Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
42
Favori
180.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yagızalp

    Sarj konusunda aynen cok kotu .. ama iste su pratikligi hafifligi cepte tasimasi tek elle kullanilmasi falan bunlardan vazgecemiyorum.
    M20 kaba bir telefon hocam siz bence hiç düşünmeyin bile. Babam da bundan şikayetçiydi. M20 hem ağır hem kalın hem de büyük bir telefon. iPhone 6ya alıştıysanız M20ye alışmakta zorluk çekersiniz kesin.
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    İphone 11 serilerinin hepsi m20 den daha ağır. Pro lar daha kaba. Plus larda aynı şekilde kaba ve ağır. Onlarda satıp 6 mı alsın hocam :)

    Zaten 6 serileri kadar hafif ve ince cihazlar kalmadı piyasada. Batarya mah yükseldikçe cihaz ağırlığı ve kabalığı mecbur artıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    M20 nasıl kaba? Nesi ağır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone u birakip onu alinca tugla mi bu dersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Ben iPhone 6s ten geçtim m20 ye oh be dedim, şarj kablosu taşımıyorum, ekran büyük çok süper fark etti gözler rahat ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kıyasladığım telefon iphone 6. iPhone 6ya göre M20 kaba tabi ki.


    SAMSUNG GALAXY M20 [ANA KONU]


    Bu da boyut karşılaştırması.
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında olduğunu fark etmemişim kusura bakmayın
  • Yardımcı olursanız sevinirim, üstte ki arkadaşların wipe yapıp sıfırladım telefon hızlandı vs demelerinden yola çıkarak bende youtube da malın birinden izlediğim video sonucunda format attım fakat şifre istiyor mail adresimi unuttum şifremide unuttum telefon başlangıçta kaldı var mı yardımcı olabilecek?
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm hakkında maalesef bir bilgim yok ama, vipe işlemlerinden önce ayarlara gidip hesaplar bölümünden tüm hesaplarınızı kaldırmanız gerekiyordu maalesef çoğu kişi bu bilgilendirmeyi yapmıyor
    2 yıl kadar önce ikinci el almış olduğum bir Samsung telefona direkt hesapları kaldırmadan hard reset attım ve benden de Google şifresini istedi zaten telefonu ikinci el almıştım bilmiyordum kendim de yapamadım, daha doğrusu fazla uğraşmak istemedim vaktim yoktu
    Bir telefoncuya götürdüm tam hatırlamıyorum ama sanırım 50 TL'ye işi halletmiş tik, geçmiş olsun.
    Çevremde format atılacak bir Samsung telefon bulursam tüm gerekli bilgilendirmeleri yaparak ben de bir video çekmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sağolun hocam ilginiz için bir daha töbe zaten bilmediğim bişey yapmam ama gerçek bilgilendirme videosu da çok az gerçekten.
  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam maalesef bilgilendirme videosu az, dediğim gibi cihaz bulabilirsem çekeceğim inşallah
    Ama cidden format atınca telefon bir kendine geliyor tüm telefonlarda geçerli
    Bu arada bir tane em 20 için format videosu buldum muhtemelen aynı videodan bahsediyoruz, altına yorum olarak da düzgün bir dille yazdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam 24 saat sonra bu durum düzeliyor diye okudum e posta adresi istemiyormuş Google siz hiç denk geldiniz mi buna?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazı resmi google hesabı yardım bölümünden alıntıdır:Android cihazlarda format atma, sıfırlama veya fabrika ayarlarına dönme gibi işlemler yapıldığında en az 24 saat bekledikten sonra hesaba giriş izni verilmektedir.
    Ben de sizin gibi bu kadar süre beklenilmemesi gerektiğini düşünüyordum. Google uzmanlarıyla yaptığım yazışma sonucunda gelen cevapta uygun ve doğru bir yöntem olduğu kanaatına vardım.
    24 saat beklemedeki amaç, telefonun kaybedilmesi, çalınması durumunda telefonu elde eden kimse telefon sahibinin hesabına erişebileceği gibi, format atma, sıfırlama işlemi yaparak telefonuna kendi hesabını ekleyebilme düşüncesiyle bir engelleme yapılmıştır. Bu süre zarfında telefon ve hesap sahibine zaman tanıma amacı güdülmüştür. Hesap sahibi bu süre zarfında isterse telefonu kilitleyebiliyor, hesabın şifresini değiştirebilir, telefonun konumu açıksa yaklaşık olarak nerede olduğunu öğrenebilir. Hatta telefona format atma, sıfırlama gibi işlemi yapıldığında 24 saat içerisinde başka bir cihazdan hesaba girilerek hesabın şifresi değiştirilirse bu kez 24 saat beklemede yetmiyor. Şifre değişikliği yapıldığında hesap çalınma ihtimali düşünülerek 72 saat kadar beklenilmesi gerekmektedir. 72 saatlik süre halen devam edip etmediği konusunda kesin bilgiye sahib değilim ama 4 ay önce bu durum uygulanıyordu.
    Kısaca, durumu izah etmeye çalıştım. Sizin yapmanız gereken 24 saat beklemekten başka seçenek bulunmamaktadır.




  • jammer1903 J kullanıcısına yanıt
    Hocam 24 saat bekleme ile sorun çözülüyor sa sevindim, gelişmelerden beni haberdar ederseniz sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam öyle yazanlar olmuş 72 saat bekleyip hala aynı diyenler olmuş başka çözüm yollarıda bakıyorum ama olmuyor garantiye göndersem 1 ay da ancak gelir bi telefoncu da halledicem artık napalım 1.5 aylık da cihaz,bilgilendirrim hocam bi çözüm yolu olursa.
  • Selam linkteki adımları denerseniz sorununuzu çözersiniz en son android 7 ve 8 de denemiş sonuç almıştım 9 ve 10 da denemedim.

    https://galaxydestek.com/google-bypass-hesap-sifirlama-kesin-cozum-985/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam fakat olmadı genel hata diyor mesaj göndermiyor, normal sms attığımda da benim telefon görmüyor
  • Arkadaşlar benden size tavsiye google hesap ve şifrenizi bi yere kaydetmeden kesinlikle hard reset atmayın, az önce servisle görüştüm garanti dışı diyor ücretli yapıyorlarmış, şimdi size sorum şu servisemi göndereyim yoksa herhangi bir telefoncu işimi görür mü? çünkü servis git gel yapacak nerden baksan 2-3 hafta geçer!
  • İyi günler arkadaşlar
    Çok eski bir teknoloji severim
    Uzun süredir telefon ihtiyacım olmadığı için gündemden uzak kalmıştım.
    Babama telefon alacağım için bugün hızlandırılmış bi şekilde piyasayı araştırdım.
    2 telefon arasındayım Xiaomi redmi 8 ve Samsung galaxy m20
    Sanırım android 10 güncellemesi ile samsungdaki donma problemleri giderilmiş.
    Şimdi teknik detay olarak ve uzun ömürlülük olarak bana kıyaslama yapan olursa çok teşekkür ederim.
    Cihazların kağıt üzerindeki teknik verilerini detaylı bir şekilde inceledim am kullanıcılar olarak sizler ne diyorsunuz merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Hocam 24 saati falan beklemedim sanırım o iş hikaye çünkü çok bekleyen olmuş hepsi olumsuz, gittim bi telefoncudan hallettim 60tl ye 1.5 aylık cihaz garantisi de öldü artık zor tutuyorum kendimi google'a sövmemek için :) android 9 yüklemiş adam ama farklı uygulamalar vardı hesap makinesi falan google ikonu ile gözüküyor idareten kullanacaz artık napalım.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.