< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Yaptırım olsa bir daha yapmaya cesaret edemezler. |
Arkadaşlar bu telefon alınır mı ? Sarj sorunu ve Sinyal sorunu olduğunu okudum. Benim içinde sarj olayı önemli şu anki telefonum 4500 ma ve 1 gün dayanıyor bu telefon ile kaç gün gider sizce ? |
Telefonun kalınlığı nasıl ustam? Mağazalarda olmadığı için inceleyemiyorum. |
Sen çok iyi ayarlar yapmışsın hocam 3 gün gittiğine göre.Ben işte fırsat bulup çok elime almadığım halde 2 gün gidiyor ortalama. |
Evet yok mu bir babayiğit |
Hocam nasıl 3 gün gidiyor nasıl ayarlar yapıyorsunuz paylaşır mısınız, be n çıldıracağım dün öğlen 3 de %100 Ken şarjdan aldım şu an saat 16:48 şarj %58 öyle ahım şahım bir kullanımda yok aynı kullanımı yaparsam tam 2 güne denk gelecek biz neyi yanlış yapıyoruz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T Square -- 21 Ekim 2020; 17:3:41 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gontik -- 21 Ekim 2020; 17:16:40 > |
Sarjı gayet iyi gidiyor bence. Oyunsuz yoğun kullanımda çok rahat 2 gün çıkıyor. Zorlasam belki 3. günü bile çıkartır 20'nin altına düşmeden sarja takıyorum. Rahat 12 saatin üstünde ekran veriyordur. Son pilden göstermediği için bir şey diyemiyorum net olarak. Hiçbir uygulama için ayar yapmadım, arka planda çalışan uygulamaları da kapatmam çoğu zaman ram'den hızlı çağırsın diye |