< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bu telefonu eşim kullanıyor. İlk günden beri wifi, mobil veri, bluetooth, gps, senkronizasyon, aod vs her şey açık. Hediye verilen kulaklık gündüz telefona bağlı olduğu halde kullanılıyor. Eşim sabah evden çıkıp mağazasına gidiyor, orada wifi yok. Tüm gün telefon elinden düşmüyor. Instagram üzerinden satış yapıyor. Vakit bulursa Netflix izliyormuş. Ben şahidim ki sabah şarj full çıkıp akşam %65 veya en kötü %60 giriyor. İlk zamanlar çekindiği için %60 şarj kalmasına rağmen her gün şarja taktı ama sonra gördü ki her gün şarj etmesine gerek yokmuş. Ufak detaylarla uğraşmayın yani kendinizi kasmayın. Alt tarafı bir telefon. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sağolun hocam kararsız kaldım yorumları okuyorum herkes farklı konuşuyor eskiden lenovo p2 konusu vardı. hemen herkes ekran süresi görüntüsü atardı ne kadar ekran süresi alacağını bilirdin m51, m30s,m31,m31s,m21 bunların hepsi batarya telefonu, pil ön planda olmalı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet gerçek isim allah analı babalı büyütsün ülkemize hayırlı bir evlat olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konum aktif, akşamları Wi-Fi aktif, Mi Band sürekli bağlı, Buds günlük 4 saat civarı bağlı halde Instagram, Twitter, Whatsapp, Outlook, Teams uygulamaları ağırlıklı aktif kullanıyorum telefonu. AOD aktif değil, bazen karanlık bazen gündüz modunda kullanıyorum. Hiç oyun vs oynamıyorum. 2. günün akşamında %5-10 civarlarına geliyor cihaz. Rekabet edebilecek başka cihazları deneyimlemediğim için aktif kullanımda 3-4 gün yorumları o yüzden bana da uzak geliyor biraz. Hepimizin kullanımı, arka plan uygulamaları vs farklı olduğu için sonuçlar da farklı geliyor, problem olarak görmüyorum. Hatta daha da optimize olabileceğini de düşünüyorum (umarım güncellemeyle kötüye götürmezler tabiki). Mi Note 10 Lite alma planları ve günü rahatlıkla çıkarsın yeter düşüncesindeydim şahsen ben, o yüzden tatmin edici geliyor. Sadece video izleme işlemi yapılan zamanlarda çözünürlük 4K vs olmadıktan sonra 16-18 saatleri görmesi de mümkün, bu değerlere çok takılmayın. Arada karşılaştığım ufak bir problem oldu dün fark ettiğim. Neden kaynaklanıyor tam bilemiyorum ama Instagram optimizasyonuyla ilgili olabilir, bazen hikayeler arasında gezerken her hikayenin 1. saniyesinde anlık bi takılma oluyor görüntüde -seste bir problem olmuyor-. Kasma değil, çünkü her hikayede oluyor. Geri alıp tekrar izlesem yine aynı şekilde. Çok önemli değil, neden olduğunu da anlayamadım ama pimpiriklendim ister istemez |
Şu anda da buds kulaklık kampanyası var mı? Şu an telefon alsam kulaklık gönderiyorlar mı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ele.elec.eng. -- 22 Ekim 2020; 10:54:8 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueorcid -- 22 Ekim 2020; 11:44:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 22 Ekim 2020; 12:32:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 22 Ekim 2020; 11:59:3 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |