< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben daha önce kendimce buna geçici bir çözüm buldum ama dalga geçti arkadaşlar hocam. 2 haftada çizikler oluştu. Ben de streç film yaptım üzerine kılıfı taktım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Böyle bir şey gereksiz olmuş, neden 3-4 k para verdiğimiz dünya markası bir cihazın arka kapağı böyle olsun, Arkadaşlar samsung sitesinden aldım cihazı 30 gün içinde kullanmış olsam dahi iade edebiliyormuyum? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Samsung Notes uygulamasını güncellemek isterken kaldırdım yanlışlıkla. İnternetteki hiçbir APK'si yüklenmiyor. Ne play store'de ne de galaxy store'de var uygulama. Telefonda ki versiyon 3.8.06.35'di. Telefon yedeğinde falan yok, uygulama desteklenmiyormuş bu telefon için. Çok fazla notum var dı içinde. Format atsam gelecektir ama uğraşmak istemiyorum. |
Hocam sizin telefon siyah mı? Eşime beyaz aldık ve çizik görünmüyor sanırım renkten dolayı siyah kapaklarda çizikler çok belli oluyor. Neyse ki kılıf gelene kadar kaza bela olmadan telefonu kurtardık. |
Galaxy Store'da uygulama mevcut. Yerleşik uygulamayı ise zaten silinmez. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende neden görünmüyor anlamadım. Galaxy Store üzerinden paylaşım linkini atarmısınız bana. Uygulamayı direk kaldır deyince kaldırdı dostum. Şuanda telefonda yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu an başka telefondan bakıyorum. https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.samsung.android.app.notes&cId=000005231761 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Farklı bir cihaza yönlendirmek yerine ikisini de aynı cihazdan alamaz mıyım? Birini başlatınca diğeri duruyor telefonda, bu engellenemez mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ![]() ![]() ![]() Vermiş olduğum kılıf siparişleri geldi arkadaşlar almak isteyen olursa diye görsel ekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SnapTube |
selam hocam görünmüyor |
Nereden aldın hocam? |
Arkadaşlar Selamlar, Bugün telefonum elime ulaştı, biraz test etme fırsatım oldu. Ürün gayet hoş görünüyor fakat bir kaç problem ile karşılaştım. Aynı problemlerle karşılan var mıdır acaba? Aşağıda paylaşıyorum
![]()
Bu sorunları yaşanınız var mı? Ona göre iade sürecini başlatacağım da. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |