Hocam kupon detayında geçerli olmayan kategorileri yazar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence değmez zaten M31 bataryası da muazzam. Bunun dışında annenizin göreceği bir fark yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim telefonda açılmadı hata verdi. Diğerlerini bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam geçerli olmayanlar kısmında telefon&aksesuar> hat,simkart gibi birşey yazıyor öyle olunca telefonda geçerli mi değil mi anlayamadım açıkcası. Bazı kişiler geçerli derken bazıları değil diyor diyor. İyice kafam karıştı açıkcası |
Evet orada yazılan ürünlerde geçerli değil. Bunun dışında elektronik, telefon dahil ürünlerde geçerli indirim kuponları var. Onlardan yakalamanız gerekir ancak o kuponlarda bu kadar büyük rakamlı olmuyor indirim olmuyor. Mesela 3.000 lira üzeri alışverişte geçerli 80 liralık veya 7.500 liralık alışverişte geçerli 175 liralık kuponlar oluyor. Eğer böyle kuponlar bulamazsanız forumda "çek satış, takas" başlığına girin ve oradan sadece N11 için değil diğer alışveriş siteleri için geçerli olan kupon veya indirim kodları satan kişiler var. Oradan kendinize uygun bir kupon veya indirim kodunu cüzi bir rakamla satın alabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 7 Kasım 2020; 14:15:17 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 7 Kasım 2020; 14:24:7 > |
evet geçer ben geçen sene kuponla telefon almıştım. geçerli olmayan kategori telefonun alt kategorileri |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
M51 vs orta segment rakipleri, düşük ışıkta da açık ara önde bence |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hayırlı olsun. 1-Telefonun şarjı yüzde 20 civarındayken şarja takın. Cihazın pilini tamamen bitirmeniz gerekmiyor , ki tavsiye de edilmez. 2-)Gerek yok. Şarj yüzde 100 olduktan sonra zaten adaptör şarj etmeyi keser. İstediğiniz zaman çıkartın. 3-)Yüzde 20'de 15'te makul. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayırlı olsun hocam kazasiz belasiz kullanın. Kılıf olarak linkini paylaştığım ürünü tavsiye ederim. Kamera ovallerine kadar kapatmakta fakat genis açılı fotograflarda kaydadeger olmayacak ufaklıkta kılıfın silikonu görülmekte. Haricinde cok guzel bir kılıftır hele ki piyasaya ilk çıkan siyah silikon kılıfı mecburiyetten kaynaklı aldıktan sonra bu kılıfı kullanmaya başlayınca eski kullandığım s7 edge telefonumun zarifligini hissetmekteyim. Telefonumu gostersin çiziklerden korusun derseniz tavsiye ederim. Lakin telefonu tutmakta zorlanirim düşürebilirim düşüncesi olustuysa kullanima bagli , daha kalın kiliflar mevcut. Ekran koruyucunda ne yazik ki tavsiye edebilecegim ürün yok çünkü piyasada adam akıllı m51 jelatini yok benim kullandigim jelatin kenarlardan bir hayli fazla boşluk birakmakta. Mecburiyetten idareten kullanmaktayim. Ekran çizilmesin idareten takayim derseniz tek tiklamayla birçok urune ulasabilirsiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1-gelince 1 saat falan takabilirsiniz. fark etmez. 2-gerek yok. şarj bitirince çıkarın.%100'de (maksimum streste) ne kadar az kalsa o kadar iyidir. yani telefonu sürekli %100'de tutmayın. kaynak: https://www.businessinsider.com/the-best-way-to-charge-your-phone-2015-9 3- Müsait oldukça şarja takın. %10'a düşmesini beklemeyin, pilin tamamen bitmesini ise hiç beklemeyin. lithium-ion piller tamamen tüketilmekten hiç hoşlanmazlar. ayrıca kısa kısa şarj seansları uzun bir şarjdan iyidir. bonus bilgi: çok acil işiniz yoksa hızlı şarj yerine normal şarj tercih edin. hızlı şarj bütün pillerin düşmanıdır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Kasım 2020; 1:0:31 > |
![]() ![]() Yetmedi mi? ![]() ![]() Bu telefon daha ne yapsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ediyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkürler peki normal şarjı kendimiz seçebiliyor muyuz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |