Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (445. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.970
Cevap
124
Favori
673.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oguzhan73

    Arkadaşlar eşime A71'i verip kendime M51 almak istiyorum.Android 10 da acaba şebeke çekim problemi yaşanıyor mu veya Android 11 de.Çekim problemi derken çekim gücünde nasıl.Cihazın ahizesi nasıl konuşmalarda.Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

    Çekim gücü her zaman sodna benim fakat bu olay sizin konumunuza ve baz istasyonunun varlığına göre değişir. ahizede de bir problem yaşamadım.

  • oguzhan73 O kullanıcısına yanıt

    Çekim problemi hiç yaşamadım şuana ladar Wifi de de bir problem yaşamadım , ahizesi gayet yeterli tatmin ediyor duymamazlık gibi bi problem yaşamazsınız hocam :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andy Larkin kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler kronik bi sıkıntısı yok o xaman anlaşılan.M62 Hindistanda çıktı ama çok pahalı Note 10 Exynos işlemcisi konmuş j2 kat ama 5000 TL kesinlikle verilmez.Kameralar da M51 birebir aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan73 -- 26 Nisan 2021; 16:41:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Chesterfield kullanıcısına yanıt

    Türkiye ala ala en eski ilk Android 11'i aldığı için öyle diye düşünüyorum. Sonraki güncellemede bayağı bir düzelme oldu.

  • eabeloved kullanıcısına yanıt

    Umarım hocam o kadar pişmanım ki guncelledigime.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wifi sorununu çözebilen varmi olduğum yerde farklı telefon 10a yakın ağ görüyor m51 sadece olduğum yerdeki ağı görüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Android hindistan romuna mi donsek acaba direkt bu yapılabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hintli geliştiriciler yakinda fulll oneUI sürümünü yayınlayacaklarmış.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selam,m51 modeli bilindiği üzere çift sim desteği mevcut.


    Bende gm5 plus var ve cift sim desteği olsa bile aynı anda sadece birisi aktif olabiliyor.

    >Bir hattan interneti açsam mesela diğeri ulaşılamaz oluyor bilirsiniz.

    m51de böyle bir sorun yasamadım kardesimin telefonu kendisi ordan biliyorum.

    Çift sim kullanan birisi olaraktan m51deki gibi çift simi aynı anda destekleyen ve aynı anda aktif kullandırabilen başka bilindik marka model var mıdır?

  • Android 10 hint sürümüne dönebilir miyiz normal 11 den, ya da 11 ile temiz kurulum mu yapmaliyim? Orjinal romlari nerden indiriyoruz sammobile mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainTsubasa483

    Android 10 hint sürümüne dönebilir miyiz normal 11 den, ya da 11 ile temiz kurulum mu yapmaliyim? Orjinal romlari nerden indiriyoruz sammobile mi?

    Evet hocam sammobile

  • arkadaşlar, başka bir cihazdan Google hesaba girmek istediğimde telefonuma giriş bildirimi gelmiyor. senkronizasyon kapalı olduğu için mi acaba? gmail uygulaması da yüklü. iPadimdeki gmaile saniyesinde bildirim geliyor ama android yüklü telefona giriş bildirimi gelmiyor ya da çok geç geliyor. sadece bunun için senkronizasyonu mu açmam gerekli?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam güncelleme ile pembe çekme problemi azaldı diyordum bu defa da şarj etmede problem çıktı. 2 günde bir şarj ettiğim bu yeni telefonu toplasan ancak 30 defa ve uygun şartlarda, düzenli olarak şarj ettim buna rağmen 2. defa telefonum şarj almıyor. Bu telefondan da bu markadan da nefret ettim gerçekten. İlk defa sıfır bir samsung telefon alıyım dedim bin pişman oldum aldığıma. İnsan ayda bir bir telefon problemiyle uğraşır mı? Çekiçle parçalamak istiyorum bu uğursuz lanet telefonu. Almak isteyen kesinlikle almasın bu telefonu. İlla fp samsung alacakss gitsin 200 lira fazla versin suya toza dayanaklı, stereo hoparlörlü, oisli, parmak izi okuyusu ekranın içinde, gorilla glass5li a52 alsın. Bir tek batarya var bu telefonda o da şarj problemi çıkaracaksa lanet olsun böyle telefona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonmonster7 S kullanıcısına yanıt

    Yaşadığınız sorundan dolayı sinirlenmeniz anlaşılır ancak bunu komple telefonu gömmek için kullanmak ne kadar doğru? M30s'de şarjla ilgili sorun yaşamıştım, serviste şarj soket değişimi yaptılar, cihazın kutusundan çıkan şarj aletinin kafası da sallayınca içinde bir şeyler ses çıkarıyor diye ücretsiz olarak onu da değiştirdiler sağ olsunlar.


    Galaxy S'den beri Samsung kullanıyorum (sonrasında Note 2, S5, M30s), telefonların kendilerinden de, garanti süresi içinde servis hizmetinden de son derece memnun kaldım. (S5 dokunmatik ekran ve kulaklığında temassızlık olduğu için parçalar ücretsiz değiştirilmişti. Hatta çerçevede düşmeden kaynaklı ezikler olduğu halde çerçeve değişmeden kulaklık yuvası değiştirilemeyeceği için telefon çerçevesini de ücretsiz yenilemişlerdi kullanıcı hatası taşımasına rağmen.) Ben eşyalarımı titiz kullanan birisiyim, abim mesela S4 ve S7'de büyük sorunlar yaşadı ve servis garanti kapsamına almadı düşme izleri vs bulunduğu için.


    Bu arada A52'nin (ve A72'nin) o övdüğünüz ekran içi parmak izi sensörü o kadar yavaş ve tutarsız çalışıyormuş ki birçok incelemede keşke bunun yerine güç tuşu üzerine sensör konulsaymış deniyor, kısacası M51'de olan sistem isteniyor çünkü Samsung orta seri telefonlarına dandik ekran içi sensör koyuyor. Aslında Samsung'un amiral gemisi ekran içi parmak izi sensörleri bile S21'e kadar pek de iyi çalışmıyordu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 14 Mayıs 2021; 23:34:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lorenzos

    arkadaşlar, başka bir cihazdan Google hesaba girmek istediğimde telefonuma giriş bildirimi gelmiyor. senkronizasyon kapalı olduğu için mi acaba? gmail uygulaması da yüklü. iPadimdeki gmaile saniyesinde bildirim geliyor ama android yüklü telefona giriş bildirimi gelmiyor ya da çok geç geliyor. sadece bunun için senkronizasyonu mu açmam gerekli?

    Senkronizasyonu açıp denemekle bir şey kaybetmezsiniz.

  • eabeloved kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz her şeye katılıyorum yalnız ufak bir düzeltme yapayım
    S10 Plus kullanıyorum parmak izi okuyucusu Şu an için cidden çok çok iyi çalışıyor güncellemeler ile müthiş hale geldi, bana fiziksel okuyucuyu aratmıyor
    Ki Daha öncesinde parmak izi okuyucusu bence en hızlı okuyan cihazlardan birisi olan xiaomi mi6 kullanıyordum

    Bu arada ben s10plusdaki üzerinde gelen ekran koruyucu çıkardın ufak bir performans artışı oldu ama asıl çıkartma sebebim o değildi ki çıkarmadan önce de parmak izinden son derece memnundum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] şarj durumu normal mi anlamiyorum da uygulamadan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kara57 K kullanıcısına yanıt

    kendi pil ayarlarından neden bakmıyorsunuz?

  • Andy Larkin kullanıcısına yanıt
    Bilmem burada gordum herkez buna bakıyor die yükledim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 443444445446447
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.