Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M51 [ANA KONU] (254. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cazsever , cazsever Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
10.970
Cevap
124
Favori
673.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonun ön kamerasında bariz bir şekilde bakın bariz diyorum kırmızılık pembelik ve solukluk var.. özellikle akşam evin içinde ön kameraya elinizi yaklaştırdığınızda eliniz ateş topuna dönüşüyor. Sanki biraz bekleseniz Aduket atacakmışssınız gibi.. Watsap görüşmelerinde herkes beni hasta sanıyor. Ön kamera ile çekim yaparken telefonu hafif yatırıp yada öne doğu getirdiğinizde net şekilde göreceksiniz kırmızılık ve pembeliği.. Deneyin görün..


    Resmen AROG filmindeki Erdal Tosun gibi çıkıyor resimler.. Ve o unutulmaz replikler geliyor akla.. Senin yüzüne ne olmuş... Bilmem ne olmuşşş :)


    Bu sorunu yaşayan birkaç kişi gördüm önemsemeyenlerde var ama ben önemsiyorum..


    Birde telefon kilidini parmak iziyle açıyorum.. Masaya koyuyorum teli 20 dk sonra açıcam parmak izi birkaç kez denendi diyor 30 saniye bekletiyor.. Oysaki hiç denememiş oluyorum.Buda bir sorun mesela..




    Umarım bu sorunlar yazılımla düzelir dicem ama herkeste yok sanırım.. Büyük bir uğraş beni bekliyor.





  • Ön siparişle alıp kullananlardan olarak cihazda wi-fi problemi olduğunu düşünmüyorum. Premium modeller kadar güçlü modem-anteni olmayabilir elbette bu yüzden uzaklaştığınızda performans düşüşü olabilir ama genel olarak kendi evimde uç odalarda dahi düşük hızda bile olsa internet bağlantısı sağladığını gözlemledim. Eski telefonlarım LG G Flex 2 ve iPhone 6 bunu sağlayamıyordu. Kesilme problemi de görmedim.


    @holograpys

    Whatsapp ve Instagram kamerasından fotoğraf çekecekseniz tavsiye etmem. Ön kamerada kırpma yapıyor ve yakınlaştırıyor. Ayrıca genel olarak bu uygulamalar kamerayı daha düşük çözünürlükte çalıştırıyor bildiğim kadarıyla.


    @Mustakil_Yazar

    Ben de iki cihaz arasında kalıp M51 aldım. Kalem önceliği olanlar için Note 10 Lite güzel nimet, alternatifi yok zaten fiyat aralığında da ama M51 de tatmin eder diye düşünüyorum.





  • @jeopol, @sıkörtıl, @yolyordam35

    Arkadaşlar teşekkür ediyorum cevaplarınız için.

    DH dışında, HB ve SDN yorumlarını ve videolarını da izledim. Wi-fi sorununun ve on kamera kırmızılığının kronik bir sorun olmadığına kanaat getirdim.
    Ama öte yandan bu sorunları bildiren kullanıcıların hatalı üretilmiş cihazlara denk gelmiş olabileceklerini dusunuyorum.
    Sonuç olarak almaya karar verdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonu 2 3 hafta önce aldım. Her şey sorunsuzdu son 1 2 gündür şarj olmama sorunu yaşıyorum. Süper hızlı şarj oluyor olarak gösteriyor ancak hiç şarj olmuyor. Bu gece şarjda bıraktım sabaha kadar yuzde 70 e kadar şarj etmiş. normalde 1.30 saatte full ediyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpcvs

    script ile 60fps çekimi nasil açarız ki, varmi oyle bir yöntem?

    Galaxy Note 8'de yazılım ile kısıtlamışlardı. O zamanlar script ile açmışlardı. Bu M51 ile mümkün olabilir. Çünkü rakipleri ile aynı işlemci ve kamera modülleri var. Rakiplerinde 1080p 120 FPS var hep. Kamera modülü ve işlemci bu FPSleri kaldırabiliyor yani 60 FPS kaldırır rahatlıkla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rocqo

    Arkadaşlar telefonu 2 3 hafta önce aldım. Her şey sorunsuzdu son 1 2 gündür şarj olmama sorunu yaşıyorum. Süper hızlı şarj oluyor olarak gösteriyor ancak hiç şarj olmuyor. Bu gece şarjda bıraktım sabaha kadar yuzde 70 e kadar şarj etmiş. normalde 1.30 saatte full ediyordu
    Kablo ile ilgili bir sorun olabilir,ya da telefonu aç kapa yapın.
    Birde hızlı şarjı kapatıp öyle deneyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Validasyon24 V kullanıcısına yanıt

    sız yazınca fark ettım evet bende de var suratım kırmızı oluyo sonra hafıf acı degısınce soluklasıyo

  • telesonic T kullanıcısına yanıt

    Ben de denedim tiz sesleri kesinlikle karşı tarafa göndermiyor. Çocukların sesi karşıntarafa gitmiyor. Bu herkeste var eminim sadece 6 yaş altı çocuklarla denemeniz lazım. Onların ses frekansını kabul etmiyor telefon:). Umarım yazılımsaldır telefon değiştirme sebebi olacak bu gidişle benim.


    Yoksa wifisinden bataryasından çekim gücünden kulanımından fln gayet memnunum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuk seslerinin karşı tarafa gitmemesi iyi bisey bence 🤣 niye takiyorsunuz ki bu kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoctorMysterio

    Çocuk seslerinin karşı tarafa gitmemesi iyi bisey bence 🤣 niye takiyorsunuz ki bu kadar

    Ne alaka, babannesi anneannesi dedeleri torunlarının cıvıldama sesini duyup mutlu olmasın mı 🙄🙄😒😒😏😏


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    Android auto ne zaman kullanıma açılacak acaba bilen var mı? Geleceği duyuruldu birkaç ülkede açıldı hatta ama bizde hala gelişme yok.

    Android Auto yu ben aktif ve sürekli kullanıyorum. Eskiden google play da TR dışından erişim olmadığı için Apk ile yükleniyordu.

    Şimdi Android 10 ile gömülü olarak geldi M51 de.

    Sizde çalışmıyor mu ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 15 Aralık 2020; 15:6:42 >
  • ares74 A kullanıcısına yanıt
    TR'de kullanıma açılmadı hocam, telefonda yüklü geliyor ama kullanmaya izin vermiyor. Apk indirmeniz veya amerika gmail açıp onu eklemeniz gerekiyormuş playstoreda. Siz yurtdışında yaşıyorsunuz o zaman bu dediklerimi yapmadıysanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webmaster33

    TR'de kullanıma açılmadı hocam, telefonda yüklü geliyor ama kullanmaya izin vermiyor. Apk indirmeniz veya amerika gmail açıp onu eklemeniz gerekiyormuş playstoreda. Siz yurtdışında yaşıyorsunuz o zaman bu dediklerimi yapmadıysanız.

    Hayır Hocam İstanbul'dayım. Renault Kadjar aracımda RLink üzerinde aktif olarak kullanıyorum. Gmail hesabım TR üzerinden.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares74 -- 15 Aralık 2020; 15:23:44 >
  • ares74 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam ben baseus type c - usb kabloyla denemiştim bir kere olmadı, karıştırayım biraz amerika gmail falan eklerim artık. Teşekkürler bilgi için.
  • İyi günler diliyorum. Bu telefon için önerebileceğiniz ekran koruyucu veya kılıf var mıdır acaba? Piyasada bulunan koruyucuların çoğu uyumsuz gibi yorumlar var. Siz değerli kullanıcıların yorumları benim için önemli.

  • Provezza. kullanıcısına yanıt

    bende de durum aynı..surat şeker pancarı gibi.. watsap görüntülü aramalarda herkes hasta zannediyor beni.. AROG daki Erdal Tosun gibi çıkıyor fotolar..çözümü bulan yok galiba..müşteri hizmetleride ayarları sıfırlamaktan başka birşey yapmıyor.. siz ne yaptınız acaba

  • SMS gelince ekran kendiliğinden uyanıyor.Bunu whatsapp içinde yapabiliyor muyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkhayden

    İyi günler diliyorum. Bu telefon için önerebileceğiniz ekran koruyucu veya kılıf var mıdır acaba? Piyasada bulunan koruyucuların çoğu uyumsuz gibi yorumlar var. Siz değerli kullanıcıların yorumları benim için önemli.

    Spigen kılıflar var ama şuan çok pahalı, ben bugün işimi görecek bi kılıf aldım, spigenin fiyatlarının düşmesini bekliyorum.

  • Validasyon24 V kullanıcısına yanıt
    😄 Birşey yapmadım hocam ön kamerayı kullanmıyorum şimdilik. Yapacak birşey de yok ya kamera için güncelleme yayınlayacaklar ya da Android 11 güncellemesi ile düzelmesini umut edeceğiz.
  • MoÇü kullanıcısına yanıt
    Bence arka kapak için de gereksiz belirli bir süre sonra ucundan kenarından kalkıyor. Bunun yerine şeffaf ince kılıf daha mantıklı geliyor bana en azından düşmelerde kenarlardan alacağı hasarı önler bir nebze.
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.