Şimdi Ara

samsung galaxy ıce mı? yoksa galaxy fıt mi? YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ARALARINDA FİYAT FARKI VAR AMA ÖZELLİK OLARAK ÇOĞU ÖZELLİĞİ AYNI GİBİ KARAR VEREMEDİM BİLENLER YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.

• aralarındaki farklar

* ACE 3.5'' GİO 3.2'' ekrana sahip
    * ACE 5MP 2592 x 1944 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, yüz ve gülücük yakalama, video QVGA@15fps KAmeraya sahip
    GİO 3.15 MP, 2048 x 1536 piksel, otofokus, LED flaş, geo-tagging, video QVGA@15fps kameraya sahip
    * işlemci olarak ikiside 800 MHz ARM 11 işlemci Adreno 200 GPU, Qualcomm MSM7227 chipset'e sahip

kısacası ekranı buyuk olsun vede güzel daha kaliteli fotoğraf çeksin diyorsan ace he bana 3.2 ekran yeter fotoğrafta çekmem diyorsan gioyu tercih et. gioyuda kullandım aceyide kullandım ace daha rahat oda benim görüşüm. ;)
  • ace kullanmadım ama güzel telefon.. gio almadan önce ikisinide teknosa da karşılaştırdım ama ace e 200lira fazla vermek için geçerli bir özellik göremedim gio yetti bana hoş ben kamera falan kullanmam telefonda benim için son derece gereksiz bir özellik ama ekranları arasında dağlar kadar fark yok ama ace daha geniş orası tartışılmaz bence ikisini de yerinde karılaştır incele
  • Ben gio derim, teknosada 50 TL Hediye çeki ile kampanya haziranda bitiyor, fiyatı artacak piyasaya düşünce bilginiz olsun.
  • galaxy ace tabiki
  • Fit ile Ace arasında çözünürlük farkı en çok etkileyebilecek bi fark , ağırlık boyut vs. çok mühim değil bence, fiyat farkı şu aralar bir iki yerde ace indirmde o yüzden 150 tl gibi ...
  • Galaxy ace alacaktım ben, bir ay bekledim belki fiyatı düşer diye,fiyatında hiçbir düşüş olmadı, açıkcası 769 lira verilecek tel değil benim görüşüm. aynı özellikte bir telefon aradım, ilk önce samsung i551 e gözümü diktim ama fiyatıda 610 TL di, hemde özellikleri kısıtlı sırf qwert klavye var diyede bu kadar niye pahalı anlamış değilim.sonra tam i551 alırken, hem ucuz hem hızlı olan galaxy gio çıktı karşıma birden, hiç düşünmeden hemen aldım, çokta memnunum. 549 TL e alınacak bunun gibi başka tel yok, huavie x5 var daha gelmedi sanırsam. oda güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav arkadaş geo yu anlatmayın bana s5670 fıt diyorum geo dediğiniz model s5660!!!!!
  • Fit'in şekli ele oturması falan müthiş.
    Ama Ekran çözünürlüğü o kadar kötü ki. Pikseller sayılıyor
    Hatta bak burda sayılıyor:http://tabloidsinyal.com/review/files/2011/03/web_Samsung_Galaxy_Fit.jpg

Ace'te ise daha iyi bu. iPhone 3Gs ile aynı ekran boyutu ve çözünürlüğü.

Düşünmeden Ace almalısın. Fiyatı fazla gelirse Gio alabilirsin.
    Bütçe konusunda sıkıntı yoksa Ace kısaca.

• ace aldım çok memnunum teşekkürler ;) vatnda baya indirim vardı gene olcak aklınızda olsun ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarum

ace aldım çok memnunum teşekkürler ;) vatnda baya indirim vardı gene olcak aklınızda olsun ;)

Hayırlı olsun iyi seçim olmuş.
  • Başlığı görünce hoşuma gitti. Samsung Galaxy Ice diye bir model daha çıkarsa iyi olur, böyle buz konseptinde, parlak, gümüş rengi bir tasarım. İyi giderdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.