%100'den %99'a hatta %97'ye kadar bende de biraz hızlı düşüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kusura bakmayın normalde bu üslubu kullanmam ama saçma sapan bir yorum yapmışsınız, bataryadaki birçok arkadaşın yaşadığı sıkıntıyı deneyimlerle anlatmaya çalıştık defaatle deneyimlerimizi paylaştık siz dalga geçer gibi yok şebekeye bağlayacaklar yazıyorsunuz 4500 amperlik telefonlarla aynı süreleri gören ben dahil bir sürü insan var sen ortaya 7000 mah batarya iddiası ile çıkarsan tabiki insanlarda para verdikleri aletten ultra batarya performansı bekleyecekler bu cihaz bataryasiyla öne çıktı hoparlör performansı beklemiyor insanlar!!! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 24 Ekim 2020; 8:17:5 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 24 Ekim 2020; 9:43:35 > |
Güncelleme aldı zaten Tr'ye gelmedi daha < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarj konusunda sorun yaşayan arkadaşlar bir de yavaş sarjl ile sarj ettikten sonra durumun nasıl olduğuna bakabilir mi? |
Batarya performansı gözle görülür derecede artmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Genshin impacti hangi ayarda oynuyosun benc lowda oynuyorum bana mı öyle geliyo bilmiyorum ama üstünde kasıyo gibi? |
3.günün içinde %74 şarj da neymiş bende fix 2 gün gidiyo |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende lowda oynuyorum. Daha ustunu denemedim , default olarak low'a ayarli oldugundan dedim herhalde chipsetin hakki bu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |