Almak isteyen hemen alsın arkadaşlar M51 kodu ile 3399 a düşüyor N11 de telefon az sonra biter |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Güle güle kullan hocam hayırlı olsun. |
Aynen öyle hocam dün gece de konuşmuştuk buradan ben de aldım direkt 3400ü görünce, umarım hayırlı olur herkese |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bur_ak47 -- 21 Ekim 2020; 20:51:52 > |
Aynen bende listeye eklemiştim x3 ü ama 3400 ü görünce 51 aldım siyah renk. Aklımda kalacak tek şey stereo hoparlör olacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kuponu alamadık ne çabuk tükendi adam kodu söyler söylemez girdim limit kalmadı dedi |
Teşekkürler hocam. Aslında ön sipariş zamanında almıştım takasla ancak annem telefonu suya düşürünce iptal etmek zorunda kaldım. Eski teli ona verdim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sırf deneme amaçlı bu kadar sık kullandım. Youtube videosu açtım 2 saat kendiliğinden çaldı işlerimi hallederken. Gece de 3 e kadar oyun testi yaptım Bluetooth açık ve kulaklıkla. Ekran ışığı %30-%50 arasıydı genelde. Bilmiyorum hocam bu bile tatmin etmedi sanki beni. 7000 denilince beklentiyi fazla artırdık sanırım o yüzden. Acilen bir optimize gerekiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolasx -- 21 Ekim 2020; 20:58:35 > |
Aynen hocam batarya olayı bütün eksilerini silip atıyor aslında :-) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kodu söylemeden girip aldım, s20fe de aynen ismini girmiştim buda aynıdır dedim ve oldu :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ben ilk diğer telefonun kodunu söylediğinde sunucu düşündüm direkt model kodunu büyük yazdırıyor m51de de aynısı olur diye hemen herkesten önce girdim kodu aldım ama n11 çöktü o ara hatta bir ara kod limiti bitti yazdı ama hesaba tanımlanmış bir şekilde aldık 3400e :D |
Aynı şeyi düşünüp alan baya kişi varız heralde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |