Sağlık olsun ne diyelim. Normal şartlarda bu işlemci ram ile oyunun takılmaması lazım belki güncellemelik bi durum vardır. Ya da ultra ayarlarda oynuyorsunuzdur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 14 Kasım 2020; 21:30:41 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Aynı saatte, aynı fiyata aldım. 1 aralık yazıyor kargo. Şuanda bir aksiyon yok malesef. umarım erken gelir 😅 |
Yaşadığınız sorun yüksek ihtimalle oyunla ilgili bir optimizasyon hatasından kaynaklanıyordur. Snapdragon 730G işlemciyi 8 GB RAM'le kombine ettiğinizde orta-üst segmentte alınabilecek en iyi performansı beklemek gerekiyor, telefonu yaklaşık bir aylık kullanımımda da ben bu performansı aldığımı gördüm, özellikle M30s'te kullanılan Exynos 9611 faciası ve 4 GB RAM'den sonra. Güvenli klasör M31s modeline UI Core 2.5 güncellemesiyle geldi bir hafta kadar önce. Samsung baraj kapaklarını açtı, M serisi telefonlarda secure folder olmama olayı tarihe karışacak gibi. M51 çıktığından beri doğru düzgün bir güncelleme almadı, yakın zamanda büyük bir güncelleme geleceğinin işareti olarak yorumluyorum bunu. |
Niye sabit interneti deniyoruz anlamadim ama buyur. Kablonet 50/5 paketi ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güvenli klasör yani, İngilizcesi. Önce Türkçe yazdım sonra İngilizce ki aynı şey olduğu anlaşılsın. |
Ilk aldigimda denemistim , One Plus 6 ile karsilikli. Uc asagi bes yukari ayni hizlara erisiyorlardi. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam sabah yazdım 4.5 de 90 mbps zorluyor bi sıkıntı yok 4.5 de :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 14 Kasım 2020; 22:25:52 > |
O oyunda bir proplem var bence. Edit: Secure folder 5 yıllık Note 5'imde dahi var. Bu telefona hayli hayli gelmesi olması lazım, ha ben hiç kullanmadım şu zamana kadar ama kullanan sayısı çok yorumlara bakarsak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 14 Kasım 2020; 22:28:59 > |