Şimdi Ara

Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.787
Cevap
39
Favori
161.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy M30s özellikleri ve fiyatı | 6.000 mAh'lik bataryasıyla...
    Uzun süre dayanan bataryası, iddialı RAM ve kamerasıyla göz dolduran Samsung Galaxy M30s'in detaylarını sizler için derledik. Galaxy M30'a göre büyük fark ve etkiler barındıran Galaxy M30s'in fiyatı ne kadar? Galaxy M30s'un teknik özellikleri nelerdir? Galaxy M30s bataryası ne kadar? İşte bütün detaylar...

    6000 mh Uzun süre dayanan bataryası, iddialı RAM ve kamerasıyla göz dolduran Samsung Galaxy M30s'in detaylarını sizler için derledik. Galaxy M30'a göre büyük fark ve etkiler barındıran Galaxy M30s'in fiyatı ne kadar? Galaxy M30s'un teknik özellikleri nelerdir? Galaxy M30s bataryası ne kadar? İşte bütün detaylar...

    Samsung Galaxy M30s 6.4 inçlik, Super AMOLED ekrana ve 1080p çözünürlüğe sahip.


    Bataryasının yanı sıra hızına da güvenen Samsung, 4 GB RAM ve 6 GB RAM tercihi bulunuyor. Ayrıca depolama alanı tarafında da 64 GB ve 128 GB seçenekleri bulunuyor.

    Kamera konusunda gözleri üzerine çeken Samsung, Galaxy M30s için; 48 Megapiksellik ana kamera, 8 Megapiksellik geniş açılı kamera ve 5 Megapiksellik derinlik sensörü eklemiş.


    Sadece kamera ve RAM değil, bataryasıyla da iddialı olan Samsung, 6000 mAh'lik batarya kullandı. Ayrıca bataryanın 18W hızlı şarj desteği bulunuyor.

    Yurt dışında 280 dolarlık satış fiyatının, ülkemizde ne olacağı daha belirlenmedi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 3 gün kullanım ile 10 saat üzeri ekran görüntüsü alan telefona karşı sarji içen ips ekran ve mediatek işlemcili 4500 mahlik bir telefon önermek, özellikle de batarya yönünden önermek... Bilmiyorum da forumlar xioaminin bilimum diğer çin mali yeni yetme telefonların sensör sorunlari yazılım sorunları şebeke bildirim gps konum belirlememe gibi sorunlari ile doluyken bu kadar özgüvenle tavsiye etmek yersiz. Yani gidip bi wolte yi vowifi yi kullanmak için kirk takla atiyor adamlar o zaman da bir simge çıkmıyor bir çoğunda nfc yok 5 dolar etmez bir donanım. Burdakiler de bilirdi xioami almayı ama yazılım ve dayanıklılık çok daha önemli
    Valla cihazı kasım ayından beri kullanıyorum. Yaklaşık 6 ay olacak. Cihazda hiç kasma sorunu ile karşılaşmadım şuana kadar. Performans açısından denemek için pubg indirmiştim. 1-2 kere orda kasmıştı oyun açılırken ve oyun esnasında ki bunuda normal olarak görüyorum. Onun dışında kendi arayüzü one uı da hiç kastığını görmedim. Aksine yağ gibi aktığını söyleyebilirim. Bu konuda da uzun zamandan beri varım. Oyunlarda ufak tefek yavaşlıklar hissedenler yazmıştı ama arayüzde kasma yaptığını söyleyen hiç olmadı. Yani en azından ben görmedim. ''Kamera açarken emin misin diye soruyor'' tabirine ise çok şaşırdım. Sadece 48 MP modunda çekim yaparken bekleme yapıyor. Belki yüklenen bazı uygulamaların uyumsuzluğundan kasma yapabilir ama emin değilim. Veya başka bir tür sorun olabilir. Bu kadar kasıyor, uyukluyor, karar veremiyorluk olayla 6 aydır hiç karşılaşmadım.
  • takip...
  • Güzel haber Türkiye de satılacak. Distribütör garantili gelirse ve 2000tl nin altına inerse süper olur.
  • Kamerası yine a50 olduğu gibi berbat olacaktır, yine başladı ısıtıp ısıtıp sürekli kamera değiştirip model satmaya. Fiyatı pahalı bana göre, 2100 yada 2200 olsa iyi olurdu.
  • bu telefonu alanlar kamerası için değil bataryası için alacaktır
  • Hepsiburada dan ön siparişimi verdim benim için en önemli özellik bataryası ve kamerası o nedenle bu cihazı seçtim. Ayrıca cihazın yanında 300TL'lik bluetooth kulaklık ve 200 TL'lik akıllı saat hediye ediyorlar. Bunu düşününce fiyatı 2200TL'ye geliyor. Bence alınabilir bir telefon. Cihaz elime geçince buradan yorumlarımı yazarım inşaallah.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: simplycity

    Hepsiburada dan ön siparişimi verdim benim için en önemli özellik bataryası ve kamerası o nedenle bu cihazı seçtim. Ayrıca cihazın yanında 300TL'lik bluetooth kulaklık ve 200 TL'lik akıllı saat hediye ediyorlar. Bunu düşününce fiyatı 2200TL'ye geliyor. Bence alınabilir bir telefon. Cihaz elime geçince buradan yorumlarımı yazarım inşaallah.
    Kablosuz kulaklık ve fit akıllı bileklik hocam tam saat diyemeyiz.shop.samsung sitesinden baktım.
  • simplycity S kullanıcısına yanıt
    İhtiyacın olmayan şeyleri sana satıyorlar işte. İlk başta 128 gb yazmışlardı şimdi 64 e düşürmüşler. 4/64 versiyon için 2000 den fazla verilmez. 2700 e mi 9t bulunuyor. 4000 batarya fazlasıyla yeter zaten. 6000 bataryalı telefon alan oyun oynuyordur ama exynos 9611 ile anca pubg yi orta ayarda oynar. 1000 liralık telefonlarda pubg oynatıyor artık. Redmi note 8 ve note 8 pro gelsin. Redmi note 7 de 1700 lirayken 1000 lira fazla vermeye değecek bir özelliği yok m30s nin. 2200 liralık a50 nin rami 6 gb ve ekranda parmak izi okuma özelliği var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Ekim 2019; 21:13:53 >
  • Bu fiyattan alınmaz. Kulaklık ve fit saati ne yapalim ihtiyaç yok. M20 1400 TL den satiliyor, chip puan indirimler vs. hariç. Bu da olsun olsun 2000 TL eder.

    A70 şuan 50 TL hb.com hediye çeki, 75 TL axess chip puan ile 2625 TL ye satılıyor.
  • Fiyat düşer, acelesi olmayan beklesin
  • Telefon kargoya verilmiş. Pazartesi elimde olur. Yorumlarımı buradan sizlerle paylaşırım arkadaşlar.
  • Cihazı beklemedeyim.
    Sırf hediyesi var diye 2700 vermek istemedim.
    Klasik Samsung olarak fiyatlar düşecektir...

    Tercih nedenim de çift hatlı olup 3 slotlu olması yani çift hat var diye hafıza kartından feragat etmeyeceğiz ayrıca 6000mah batarya ile deşarj süresi uzayacaktır.

    Eleştirel olarak keşke 4GB değil de 6GB ram olsaydı, malzeme biraz daha kaliteli olabilirdi diye düşünüyorum.
  • simplycity S kullanıcısına yanıt
    İnceleme yaparsanız seviniriz.
    Eminim bunu bekleyen çok kişi var.
    Youtube sadece ve sadece Hintlilerin incelemeleriyle dolu desek yanlış olmaz :)

    Şimdiden hayırlı olsun.
  • 3 yıldır kullandığım J7 prime'dan galaxy a50'ye geçicektim. Bu telefonun çıktığını duyunca vazgeçtim. a50'ye oranla işlemcisi, kamerası ve bataryası daha iyi. Tabi ön siparişle alabilseydim a50 ile aynı fiyata denk gelicekti ama alamıyorum. Benim fikrimce J7 prime gibi herkesin elinde bu telefondan olacaktır.
    a50 - m30s
    4000 mah 6000 mah
    25 mp arka kamera 48 mp arka kamera
    nfc yok nfc var
    exynos 9610 exynos 9611(bazı sitelerde 9610 yazıyor, gsmarena'nın yalancısıyım)
    max 1080p/30fps kayıt 4k/30 fps kayıt

    Ayın 20'sinde sipariş vericem en erken. Aldıktan sonra deneyimlerimi yazarım. Arka kamera biraz göz boyama gibi geliyor ama j7 prime'dan her türlü iyidir diye düşünüyorum. Sırf 4k kayıt alabilmesi bile benim için yeterli. :D edit: karşılaştırma kısmını daha anlaşılır yazmıştım ama aradaki boşluklar gitmiş maalesef.

    Link vermek yasak mı bilmiyorum ama yardımlaşma amaçlı facebook grubu oluşturdum, katılırsanız sevinirim.https://www.facebook.com/groups/445850539372495/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyim42 -- 14 Ekim 2019; 18:4:24 >




  • İnceleme tarzında birşeyler yapmayı düşünüyorum ama cihazı aldığımda ilk şoku yaşadım hediyeler çıkmadı yanında. Hbyi aradım ve şikâyet kaydı oluşturdum bakalım sonuç neolacak
  • simplycity S kullanıcısına yanıt
    Hocam boşuna şikayet kaydı oluşturmuşsunuz.
    Hediyeler daha sonra gönderiliyor.
    S10 aldığım zaman Buds kulaklık da sonra gönderilmişti.
    İlk 1000 kişi içindeyseniz ilerleyen tarihte gelecektir
  • Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]
    Ürünü sipariş vermeden önce kampanyayı seçmeniz gerekiyor. Sanki sepete ayrı bir ürün eklermiş gibi aşağıya ekleniyor. Bu işlemi yapmadıysanız büyük ihtimal hediyeniz verilmeyecektir. Ben de şimdi farkettim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyim42

    Samsung Galaxy M30S [ANA KONU]
    Ürünü sipariş vermeden önce kampanyayı seçmeniz gerekiyor. Sanki sepete ayrı bir ürün eklermiş gibi aşağıya ekleniyor. Bu işlemi yapmadıysanız büyük ihtimal hediyeniz verilmeyecektir. Ben de şimdi farkettim.
    Çok saçma bir uygulama bence. Alırken seçmemiz gerektiği belirtilmedi. Şikayet kaydının sonuna kadar arkasındayım. Hediyeleri göndermezlerse her türlü hakkımı arayacağım. Ama arkadaşın da belirttiği gibi hediyeler sonradan gönderiliyor olabilir. Bir süre bekleyip bakalım ne olacak?




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.