Bu özellik ya sonradan geldi yada kimsenin haberi yok. Ama dediğiniz gibi sanal tuş ile sessize alınabiliyor. |
Ben de almayı düşünüyorum ama aklımda tek bir soru işareti var. Bu cihazı telefona bluetooth ile bağlı olmadan kullanabilir miyim? Spor yaparken telefonu yanıma almak istemiyorum. Geceleri de bağlı olmasını istemem. Sadece ayarlarını yapmak için bağlasam kullanabilir miyim? |
Merhaba arkadaşlar, Eşime aldığım M51 ile hediye gelen bu saat bana kaldı Akıllı saat olayına ilk kez adım atmış olduk böylece. Epeyce bir kurcaladım. Şimdilik çok hoşuma gitti. Mesajları yanıtlamayı ve stres, yada kalp atışı ölçümlerini kapatmayı bulamadım. Bunları nasıl yapabilirim? |
|
Hocam alarmı kurduktan sonra bağlantıyı kessek bile titriyor di mi bileklik ? |
|
|
Hocam çok teşekkür ediyorum. Uygulamayı daha önce de indirdim. Ancak menüler eksik gibi, Iphone'da kullanıyorum. Bununla bir ilgisi var mı bilemedim |
|
Evet yüklü, ama dediğim gibi bazı Ayarlar yok. Zaten bir sürü video izledim. Bende olmadığını anlayınca buraya bir sorayım dedim. Kalp atışımı manuel ölçtürmek istiyorum. Yapamıyorum. Gelen mesajlara otomatik yanıt varmış ben yapamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam saat üzerinden bluetooth kapatma seçeneği var mı? Yani saatin bluetoothunu kapatabiliyor muyuz? |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blueorcid -- 12 Ocak 2021; 19:52:22 > |