|
|
Hayır, değil. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noprektam9113 -- 15 Ocak 2021; 23:13:22 > |
|
|
|
Arkadaşlar selamlar. Dün Note 10 lite alarak bende aranıza katıldım |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba cihazınız hayırlı olsun one hand operation uygulaması (samsungun uygulamasi) ile sağdan sola parmak hareketi ile kilitleyebilirsiniz ya da tam tersi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şimdiye kadar sorunsuz kullandığım NFC mobil temassız ödeme 3-4 gündür kesinlikle çalışmıyor. Cihazdaki varolan sorunların çözülmesini beklerken daha önceden sorunsuz çalışan özellikler sorun çıkartmaya başlayınca ayrı bir güzel bu Samsung ;) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefon da SPAM koruma , AKILLI ARAMA/SMART CALL/ HIYA programını aktif kuıllanınca sorunlar daha da artıyor sıklaşıyor, örneğin sizi aradıklarında ulaşamama yani ŞEBEKE problemi, Arayanı bil ve muadili servisleri kullananlar hat çekip ulaşılır olduğunuz zamanlarda gelen bildiriyle farkına varır, dikkatli kullanıcılar her daim ŞEBEKE sorunu dediğimiz, SAMSUNG un ve OPERATÖRLERİN kabul etmediği sorunu yaşayanlar için acizane öneri SPAM KORUMASI / HİYA vs özellikleri/programları kapatın, ayarları cache vs silin. Boot açıp cachleri silin. Birde eğer Telefon görüşmelerinizi kaydeden CALL RECORDER vs muadili programlar kullanıyorsanız bunlarda telefonda bazı gariplikler BUG dediklerimizi çoğaltıyor. Yeniden kurup yukardaki dediklerimi asla aktif etmeden , ses kaydedicileri kurmadan, hatta standart ayarlar ile baktım ki tüm sorunlar çok aza inmiş. Muhtemelen samsung servise verince, operatörlere göre sorun yok diye söylüyorlar. Gerçi HIYA samsung partnerliğinde kurulu yani o da bir muamma , ben Türkiye de ve operatör bazlı daha sık sorun çıkarttığı kanaatine vardım. Aslında seviyorum bu özelliği, ama Şebeke çekmeMe SORUNU BAZEN CİDDİ CİDDİ DELİRTİYOR , TELEFONDAN SOĞUTUYOR MİLLETİ. Bu bir tespit yani kesin doğrudfur demiyorum , belki öylesine bir yanılgıdır. Ama sanki daha aza indi sorunlar. NFC sıkıntısı bile yaşıyan arkadaşlar sıfırdan telefonu kurup minumum program kursunlar inanın şebeke çekmeme, karşı tarafa ses gitmedi , az gitti, NFC vardı yoktu ... türlü türlü abudik gubudik BUG lar aza iniyor. |
Hocam xiaomideki gibi direk kilit olarak filan lazım aslında ya da çift tık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Garanti nfc'de şöyle bir durum oldu benim note 8 ile. Sorunsuz çalışsam nfc bir alışverişte çalışmadı, şaşırdım. Sonradan farkettim ki bonus kazanmışım ve onu sanırım kullandırtmak için nfc bir şekilde çalışmadı. Çünkü öncesinde alışveriş bonusu kampanyasına katılmıştım. Acaba böyle bir durum olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi norton772 -- 9 Ocak 2021; 23:50:1 > |
Şimdiye kadar bir çok kampanyadan world puan kazanımlarım oldu. Böyle bir sorunu tetiklememisti. Güncelleme vs bir şey mi tetikledi tam olarak çözemedim henüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spen gibi üst düzey özellikleri sunan bir telefonun giriş seviyesi telefonlardaki basit çözümleri sunmaması kabul edilir değil. Cihazı ilk aldığımda konunun daha önceki sayfalarında ekran kapatma seçenekleriyle ilgili sizin yorumunuza benzer bir yorum yapmıştım. Ekran kapatirken güç tuşu zorunlulugundan kurtulmak için One Hand Operation+ uygulamasını kullanıyorum. Şubat ayında gelecegi söylenen One UI 3.0 güncellemesi ile çift dokunma ile ekranın kapanacağı söyleniyor. Diğer markalar tarafından yıllar önce sunulmuş ve artık standart haline gelmiş özelliği 2021 yılında sunacak bizlere inşallah "büyük" Samsung < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|