Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fit 2 [ANA KONU] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
20
Favori
26.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bilekliği yeni aldım. Bildirim olarak whatsapp mesajının tamamını okuyamıyorum 3 nokta ile yarim kalıyor. Bunun bir çözümü var mi ? Mi band 5te mesajların tamamını okuyabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar cihazı telefonla eslestiriyorum. Cihaz titriyor ama ekran çalışmıyor. Uygulamadan cihaz bilgilerini ve ayarlarini görebiliyorum ama cihaz ekrani açılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @G2PRoOo @Blueorcid Ben Çin'den sipariş ettim ekran koruyucu. 3 lü olarak geldi. Birini taktım, ufak hava kabarcıkları kaldı bazı yerlerinde ama ekranı koruduğu için önemsemedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan531 -- 12 Mart 2021; 21:41:5 >
  • timetochoose T kullanıcısına yanıt

    Cihaz kutudan ilk çıktığında kapalı oluyor. Şarj cihazına takınca açılıyor. Sizde ekrana ışık geldi mi? Eğer ilk açılışta da gelmediyse sıkıntı vardır. İade edin.


    Ne yazık ki Galaxy Fit 2'nin baya bir sıkıntısı var. Ben de pil sorunu ve kalp atışı ölçmeme sorunu yaşadım ama sonra sıfırlayınca düzeldi.

  • egehan531 kullanıcısına yanıt

    Ekranın bir kere açılıp kapandığını gördüm. Daha da açılmıyor. Bu arada dokunmatiğinin çalıştığını fark ettim. Bilekliği bul uygulaması çalışırken cihaz titriyor ama ekranı açılmıyor. Cihaz dokunmatiğini kullanarak durdurabiliyorum.

  • Benim bilekliğin ekranında da kalkma var, ürün elime 2 hafta önce ulaşmıştı şu an fark edebildim. Amazona iade talebi oluşturdum bakalım ne olacak

  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt
    Amazondan aldığınız için sorunsuz iade edebileceğinizi düşünüyorum. Hangi renk sizinki?
  • Bende kırmızı rengini aldım. Daha önceden mi band 2 ve fit-e kullandım. Fit-e nin kordonu koptu ve yenisini bulamadım buralarda, çin'den de almak istemedim uzun kargo sürecinden dolayı. Şimdilik memnunum. S20FE ile senk. kullanıyorum. Health açık değil. Uyku ve adım sayma aktif. Benim için en önemli özellik gelen bildirimi okuyabilmek. Fit-e ve mi band2 de böyle bir özellik yoktu. Telefondan uzaklaşınca da titremesi ki bu özellik mi band2 de yoktu. Günlük alarm ise olmazsa olmaz. Çok uzun zamandır sadece bileklikte alarm kullanıyorum telefon da alarm pasif. Titreme beni uyandırmaya yetiyor başkası alarm sesinden rahatsız olmuyor. Geçen cuma günü aldım ve şarj ettim. Bugün 1 hafta oldu ve %59 de.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoretti -- 19 Mart 2021; 17:4:56 >
  • Bu ekran kalkması bu cihaz için kronik sorun sanırım. Trendyol üzerinden satın almıştım ekranın kalktığını fark ettim. Adım, Nabız, uyku takibini tamamen hatalı ölçüyordu. Hemen iade için gönderdim reddedip ürünü bana geri yolladılar. Zaten ekran kalkıksa içine su aldığından sensörler hatalı çalışıyor. Samsung yetkili servise götürdüm. Hiçbir hata yok diye bana bilgi veriyorlar. Cihaz 170+ nabız gösteriyor saatlerce öyle bir nabzım olsa sanırım şu an hayatta olmazdım. :) 10.000 adım atıyorum 1400 adım sayıyor.

    Bir kere de ürününün arkasında dur be Samsung!

    Keşke farklı marka alsaymışım diyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerhac -- 23 Mart 2021; 0:27:30 >
  • kerhac kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. Ne yazık ki saçma sapan sorunları var aletin. Hiçbir sorunu olmasa piyasadaki en iyi bileklik diyebilirdim. Cihazın 159 mAh bataryası var ama şarjı 12 gün ancak gidiyor. Arkadaşta Mi Band 5 var (125 mAh batarya) minimum 15 gün gidiyor şarjı.


    Bu arada şöyle bir sorun keşfettim bileklikte. Kronometreyi yarım saat kullandım sonra ne göreyim?! Şarjım %6 eksilmiş. Ulan zaten bir günlük kullanım neredeyse %8 yiyor yarım saat kronometre neden %6 yedi!!!!!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egehan531 -- 23 Mart 2021; 10:42:32 >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt

    2 gün önce para iadesi yapıldı, amazon mağdur etmedi sağ olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stewartteoremi kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı sorun çıktı. Ekran sol tarafında kalkıklık var. Bileklik hoşuma gitmişti aslında. Ama mecbur iade ediyorum. Yerine Mi band 5 aldım. Aslında hem bileklik arayüzü, hem telefonda Samsung Health daha güzeldi Mi band ve Mi fitden ama bu ekran kalkıklık sorunu büyük bir sorun yarın su kaçarsa garantidende saymıyor Samsung.

  • Yeni güncelleme gelmiş. Gördüğüm yeni arayüzler eklenmiş. Bilgi verici olanları beğendim. Gerisi sistem karanlığı ve bildirim sorunları diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziyannii kullanıcısına yanıt

    Sağolasın. Güncellemeyi çekelim :)

  • Yeni güncelleme sonrası sanki menzili daha stabil olmuş gibi geldi daha az kopuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arayüzler daha fazla olabilirdi. Renk olarak da pek beğendiğim yok açıkçası. Ancak bildirim iyileştirmesi güzel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung health uygulamasından uyku düzenime baktığımda istatistikler (rem-hafif uyku) çıkmıyor her gün. haftada 1 ya da 2 günün istatistiğini gösteriyor. bu sorunu nasıl çözebilirim? telefonum m51.

  • Güncellemeyi yaptım ve artık nabız ölçüm sensörü çalışmıyor. Şaşırtmadın beni Galaxy Fit 2

  • Saati sıfırlayınca düzeldi.

  • Arkadaşlar bu whatsapp vs. da artık sadece son mesajın gözükmeyip o kişi ile olan tüm mesajları görebilmemiz çok iyi olmuş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.