Ikiside gonderiyor sorun yok halledildi o sorun skinti yasayan arkadaslar hb whatsapp a yazabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun hocam. Camı taktınız mı görüntüde herhangi bir bozukluk var mi yoksa cam takılmamış hissiyatını veriyor mu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Malesef lakayit çalışıyorlar. Benim kargo henüz gelmedi, ondan çok bastirmadim, yarın kargo geldikten sonra başlayacak asıl mücadele... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müşteri Hizmetlerini aradım kayıt oluşturdum ve Şikayetvar a yazdım bakalım sonuçlanmasını bekliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp hattina yazin birde benim 2 sikayet kaydi halen acik durumda ama whatsapp dan direkt cozduler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Whatsapp numarası kaç göremedim ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sitede whatsapp a tıklıyorum ama indirmeye yönlendiriyor ve Otomatikmesaj atmaya gelmiyor maalesef :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
+90 850 252 4000 Bu numaraya whatsappdan yaziniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklıymışsınız, samsung turkiye imiş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Rica ederim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazdım ama daha önceki kaydı acil olarak güncellediler hemen çözüm üretemediler maalesef < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güle güle kullanın hayırlı olsun :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar selamlar. Samsung'un hediye olayı şöyle işler : Samsung Shop hariç diğer sitelerden alanlara genelde 2 ay sonra gelir.. Ben Vatan'dan Samsung Watch Active 2 almıştım. Powerbank hediyesi vardı. 2 ay sonra geldi. Kendinizi yormayın, üzmeyin. m51 siparişleri çok ciddi anlamda fazla geldi. Yeni shipment bekleyecekler. Sizin kulaklıklar 2 ayı bulacak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |