Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU] (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.709
Cevap
26
Favori
247.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üstadlar merhaba, elimde Gm5 plus var 2 senesi doldu 4 kez şarj soketi değişti. Muhtemelen birkaç ay içinde yeniden değişecek, bu da toplamı 500 TL eden masraf demek oluyor. Öğrenciyim ve telefona da 1600-1700 den fazla vermek istemiyorum, Huawei nin ve Xiaomi nin bu fiyat segmentindeki telefonlarını kullanmak istemiyorum, migren rahatsızlığı yaşıyorum ve doktorum yüksek sar değerli telefonların bunu tetikleyeceğini söyledi. İyi bir pil ömrü, sağlamlık, akıcılık, uzun süre kullanım ve üzmeyecek bir kamera, ayrıca iyi bir dokunmatik performansı arıyorum. Bu telefon doğru telefon mu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Suplex City

    Üstadlar merhaba, elimde Gm5 plus var 2 senesi doldu 4 kez şarj soketi değişti. Muhtemelen birkaç ay içinde yeniden değişecek, bu da toplamı 500 TL eden masraf demek oluyor. Öğrenciyim ve telefona da 1600-1700 den fazla vermek istemiyorum, Huawei nin ve Xiaomi nin bu fiyat segmentindeki telefonlarını kullanmak istemiyorum, migren rahatsızlığı yaşıyorum ve doktorum yüksek sar değerli telefonların bunu tetikleyeceğini söyledi. İyi bir pil ömrü, sağlamlık, akıcılık, uzun süre kullanım ve üzmeyecek bir kamera, ayrıca iyi bir dokunmatik performansı arıyorum. Bu telefon doğru telefon mu acaba?
    Uzak dur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: specialist officer

    Telefonu servise bıraktım resmen ezik darbe çizik arıyor adamlar yaa..olamaz böle adi bi servis.. kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacaklar.. Allah'tan yoktu hicbisey bakalım yarin sonuçlanır bakarlar yarin takarlar kullanıcı hatasi degilse dediler.. hayırlısıyla kavgasız gürültüsüz halletseydim..

    Alıntıları Göster
    Hocam son durum nedir serviste ücretsiz değişimi yapıldı mı ekranın ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 8 aydır kullanıyorum telefonun tek eksisi bildirim ışığı olmaması. Gayet güzel hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yeni güncellemeyle şarj süresi bende daha da cok arttı şaşırdım bu olaya.

    Sorun yaşayan arkadaşlar telefonun 2 sürümü vardı konu başlarında konuşulmuştu bu olay bu 2 sürümden biri mor ekran vs vs problemi yaşayanlardı. Sorunları devam ediyor heralde sürekli yeni problem çıkıyor. Bende sıkıntı yok 64 gb modeli kullanıyorum.Mediamarkt dan almıştım. Alacaklara tavsiye ederim . Fiyat olarak çok iyi telefon.
  • Android 9 mu geliyor...



    https://www.phonearena.com/news/Samsung-Android-Pie-update-roadmap_id112213

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oradaki bilgilere göre gelecek evet ama temmuz ayı yazıyor. Yine en erken aralık ayını bulur o.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla beyler ben yazayimda telefonu alalı 1 yıl oldu (j7 pro) bir gün yere düsürdüm ve on kameranin sağ tarafindaki yer kırıldı bir kaç saat sonrada ekranda mor bir leke belirmeye başladı ve sürekli büyüyor alırken neyse kenarı kırıldı diyemiyorsunuz malesef ekranda mor leke olusmaya basliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özür dileyerek yazıyorum önceki sayfalarda belki paylaşılmıştır yazılıp çizilmiştir, bu cihaza google camera port yükleyebilen var mı? Portrait modunu çalıştırabilen yani. Gerekiyorsa root + camera2api yükleyebilirim. Exynos apklar var bayağı ama ya yüklenemedi diyor yada yüklemiyor direkt. Cihaz Oreo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakcuhadaroglu

    Arkadaşlar özür dileyerek yazıyorum önceki sayfalarda belki paylaşılmıştır yazılıp çizilmiştir, bu cihaza google camera port yükleyebilen var mı? Portrait modunu çalıştırabilen yani. Gerekiyorsa root + camera2api yükleyebilirim. Exynos apklar var bayağı ama ya yüklenemedi diyor yada yüklemiyor direkt. Cihaz Oreo.
    Ben her cihazıma google camerayı yüklüyorum, size bir sürüm numarası atayım onu bir deneyin sayın hocam, her sürümü yükleyemiyoruz malum durum gereği. Ben apk'ları alıphttps://tr.uptodown.com/android sitesinden deneyerek bulmuştum. Siz daha güncel sürümlerini de deneyiniz.



    İlgili sürüm GoogleCamera-2.5.052.apk



    Şimdi daha üst versiyonları da deneyeceğim.





    @rabellion Batarya 7.0 sürümde 7-8 saat civarı giderken 8.1 sürümde ilk başlarda sistem kendisini indexlediğinden 5-6 saate kadar düşmüştü lakin şimdi %50 ile 5.5 saat görüyorum ve şarja genelde %50 de takıyorum ki batarya sağlığını korusun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakogg

    Samsung Galaxy J7 proyu Android 8 den 7 ye çevirme işlemini anlatan bir video hazırladım arkadaşlar isteyenler izleyip yapabilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=Y8l3i1CoQKA
    ocam meraba. j730 var 8.1 dönünde dokunmatik nsorunu yaşıyoruz.

    8.0 yükledikden sonra dokunmatikde sorun yasayan var ise bu video bakarak 7.0'a dönebilirsiniz. Ben 7.0 a geçtimhttps://www.youtube.com/watch?v=9-Wn2lql1WY&t=2s

    bunu paylaşmışsınız.
    google driver dan bahse konu dosyaların hepsini indiriyorum. AP bölümünde dosyayı eklemeye çalışıyorum. eklerden hata veriyor. acaba dosyalar mı bozuldu sizde bu doyalar var mı? sadece AP dosyası yeterli

    05468714074
    süleyman




  • SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]

    arkadaşlar telefonu bi kapatıp açayım dedim üstteki bildirimler böyle turuncu oldu nasıl düzeltirim bunu? tema falan yüklü değil telefonda kapatıp açana kadar normaldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 30 Aralık 2018; 22:18:7 >
  • arkadaşlar bu telefonu almayın bugün telefonu düşürdüm şu an ekrar mosmor ve çalışmıyor tamir ettirme bedeli de 500 lira

    ki 500 lira verseniz bile yeniden cebinizdeyken bile aynı şey olabilir telefona sakın almayın aldırtmayın
  • Merhaba arkadaşlar j7 pro kullanıyorum 1 yıldır.Çok memnunum her şeyinden.Ama bugün ekranımda durup dururken güç tuşunun yanında bir mor leke belirdi hiç düsürmedim kılıf ve kırilmaz camla güzel kullanıyorum ve araştırdım kronik bir sorunmuş sanırım cidden üzüldüm.Şikayetvarda birsuru bu sorundan varmış yeni alacaklar bence farklı modellere yönelsinler.Umarım bu morluk büyümez telefonsuz kalamıcak bir dönemdeyim.

    Önceki sayfaları okumadim.Bu sorunla karşilasanlar ne yaptıniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey benim başımada geldi sizin son durum ne oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnnht kullanıcısına yanıt
    Cihazın garantisi varsa,darbe düşme kırılma belirtileri yoksa garantiye verin ücretsiz ekran değişimi yapacaklarını düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brboros -- 1 Ocak 2019; 15:45:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu 8.1 e yükselttim imei kayıt yaptırmaya gittim bugün olmayacağını söylediler. Bi çözümü var mı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim j7 pro da çok ilginç bir sorun var oyunlar anlık 1-2 saniye donuyor sonra oyun duraklatildi oluyor tekrar duraklata basmak zorunda kalıyom her oyunda anlık donuyor geri tuşu takılı kalmış sanki bir de güncellemeden sonra böyle oldu ondan önce yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KiraZero

    Benim j7 pro da çok ilginç bir sorun var oyunlar anlık 1-2 saniye donuyor sonra oyun duraklatildi oluyor tekrar duraklata basmak zorunda kalıyom her oyunda anlık donuyor geri tuşu takılı kalmış sanki bir de güncellemeden sonra böyle oldu ondan önce yoktu.
    O dediğin bende chrome da oluyor. Birşeyler ararken internetten çhromeden çık gir yapınca donuyor sonra düzeliyor.

    Ama chromla alakalı olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 4 Ocak 2019; 11:4:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonu yeniden de başlatsam gene oluyor ben de chrome yüklü ama kullanmiyom opera kullaniyom ben siz de ne zamandir böyle güncellemeden sonra mı oldu bir de sizin ekran değişti mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KiraZero

    Hocam telefonu yeniden de başlatsam gene oluyor ben de chrome yüklü ama kullanmiyom opera kullaniyom ben siz de ne zamandir böyle güncellemeden sonra mı oldu bir de sizin ekran değişti mi
    Ekran değişti ama orjinal ekran taktırdım. Donma sorunları ekrandan olacağını pek düşünmüyorum. Sistemsel bir durum olabilir. 8.0 in etkiside olabilir tam oturaklı değil sanki.

    Bütün oyunlarda mi aynı sorun yapıyor.

    Sizin ekran yan sanayi mi ???

    Ben ilk yan sanayi taktırdım always on display çalışmayınca ve bir kaç özellik ... orjinal ekran taktırdım

    Aslında taktirle yerine 450 daha verip mi note 5 alabilirdim ama nasip değilmiş. Bu da gittiği yere kadar artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.