Şimdi Ara

Samsung Galaxy Grand Prime SM-G530F Yorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
57.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dün akşam ben de Grand Prime modelinden aldım. Gold renk.
    Teknosalarda 749 TL idi. Vatan Bilgisayar'a baktım 699 TL'ye düşmüş. Ben de Vatan Bilgisayar'dan aldım. Samsung Türkiye garantili.

    Bana kalırsa bu bütçeye alınabilecek ideal telefonlardan biri. Görüntü olarak çok zengin, fiyatına göre çok daha pahalı bir telefon izlenimi veriyor. Bu benim için hiç önemli değil, önemli olan işlevi ama önem verenler olabilir diye söylüyorum.

    Ana kamera idare edebilir. Işığın az olduğu yerlerde çok iyi değil ama onun dışında işinizi görür.

    Daha önce Iphone 5 kullanıyordum. Bozulunca bunu aldım. Oturduğum evde Iphone 5'le çoğu zaman şebeke sorunu yaşıyordum. Bağlantı sorunlarım vardı. Bu telefonda öyle bir şey yok. Cayır cayır çekiyor tabiri caizse.

    Günlük olarak whatsapp'ı yoğun olarak kullanırım, arada twitter ve instagrama bakar çıkarım. Facebook kullanmam. Çok fazla telefon görüşmesi yapmam gün içerisinde. İşime yaramayacak uygulamayı telefonuma yüklemem. 8-10 tane uygulama vardır. Mevcut şartlarda şarj olarak 1 günü rahatlıkla çıkaracağını düşünüyorum.

    Bunlar benim nacizane amatör görüşlerim. Profesyoneller daha iyi değerlendirecektir bu telefonu.




  • arkadaşlar merhaba,
    telefonu türkcellden aldım. üzerinde türkcell romu var. telefon arka planda 2-3 program açıkken donuyor, kasıyor. benim gibi 4 arkadaşda da var ve onlarda da aynı sorun var. sizlerde nasıl? ben telefondan hiç memnun değilim. alıcak olanlar da varsa bir daha düşünsün.
  • İşlemci Quad Core diyor, yorumlarda lolipop yada kitkat geçiyor farkedermi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben de teknosadan g531f (5.1.1) modelini aldım. telefon süper diyecek bir şey yok ama clash of clans oyunu yüklediğimde çok geç açılıyor yükleniyor ekranında 3-5 dk bekliyorum var mı sizde böyle sorun ?
  • Bu telefonu alıp kasiyor diye kotuleyenleri anlamiyorum. Atkadasim bu islemci ve ekran ozelliklerinde ne oynayacaksin pardon?

    Ben babama aldim, bankacilik, chromeda sörf, facebook, whatsapp olarak kullaniyor. Gayet memnun, arti 5.1.1 lollipop, 5mp on kamera cabasi...

    Yahu oyun oynamaycak bir kullanici 740 tl'ya daha fazla ne umar ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung galaxy grand prime G530FQ modeline G531F rom,u yüklenirmi,çalışırmı
  • Fenal değil ama kasabilir.
  • Kesinlikle çok güzel bir telefon. Yukarıda kasıyor, kötü, donuyor şeklindeki mesajları okuyunca hakikatten şaşırdım, aynı telefonu mu kullanıyoruz diye... Bendeki SM-G530FQ modeli ve gerçekten fiyatının çok çok üstünde performans veriyor.

    Bu, şuna benziyor bence; Herkes bilgisayar kullanıyor fakat adamın kullandığı bilgisayar benim kullandığımdan kat ve kat daha üstün özelliklere sahip olmasına rağmen benim bilgisayarım hız olarak oyun ve internette fark atıyor. Peki, neden? Çünkü adam bilgisayara bakım yapmıyor, daha doğrusu kullanmayı bilmiyor! Aynı şey telefonlarda da geçerli. Adam ince ayarları bilmiyor ve yapmıyor dolayısıyla, üstünde birde yığınla APP kuruyor, Firmware güncellemiyor vs. ve telefon kötü oluyor ;)
  • bu telefon acayip kasıyor.oyun falanda yuklü değil.telefon tuşlarını açmak mesaja girmek bile işkence.sadece kamerası parasına göre iyi..
  • Lolipop 5.0.2 güncellemesi gelmiş gözüküyor. Ama bendeki telefonda herhangi bir güncelleme mevcut değil. Yükleyebilen var mı güncellemeyi?
    http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G530FQ/
  • arkadaşlar bende sms gonderiyorum ama gelmiyor çözümü bilen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung G531F modeli alınır mı arkadaşlar bugün itibariyle?
  • 1 yıl sonra tekrar yazıyorum uyarı mahiyetinde

    1.Telefon ortalama kulanım için yeter artar f/p telefondur
    2.En dandik yeri ekranıdır düşürdünüzmü 100/90 kırılır ve samsung servisinden 250 tl masraf çıkarır . Alır almaz koruyucu taktırın kılıfla kullanın yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar sonra konuma yazayım.

    Telefonla 2 yıl 10 ay sonra yolları ayırdık. Tel bozulmadı hala çalışıyor lakin biraz yavaş. Yedek telefon olarak kullanılmayı bekliyor. Yüklediğim uygulamalar için artık yetmiyordu ve 3 ay önce direkt çinden xiaomi redmi note 4x aldım (kılıf, ekran koruyucu ve tel 600tl). 3gb ram, 32gb bellek, snap dragon 625 cpu, 4100mah pil, 5.5" ekran, parmak okuyucu ile canavar. Bozulmazsa, çalınmazsa ve performansından çok kayıp vermezse yıllarca bende, nasip artık ;)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.