Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.709
Cevap
26
Favori
247.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yardımcı olacak kimse yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john20 J kullanıcısına yanıt
    Kardeş orijinal sıfır ekran 500 lira civarında satılıyor, serviste de değiştirseniz dışarda da değiştirseniz o civarı bir fiyat çıkar, ama yarı fiyatı gibi halledebileceğiniz orijinal revize amoled ekranlar var, yani orijinal ikinci el, bunlar servislere pert olarak ulaşan ve dağıtılan cihazlardan alınan parçalar. Az araştırırsanız (revize) orijinal ikinci el olarak daha uyguna getirebilirsiniz, bunu telefonculara sorup onlardan da yardım isteyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 13 Temmuz 2020; 21:17:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 a geçmemi tavsiye eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 9 a geçebilirsiniz ben J7 proya çıktığı günden beri kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba
    Bu cihaz sorunsuz Android 10 romu kullanan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanercskn -- 21 Temmuz 2020; 0:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu telefonun bildirim ışığı yok mu sarj oluyor ama ne ışık ne birşey yaniyor🤔

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017de aldığım samsung J7 pro ile M51 siparişim geldikten sonra veda edeceğim.
    3 yıl geçirdiğim telefonda hiçbir kronik hata yaşamadım çok şükür. Sert şekilde defalarca düşmüştür. Jelatinsiz de kullanırım herhangi sorunum olmadı. Şarj giriş yerinde gevşeklik olsa da idare ediyorum. Ekran zarar görmesin diye garantiden de değişim yaptırmadım. Umarım M51 ile de mutlu ayrılırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çocuk elinden düşürdü ve ekran gitti varmı yakın zamanda servisete değiştiren ekranı?varsa ne kadar ve 500 600 gibi fiyat verirlerse değiştirmeye değermi?

  • Dün Galaxy J7 Pro telefonumu düşürdüm. İlk önce ekranın sol alt kısmında siyah bir nokta belirdi, sonra yavaş yavaş bütün ekrana yayıldı ve şimdi neredeyse bütün ekran gitti. Ekranı açma tuşuna basınca ekran yanıp sönüyor, gidip geliyor. Bazen şarj yüzdesini ve saati görebiliyorum. Ekranda kırık veya çizik yok. Yani ne olduysa içeriye bir şey oldu. Touchscreen hala çalışıyor. Biri arayınca açıp konuşabiliyorum.


    Tamir ettireceğim ama telefon tamiri hakkında hiçbir bilgim veya tecrübem olmadığından dolandırılmamak için bir araştırayım dedim. Telefonun hala garantisi var ama düştüğü için garantiye girmez diye düşünüyorum.


    Samsung'a mı götüreyim yoksa bir telefon tamircisine mi? Hangisi daha ucuza yapar? Orijinal mal takıntım yok. Böyle bir tamir ne kadar tutar? Dolandırılmayayım durduk yere. Kolay mı tamir edilir, hemen orada yapılabilecek bir şey mi, yoksa uzun sürecek bir şey mi? Sağolun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miba54 -- 15 Ekim 2020; 17:18:55 >




  • miba54 M kullanıcısına yanıt

    Pandeminin de etkisiyle yeni cihaz almanın biraz külfetli olacağını düşünerek size Samsung yetkili servisi bir aramınızı öneririm, eğer fiyatı 600 tl üzerinde ise işini hakkıyla yapan Gsm iletişim firmasını tavsiye ederim orijinal ekran ve 6 ay garanti veriyorlar.


    Önce Samsung'u arayın hem garanti yerinde durur hem de ekranı servis yapmış olur. Komple ekran değişimi yapılması gerekir, iç dış .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son yazılıma güncelleme ile geçenler radyoyu deneyebilir mi 2 adet aynı modelde denedim 5 dk içinde uygulama kapanıyor kendi kendine.

    Galiba yazılımla alakalı, çünkü daha önce böyle bir sorun yoktu.

    Samsung members ile sorunu bildirdim.

  • arkadaşlar merhaba. bugün ikinci el j7 pro aldım herşey sorunsuz ancak tek sorun var o da always on display ekranında ''always on display'i nasıl kullanacağınızı öğrenmek için buraya çift dokunun'' ibaresini silememek oldu. çift tıklamaya çalışıyorum olmuyor. uygulamalarda aod'yi durmaya zorladım tekrar çalıştırdım yine aynı sorun. yardım edin noolur!!!

  • ssefer88 kullanıcısına yanıt

    Ekran orjinal olmayan bir ekranla değişmiş olabilir. Normalde orjinal ekrana sahip ürünlerde saatin yazdığı yere çift tıklayınca sağa sola kaydırma seçenekleri çıkıyor.

  • 90,64mb yeni guncelleme gelmiş, guncelleme yapan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çocuğun j7 pro telefona rom attım, sim kartı görmüyor, microfon çalışmıyor, bir sürü rom indirdim kurmaya çalıştım, kuramadim herhalde yanlış rom attım, hangi rom i yüklemem gerekli, microfon ve ağ bağlantısının aktif olabilmesi için, bir de indirme adresi de verebilirmisiniz Samsung telefonlarda acemiyim ben Xiaomi kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prozem

    Arkadaşlar çocuğun j7 pro telefona rom attım, sim kartı görmüyor, microfon çalışmıyor, bir sürü rom indirdim kurmaya çalıştım, kuramadim herhalde yanlış rom attım, hangi rom i yüklemem gerekli, microfon ve ağ bağlantısının aktif olabilmesi için, bir de indirme adresi de verebilirmisiniz Samsung telefonlarda acemiyim ben Xiaomi kullanıyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Wipe data factory reset yapınız, sorunları çözeceğinden emin olabilirsiniz. Recovery menüye nasıl girilir araştırınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğinizi yapmıştım daha önce ama bir kez daha yaptım, maalesef yine aynı, bana herhangi bir j7 telefonda kurulu olan Rom ismi olsa onu indirip kurmayı düşünüyorum, eski rom ün adını unuttum. Birde indirme adresi lazım, sammobile den indiremiyorum nedense.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sim kartı görüyor ağda bağlantı yok hatası veriyor, IMEI ler şu an ikiside yasal görünüyor edevlet te, ama ağa baglanmiyor + mikrofon çalışmıyor rom u yükledim yukleyeli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefon ailemizde 3.5 yılı aşkın süredir kullanılıyor. 2 kez sarj girişi oksit sebebiyle değişti(70tl-100tl). onun dışında herhangi bir problem yaşatmadı. şarjı hala günü tamamlıyor. performansı işlemcisi sebebiyle akıcı değil idare ediyor denebilir. kendim 16 ay önce S10 lite aldım, 16 aydır annem kullaniyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 13 Eylül 2021; 22:30:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung M52 5G aldım
    Samsung J7 2017 pro 64 gb 2. Telefon olarak kullanacağım ..
    2 telefon arasında hız , kasa ve kamera kalitesi dışında , en önemli farklar M52 plastik olmasından dolayı çok hafif geldi bana .
    4g çekim kalitesi olarak M52 J7 pro dan % 15 - 20 daha az çekiyor ..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.