüntüsüze geçiyor Duo yu aç diyor.Aynı cihazı S7 Edge ile aradığımda internetsiz video görüşme oluyor.

    Biraz da fazla rahatlığın satan arkadaşa güvenmenin sonucu oldu bu hayal kırıklığı. Nelere önem verdiğimi biliyordu oysa. Artık biraz daha kurcalayınca kolay çözüm bulamazsak al cihazı ver parayı olacak. Açıkcası bu cihazı sahibinden de 5500 e koy 1 haftada satılıyor. Satanın da bir derdi yok ha ben ona iade etmişim ha ben sahibinden de satmışım. Zaten kayıtsız 4200'e aldım ki kendi pasaportuma kayıt edeyim. Yoksa server kayıtlı 6000 e snapdragon satılık çok. Dolar inince aldım,ben aldığımda 5700 olan 256/12 olan server kayıtlı cihazlar şuan tekrar 6000 üstü olmuş. Çift sim note 10 plus arıyorsan 2.ele mecbursun. 20 yıldır ilk HTC dokunmatik TYTN çıktığından beri yurt dışı cihaz kullanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.