Şimdi Ara

★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
37
Favori
91.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    kardeşim, hintliler güvenli klasör gelmiş diye haber yapmış m31s için ama güncelledim bana gelmedi, sende çıktı mı güvenli klasör ?

  • Bataryasından memnun musunuz? Telefon aşırı kullanmayan birisi için M31 mi M31s mi önerirsiniz? Yakınıma bakıyoruz da.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: khanstern

    kardeşim, hintliler güvenli klasör gelmiş diye haber yapmış m31s için ama güncelledim bana gelmedi, sende çıktı mı güvenli klasör ?

    bende kontrol ettım guncellemeden guvenlı kılasor cıkmadı

    dıkkatımı cektı benımde sammobılden dunku guncelleme verılmıs olmassa onu kurup deneyım dıyorum onda varmı guvenlı kılasor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    Bataryasından memnun musunuz? Telefon aşırı kullanmayan birisi için M31 mi M31s mi önerirsiniz? Yakınıma bakıyoruz da.

    selam

    bizde m21 ve m31s var kampanyalardan almıstık 2 telefonunda 6000 mah oldugu ıcın su an telefon yenı daha sıkıntı yok normal kullanımda bana m31s 2 gun gıdıyor..ben cok asırı kullanan bırı dıılım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frantic2

    bende kontrol ettım guncellemeden guvenlı kılasor cıkmadı

    dıkkatımı cektı benımde sammobılden dunku guncelleme verılmıs olmassa onu kurup deneyım dıyorum onda varmı guvenlı kılasor.



    Alıntıları Göster

    valla hiçbir fikrim yok ama one ui 2.5 çok akıcı güzel olmuş..


    batarya da baya az gitmeye başladı (kullanırken), ben böyle giderse artık 5 - 6 gün de 1 takarım şarja..


    güvenli klasör gelse süper olur, hint romuna koyup Türk romunda çıkartmaları mantıklı olamaz ama play store dan samsung secure folder ı indir dedim cihazınız bu süsrmle uyumlu değil yazdı sonra apk mirrordan apk sını buldum indirdim, s10 plus telefonum var bu m31s yi iş için aldım, ondaki secure folder ı apk share ile apk yapıp attım vs bugün çok uğraştım ama onlarda uygulama yüklenemedi hatası verdi..


    belki ayarlarla ilgili bir şeydir haftasonu kurcalayacağım bakalım olmadı odin ile hint romunu kurarım ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 27 Kasım 2020; 17:27:27 >




  • Arkadaşlar m31s in ağırlığını ölçen veya ölçebilecek kimse varmi. Bu telefondan önce m51 kullandım fakat m31s 203 gramdan daha ağır gibi geldi bana. Anlayamadım bu işi 😀
  • Samsung shoptan 2800 - 200 TL geri ödeme kampanyasıyla 2600 TL ye m31s siyah renk aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waddey22 -- 29 Kasım 2020; 10:59:4 >
  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    m21 inde batarya performansı aynı şekilde mi? Kullanacak kişi de aşırı kullanan birisi değil.

  • Sammobilden m31s tur yazilini odin ile yukledim en son verilen u2.5 fakat guvenli kilasor yok...
  • yldrm000 Y kullanıcısına yanıt

    Hocam bende m31s ve m51 arasinda kaldim. Alma arefesindeyim. M51 den neden vazgectiniz merak ettim..

    2cihazi da kullanan biri olarak ne onerirsiniz 2 si arasinda +/- leri neler birbirine gore sizce


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thelordof

    m21 inde batarya performansı aynı şekilde mi? Kullanacak kişi de aşırı kullanan birisi değil.

    m21 ve m31s 2 telefonda 6000 mah batarya oldugu ıcın

    yaklasık aynı gıdıyor..

    tabı m31s daha guzel

  • frantic2 kullanıcısına yanıt

    Ekran olarak m21e göre m31s bariz daha iyi hocam di mi?

  • Byone kullanıcısına yanıt
    Hocam ben isim gereği sürekli arac uzerindeyim tek elle kullanım açısından m31s daha iyi olacağı için geçiş yaptım. İki telefon arasında işlemci farki var, kamera sensörleri ayni. M31s in hoparlör sesi daha yüksek, m51 in hoparlör sesi gerçekten çok düşük. M31s in şarj kablosu daha kısa. Benim görebildiğim farklar bunlar. Yani oyun oynayan biri değilseniz günlük kullanımda m31s isinizi görür. şu anda samsung sitesinden 2600 e alabiliyorsunuz. Fakat 2 telefonda gerçekten kalın ve ağır. Kilifsiz kullanırsanız daha rahat olur fakat kilifla ağırlıkları ve kalınliklari iyice artıyor. Bu arada m51 in yerine oppo reno 4 e de bakmanızı tavsiye ederim 10 gün kullanma fırsatı buldum gerçekten her yönüyle çok kaliteli bir telefon.
  • Yakın kullanım senaryolarımız, bende is geregi araçlı seyahat halindeyim.

    Islemci ve batarya tarafinda M51 beni cezbediyor acikcasi..

    Mobil olunca surekli ordaki +1000mah lik batarya bile cok iyi bir +

    Oyun oynamam ama is geregi kullandigim 2 app var 1 tanesi gps tabanli oldugu icin bataryayı cok kullanabiliyor zaman zaman, youtube da batarya testinde afaki bir fark cikmamis 30 dk. Kadar bir + sagliyor M51, M31s e gore reel kullanimda..

    Sanirim M31s daha dogru bir tercih olacak

    Aklim M51 de kalsa da


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Byone kullanıcısına yanıt
    Düşündüğünüz zaman işlemci olarak m51 daha uzun vadeli kullanabileceginiz bir telefon. Batarya olarak evet bende öyle ahım şahım bir fark göremedim. İki telefonda sizi üzmez ama dediğim gibi m51 araçta kullanılabilecek ergonomiye pek sahip değil tek elle kullanım çok zor. Birde şu var mesela arac içinde telefon tutacağına koyduğunuz zaman telefonun ağırlığından dolayı tutacak her an düşecekmiş hissi oluşuyor. Eger telefon tutacağında kullanıyorsanız bunuda göz önünde bulundurun.
  • Açıkçası satıcısına göre değişen aradaki 700 - 1000 tl yi vermek pek mantıklı değil.. Performans olarak one ui 2.5 ile cihaz çok daha iyi oldu gibi geldi.. Skorlardan çok anlamasam da antutuyu duymuştum test sonucu aşağıda.. gerçi oyun falan oynamıyorum..

    Ekran kalitesi m51 e göre daha iyi sebebi bir tık küçük olması, ppi değeri yükseliyor, oled pixelleri daha küçük olduğu için netlik daha iyi m31s de.. cebe daha rahat giriyor , araç tutacağında* olumsuzluk yaşamadım (*samsung un orijinal araç tutacağı)

    Kalan parayı da başka ihtiyaçlara harcayabilirsiniz.. ek harcanacak yer yoksa powerbank alınabilir, akıllı saat galaxy fit tarzı birşeyler vs

    ★ Samsung Galaxy M31s | DH Ana Konu ★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 29 Kasım 2020; 11:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • M31s ve poco X3 arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gncsrc35 kullanıcısına yanıt
    M31s ile poco x3 aynı klasman değil...poco ile m51 ile kıyaslayabirsiniz...poco x3 m31s den işlemci olarak ekran kartı olarak daha iyi ancak yaklaşık 800tl farka değmez...tabiki oyun oynamıyorsanız... poco oyun performansı iyi... standart kullanıcı için m31s yeterli iyi bence 2500tl fiyat bandı için... 2800 civarına çıkınca 3200 civarı poco x3 yada m51 mantıklı işlemci olarak...
  • Telefonu bir süredir takip ediyorum, almayı planlıyordum diğer siteler 3000 civarı satarken Samsung'un sitesinde kampanyayla 2800-200=2600 TL'ye geliyordu ancak şuan telefonu 3299 TL'ye çıkarmışlar. Sebebi sizce ne olabilir, düzeltme yaparlar mı?

  • Stilt_Skin kullanıcısına yanıt
    Kasım ayı boyunca firmalar kampanyalar ile stoklardaki ürünleri bitirdiler/azaltılar... Samsung da m serisi ile iyi bir satış yaptı... m serisinde özellik ve fiyat açısından kampanya fiyatında 2300-2800 tl arası (m31 ile m51 Arası) albenisi en yüksek m31s oldu... biraz bekleyin Aralık ayında yeni yıl kampanyaları 1 haftaya başlar... takip edin...yine bu fiyatlara alınabilecektir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.