Şimdi Ara

Samsung Galaxy M20 vs Xiaomi Redmi Note 7

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi 8 Lite aldım iade ettim telefonun şebeke sorunu 4.5G bağlanma sorunu ve wifi kopma wifi görmeme sorunu vardı bu yüzden Xiaomi'ye güvenim yok ama bu paraya en iyi cihaz bunlar. Galaxy M20 ön siparişte ve 250 TL hediye çeki ile beraber satılıyor, Redmi Note 7 ne zaman gelecek bilmiyorum. Beni cezbeden tek şey Redmi Note 7'nin alüminyum kasa olması sizce ne yapmalıyım Redmi Note 7'mi beklemeliyim? Karşılaştırma;https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/144602-145013/redmi-note-7_samsung-galaxy-m20/



  • m20 nin eksik yanları tft ekran, wifi ac olmaması, büyük ihtimalle arka kamerada redmi önde olur. Snapdragon 660 biraz daha iyi gözüküyor. Tercihler önemli. Amaç oyunsa x8, kameraysa zenfone 5 veya gm9 pro gibi alternatiflere bakılabilir.
  • GM bedava verseler almam mi 8 lite wifi kopma ve 4.5g bağlanmama whatshapp bildirimi çıkmaması flaşın az yanması gibi kronik yazılımsal problemler yüzünden bezdim. Bir daha xiaomi alacağımı sanmam çin malı kapıdan içeri sokmam samsung iyidir. çinliler kağıt üstünde iyi 100 yıllık çin pazarı hala aynı. Teşekkür ederim cevabın için. optimizasyon iyi değilse ki değil snapdragon 660 değil 860 olsa birşeye yaramaz 2 cihazda test ettim. samsung işlemcisi daha düşük seviye olmasına rağmen pubgde daha iyi performans veriyor artık gerisini siz hesap edin xiaomi falan çer çöp bir hevesle yazılanlara baktım redmi dedim demezdim yoksa. 48 mp zaten yalan işlemci o kadar megapixel kaldıramaz gerçek kamera 12 mp.
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    meizu x8 in snapdragon 710 olması çok iyi. Fortnite ı 660 ile oynayamıyorsun ama 710 da akıcı. Amaç oyunsa meizu x8 veya honor play, değilse zenfone 5 veya galaxy m30 2300 den falan gelir ama zamanla ucuzlar. Ben bu saatten sonra snapdragon 660 veya ayarında telefon almazdım. Hiç oyun oynamayanlar bile pubg oynuyor.
  • Pubg oynuyordum ama telefondan randıman alamadım emulatör kurdum oradan oynadım sıktı bıraktım telefonda oyun mu oynanır çok şaşırıyorum oynayabilenlere.. benim telefonda aradığım 3 şey var akıcı arayüz, kamera, tasarım. M30 bütçemi aşıyor ben telefon 2000 üstü veren kişilerden değilim daha çok bilgisayar, televizyon olmadı bir tane kahve makinesi alırım o kafada bir adamım. Sisteme boyun eğmiyorum :). Gerçi bunlar 150-200 euro bizim ülkede kazık gibi çakıyorlar iphone x burada 1000 lira olsun kılıf takmaya tenezzül etmeyiz oda farklı bir konu.
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Pubg zor daha çok moba iyi gidiyor mobilde veya world of tanks. Apex falanda çıkacakmış mobile. Pc varken mobilde oynamazsın zaten ama bazen mobile sarıyorsun kısa solukluda olsa. m30 pahalı çıkarda zamanla ucuzlar bence. Çünkü ederinden pahalı getirecekler alan olmayacak sert düşecek. m20 iyi ama işte tft ekran ve kamera problem. O fiyata daha iyi kamera daha iyi ekran bulursun bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.