Şimdi Ara

Samsung Galaxy J5 mi yoksa J7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işim gereği artık yeni ve akıllı bir telefon almak zorundayım. Maximum 1.000,- TL bütçem var.
    iPhone tercih ederdim ama bütçemi aşıyor. Bu nedenle geriye bir tek kalitesi bilinen olarak Samsung kalıyor (bence).
    Şimdi sorum şu: Samsung Galaxy J5 mi yoksa J7 mi almalıyım?

Her ikisinin de genel özellikleri hemen hemen aynı. Ama sağlamlık açısından bilgim yok.
    Cep telefonu piyasası konusunda ve markalar konusunda da pek bilgim yok.
    Samsung Türkiye garantisi dışındaki özellikle çift hatlı ithalatçı garantili ürünleri kesinlikle istemiyorum.
    Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Not:
    J7 ürünü Carrefour'da 979,- TL, Vatan Bilgisayar'da 999,- TL
    J5 ise Carrefour'da 799,-TL iken Vatan Bilgisayar'da 899,- TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 5 Mayıs 2016; 0:21:37 >

• Tartışmasız j7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AcemiDj kullanıcısına yanıt
    J7 gayet güzel F/P bir telefon Samsung güzel düşünmüş orta sınıf için fakat bugün bir haber okudum 2016 modellerini duyurdu diye önümüzdeki haftalar çıkacakmış piyasaya bekle derim, Güney Kore'de çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Mayıs 2016; 1:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

J7 gayet güzel F/P bir telefon Samsung güzel düşünmüş orta sınıf için fakat bugün bir haber okudum 2016 modellerini duyurdu diye önümüzdeki haftalar çıkacakmış piyasaya bekle derim, Güney Kore'de çıkmış.

İlgine teşekkür ederim. Peki o çıkacak ürünün fiyatı ne olacak, ya bütçemi aşarsa?
    http://shiftdelete.net/galaxy-j5-2016-j7-2016-ozellikler-ve-fiyat-71013

bütün detaylara buradan ulaşabilirsin kardeşim, Altın, beyaz ve gül kurusu olmak üzere üç farklı renk seçeneği eşliğinde satışa çıkan telefonlardan Galaxy J5 2016’nın fiyatı 255$ (Bugünkü kur ile 710 lira), Galaxy J7 2016’nın fiyatı ise 320$ (Bugünkü kur ile 890 lira) olarak açıklandı.
  • bataryası için j7 alınır
  • j7 F serisi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • J7 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

j7 F serisi...

F serisi ne demek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcemiDj

quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

j7 F serisi...

F serisi ne demek?

4G veya 4.5 demek, ayrıca tek hatlı demek.
  • Öncelikle arkadaşlar şu duyuruyu yapayım:
    Carrefour orijinal ürün satmıyor. Reyon görevlisi ürünün Orijinal Samsung ithalatı olmadığını, başka bir firma tarafından ithal edildiğini, ürünün çift hatlı olduğunu, Samsun garantisi olmadığını itiraf etti.
    Tabii ısrarla sorduğum sorular sonrası. Tam bir üçkağıt bence! Çünkü yeni dağıtılan broşürlerde başka hava estiriyorlar.
    Vatan Bilgisayar'a gittiğimde ise ürünün internette belirtilen fiyatta olmadığını, ürünün asıl fiyatının 100 TL daha fazla olduğunu söylediler. Yani 1100,- TL fiyat veriyorlar.
    Epey moralim bozuldu. Çünkü orijinal ürün piyasada pek yok, olanlarda bütçemden pahalı.
    Mecburen biraz daha bekleyeceğim artık.
  • Hiçbiri...

1000 TL veriyorsan hocam git A5 2016 al bence...

Yani A510
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Hiçbiri...

1000 TL veriyorsan hocam git A5 2016 al bence...

Yani A510

Nedeni açıklarsan çok sevinirim. Ne üstünlüğü var.
    Not: Telefondan fazla anlamıyorum. İşim gereği almak zorunda kaliyorum. Yoksa elimdeki dandik GM bana en az 2 yıl daha yeter di.

Önerdiğin ürüne baktım da orijinali 1.600,- TL'den aşağıya değil. Benim ise en fazla 1.000,- TL bütçem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiDj -- 7 Mayıs 2016; 15:39:06 >
    Neden mi?

J serisi daha çok giriş ve giriş+ seviyeleri için tasarlanmıl cihazlar. A serisi ise orta ve orta+ için.

J serisinde bildirim ışığı yok, home tuşu yanında bulunan tuşların arka aydınlatması yok.

Külliyen plastik ki bu devirde metal cihazlar varken.

Şimdi J serisini de bırakıp C serisine evrilme var samsungta.

Ama A serisi tuttu ve çok iyi gidiyor.

Bu cihazı al - sat yapmayacaksan ve 2-3 sene kullanacaksan (ben Note 2'yi 3 senedir kullanıyorum ve dğeiştirmeye niyetim yok) 1600 TL de verilir bence.
  • A serisi hariç lanet olsun şu samsungun orta segment telefonlarına. 1 sene dolmadan maffoluyor telefon.

J serisini baştan unutun ya a5 alın yada alternatifler; Huawei g7,desire 820,gm5plus,casper via m1,
  • quote:

Orijinalden alıntı: tqyatmn

A serisi hariç lanet olsun şu samsungun orta segment telefonlarına. 1 sene dolmadan maffoluyor telefon.

J serisini baştan unutun ya a5 alın yada alternatifler; Huawei g7,desire 820,gm5plus,casper via m1,

Öncelikle benim 1.000,- TL üstü bütçem yok. İkincisi piyasada satılan ve nispeten daha ucuz olan sözde Samsung cihazlarının hepsi çakma.
    Samsung ile konuştum ve bizim Duos diye bir ürünümüz yok diyor. Yani çift hatlı orijinal ürün yok. O orijinal olmayan ürünler de evet hemen bozuluyor.
    Çevremde J5 kullananlardan çok iyi biliyorum. Ucuz alanların hepsi sonradan bir sürü şikayetle pişman oluyor.
    Kimi donmasından, kimi bellek sıkıntısından, kimi işletim sisteminden, kimi kamerasından yani kısaca hepsi bir şeyinden şikayetçi.
    Ama yaptığım araştırmalarda Samsung garantisinde olan ürünlerin çoğunluğunda sorun oluşmuyor ve en az 3 sene kullanıyorlar. Ama diğer ithalatlar hep sorunlu, sağlam olanına rastlamadım.
    Eğer öyle olmasaydı ucuz diye çoktan alırdım.
    Neyse, gelelim konumuza. Dediğim gibi benim en fazla 1.000,- TL bütçem var. Aşmam imkansız. Bu nedenle biraz daha beklemek zorundayım.
    A serisi kafama çok yattı ama ucuzlamasını beklemek zorundayım. Nasip. :(

• quote:

Neden mi?

J serisi daha çok giriş ve giriş+ seviyeleri için tasarlanmıl cihazlar. A serisi ise orta ve orta+ için.

J serisinde bildirim ışığı yok, home tuşu yanında bulunan tuşların arka aydınlatması yok.

Külliyen plastik ki bu devirde metal cihazlar varken.

Şimdi J serisini de bırakıp C serisine evrilme var samsungta.

Ama A serisi tuttu ve çok iyi gidiyor.

Bu cihazı al - sat yapmayacaksan ve 2-3 sene kullanacaksan (ben Note 2'yi 3 senedir kullanıyorum ve dğeiştirmeye niyetim yok) 1600 TL de verilir bence.

Aynen, al-sat yapma gibi bir niyetim hiç olmadı, hatta elimde şu an GM var ve 6 senedir kullanıyorum. Bir arkadaştan Vodafone BlackBerry 9800 v6.0 geldi hediye olarak (kendisi yeni bir telefon alınca bana verdi).
    Benim hat Avea olduğu için kullanamadım. Vodafone Sim kilit kodu verdi ama işe yaramadı, çözemedim. En sonunda bana "Teknik Servise gitmelisiniz" dediler.
    Ben de bunun üzerine yeni cihaz arayışına girdim. Benim için önemli olan hem Instagram, Twitter gibi uygulamaların çalışması (işim gereği), hem de HD kamerası önemli.
    A serisi aklıma yattı ama biraz beklemek zorundayım. İlgine çok teşekkür ederim.

• Elinize kagıt Kalem alın 1100 tl Kadar
    asus-Huawei-Lenovo modellerine bakın cogunda ön 5-8mp
    -Samsung ta Ozellik az heryder 2-3gb Ram var Samsung ta 1,5 GB gereksiz kurulu gelen kafasına gore calısan en az 10 uygulaması var guncelleme allaha kalmıs yani paranıza Yazık..

Daha evvel Huawei G7-Lenovo p70 kullandım harika cihazlardı 1000 tl altı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tqyatmn kullanıcısına yanıt
    Hocam Casper'ı görünce "Ahaha hadi ya biri casper mobil cihaz önermiş" dedim.

Sonra bunu gördüm ve

http://www.casper.com.tr/casper-via-m1

Daha sonra da arkadaşımın aldığı Casper i7 işlemcili desktop ve 2 aydır başımın etini yemekte olan casper notebook alış yakın arkadaşım.

Casper biraz iyi yolda mı ne?

:)
  • quote:

Hocam Casper'ı görünce "Ahaha hadi ya biri casper mobil cihaz önermiş" dedim.

Sonra bunu gördüm ve

http://www.casper.com.tr/casper-via-m1

Daha sonra da arkadaşımın aldığı Casper i7 işlemcili desktop ve 2 aydır başımın etini yemekte olan casper notebook alış yakın arkadaşım.

Casper biraz iyi yolda mı ne?

:)

eski bir Casper çalışanı olarak Casper marka bir ürün asla ALMAM! Merak etme.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.