Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
41
Favori
292.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C9 pro kiymetini bilmek lazim. Aslinda yeni gelen her surum telefonun sarjini, hizini olumsuz etkiliyor ve bir onceki surum aranir hale geliyor. Telefon stabilse, donma, kasma yoksa, sarjda problem gormuyorsaniz isterse hic guncelleme almasin. Note2 uzun sure yeni surum almamis bir modedi ve srabilitesini hep korudu.



    Ikinci telefon olarak s8 kullanmaya basladim ve gercekten c9 pronun ne kadar kullanisli bir telefon oldugu, fiyatina gore ne kadar iyi performans gosterdigi hemen belli oluyor. Is icin surekli takip ettigim excel tablolari var. C9 proda bugune kadar acarken hic problem yasamadigim tablolar, s8'de yani ulkemizde amiral gemisi bir model, is telefonu olarak satilan vip olarak tanitilan amiral gemisinde yarim acilip, ekrani kaydirdikca rakamlar birbirine giriyor. S8 ustelik android 7. Buyuk ihtimalle ram farkinin getirdigi bir olumsuzluk ama top modeline 4gb ram ekleyip bir sonraki modele 6g rami saklamak s8e ve samsunga yakismamis.



    2015'ten beri olusturulmus ve medyalari hic silinmeyen whatsapp grubu olan c9 pro 8 ayda 2 kez whatsapta agirlasirken, 2 hafta icinde iki agirlasma bir de instagrama girememe sorunu yasayan ve sadece sirket icin kullanilan s8'i gordukce giris cumlesinde belirttigim gibi, c9 pronun kiymetini bilmek lazim.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gelisme varmi dostlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Hangi konuda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    Hangi konuda?

    Android 7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • levent_taka61 L kullanıcısına yanıt
    Android 8 bile alacak ama gelişme yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de ablama C9 PRO alarak 3 gün kendim kullandıktan sonraki yorumlarımı belirteyim.

    Gittigidiyor dan idealseçim mağazasından 1659 liraya pembe aldım kampanya nedeniylede kredi kartıma 100 lira bonus hediye yüklendi.

    Satıcını ilanda da belirttiği gibi knox 0x0 çıktı çok şükür.
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c9-pro-64gb-knox-0x0-cep-telefonu-308003897?urvid=86007866

    Telefon made in korea yazsada tr ye satış yeri olan çin den gelmiş, çin piyasası için üretilen telefonlardan. Ama bence bu sorun değil, android 6.0.1 ile geldi güncelleme yaptı (200 mb biraz üzerinde) yine 6.0.1 de kaldı ama android güvenlik yaması tarihi değişti 1 temmuz 2017 oldu, klavye ingilizce ve çince vardı türkçe Q klavye indirince diğer ikisini sildim.

    Daha önce S3 ve Note 3 kullanan birisi olarak telefona bayıldım, benim gözümde diğer samsung modellerinin fiyatına göre bi mukayese yapmak gerekse 2100-2200 lira ederi olması gereken bi fiyattaki telefon gibi, zaten samsung türkiye bunu ithal etse o paralara satar eminim.

    Kamerasını beğenmeyen arkadaşlar olmuş arka kamera S3 ve Note 3 den daha iyi, beğenmeyenler galiba leica lensli, G lensli, çift kameralı 3000-5000 liralık telefonlar ile mukayese ediyor olsa gerek. Ön kamera için yorum yapmayacağın çünki pek kullanmadım ama dikkatimi çeken ön kamerada yüzü inceltme, gözü büyütme, alın ve göz kenarlarındaki kırışıklıkları azaltmak için keskinlik ayarı, makyaj ve bol fondöten süren suratları kireç gibi olan bayanların cilt-ten rengini açma-doğala döndürme seçenekleri var.

    Ön kamera ya smile deyince 3 saniye sonra çekim yapıyor ama ben ismail diyorum o da oluyor

    Amoled ekran tabiki iyi, çözünürlük sizleri rahatsız etmesin 6" ekranda 1080 e 1920 piksel neyimize yetmiyo anlamadım o kadar pikseli evde koca tv lerimizde kullanıyoruz da avuç kadar telefonda niye yetmesin ki 4K olsa ne olacak, fiyatı uçacak, pil tüketimi artacak, aman istemez 6" de full hd ekran yetiyor.

    Kulaklık ile müzik dinleyenler ses çıkış katı emsalleri gibi çok iyi değil, yani insan 8-10 sene sonra çıkmış bu telefon ile mukayese edince biraz daha iyi ses verir teknoloji gelişmiştir diye ümit ediyor ama yok aynı. (imzamdaki pioneer kullaklığı kullanırım hep)
    Note 3 de bile olmayan Fm radyo bunda var ama malesef anteni zayıfmışcasına şehrin biraz dışındaysanız cızırtı yapıyor yada stereo dan mono ya geçip geliyo. Wi-fi anteni süper 5-6 duvardan sonra sinyal alamayan telefonlar varken bu alıyor. sinyal alım çubuğu da zaten başka telefonlardan hep bi çizgi fazla. Zil sesi, hands free ve titreşim oldukça iyi duyulur hissedilir.

    Type C konnektör süper olmuş önümüzdeki yıllarda artık tüm telefonlar böyle olacak zannedersem, üstümüydü altımıydı derdi yok iki tarafıdan da takılıyor iphone den esinlenmişler.

    Ekran kapalıyken hafif saat tarih yazması güzel düşünülmüş, yüz üstü koyunca telefonu o tarih saat de kapanıyor elinize alır almaz geri geliyor.

    İşlemci hızı gayet iyi ve yeterli ben sürekli boom beach oyunu oynarım 10-15 dk dan sonra S3 ve Note 3 ün işlemcisinin olduğu yer neredeyse elinizi yakacakmışcasına ısınır bunda hiç ısınma yok desem yeridir ısınsada işlemcisi ne tarafta onu öğreneyim dedim ısınmadığı için zor buldum yerini.

    Peki hiç mi eksi yönleri yok, tabiki var.
    Mesela telefon ile görüşme esnasında kulaklık kısmından sanki karşı tarafın sesi az geliyor gibi hissedebilirsiniz biraz daha yüksek olabilirmiş sanki, gerçi görüşme esnasında ekranda sesi kuvvetlendir diye bi tuş var ona basınca canavar gibi oluyo ama bunu niye seçmeli yapmışlar anlayamadım. operatör üzerinden görüntülü video arama yok bunu whats app gibi programlar üzerinden yapabiliyorsunuz. telefon çok ince ve metal olduğu için elinizden kayıp düşürme riski çok fazla o yüzden koruyucu kılıf ile kullanmak lazım derim.

    Knox 0x0 olduğu için yazılım güncelleme diye menüde yeri var bazı arkadaşlar yok demişlerdi onunda resmini koyuyorum.

    Son olarak bu paraya daha ne beklenir, bok atmayın telefona Allah taş yapar sonra.

    .
    SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabitkale -- 15 Ekim 2017; 2:9:22 >




  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • Arkadaşlar lg g3 kullanıyordum telefon mefta oldu aklımdaki telefon c9 pro c7 pro arasında kaldım c9 pro ekranı cok buyuk gelır mı kullanımı rahatmı memnunmusunuz şu n11 den almak istiyorum knox sayacı fln dıyorlar nereden alabılırım siyah renk almak ıstıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dj_CooL

    Arkadaşlar lg g3 kullanıyordum telefon mefta oldu aklımdaki telefon c9 pro c7 pro arasında kaldım c9 pro ekranı cok buyuk gelır mı kullanımı rahatmı memnunmusunuz şu n11 den almak istiyorum knox sayacı fln dıyorlar nereden alabılırım siyah renk almak ıstıyorum

    G3ten sonra her iki cihazda da cok rahat edersin. C7 ön kamera ve batarya kullanımı bakımından biraz daha iyi. sebebi işlemcinin Sd615 olması. C9 da avantaj ise 6gb ram olması, daha hızlı işlemci (SD653). 6 inç hakikaten büyük bir ekran yan cebe sığmıyor, bunu gize alman lazım. bana göre büyük ekran artı bir özellik kimisine göre dezavantaj. bu biraz kişisel. n11 veya gittigidiyorda bulabilirsin her iki cihazı da ancak knox konusunda soru sorup öyle al derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_CooL kullanıcısına yanıt
    g3'ten c9 pro ya geçtim.ekran süresi olarak dağlar kadar fark var.g3 te 2uygulama açsan bile telefon ısınıyordu.c9 pro hem uçuyor hemde ısınmıyor.donanım olarak c9 pro c7 pro dan daha önde,işlemci,ram,batarya ve çift sim+micro sd avantajı var.c7 proda çift sim var ama ikinci simi hafıza kartının yuvasına takıp kullanabilirsin.knox0 sayaçlı cihazlar gittigidiyor,n11 de bulabilirsin

    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c9-pro-64gb-knox-0x0-cep-telefonu-308003897?urvid=86007866&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber




  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    salsakingss S kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bilgi için
  • Arkadaşlar merhaba,

    bende hepsiburadan yaklaşık 4-5 gün önce aldım,
    knox 0x0 olarak geliyor telefon, kullanımı hızı gayet iyi.

    yalnız şöyle bir sorunum var örneğin sabah şarjdan çekiyorum telefonu %100 olan şarj 30dk sonra %96 lara düşüyor.
    nedenini bir türlü bulamadım. bu 30dk lık süreçte herhangi bir şekilde bir uygulamada çalıştırmıyorum.

    ve güç tasarrufu ort aldım ona rağmen bu olmakta. bir fikriniz varmı bu konuda gerçekten çok can sıkıcı bir durum.

    daha önce lg g4 vardı %100 şarjdan çektiğimde dokunmasam telefona düşmüyordu saatlerce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Promesse -- 18 Ekim 2017; 8:48:35 >
  • merhaba arkadaşlar kafamda deli sorular var ... Yardımcı olursanız sevinirim.

    1- Note 5'mi ? C9 Pro'Mu ?

    2- c9 Pro'da 4.5g varmı Varsa turkcellden salla kazananı kullanabılıyormusunuz ? bazı yerlerde kullanılmıyor yazmışlar aklım karıştı..

    Şimdiden cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim ..

    iyi günler sağlıcakla kalın..
  • muratkalli kullanıcısına yanıt
    bence c9 pro daha iyi cihaz ayrıca 4.5g var 4g olarak görünüyor
    note5in artiları +
    kamera+ios
    qhd ekran 1440x2560(bence dezavantaj pil açısından)
    c9 pro nun artıları +
    daha iyi işlemci sd 653
    6 gb ram (note5 4 gb ram)
    64gb rom (bazı note5 32gb veya 64gb)
    çift sim + ilave olarak micro sd kart desteği (note5 tek sim+micro sd)
    4000mah batarya(note5 3000mah+qhd ekran sayesinde daha az ekran süresi)
  • muratkalli kullanıcısına yanıt
    eşimde note 5 bende c9 pro var, dolayısıyla karşılaştırma için bayağı kurcaladım.

    performans ve hız olarak ikiside tatmin edici, sanki c9 pro bi tık önde

    note 5 kamera 2 tık daha iyi

    şarj olarak, note 5 hemen bitiyor, c9 pro sürekli 4g açık kullanıyorum internet filan, gece yüzde 50 ile şarja takıyorum.

    type c olması c9 pro için avantaj diye düşünüyorum.

    birde hat çekiş olarak, vodafone note 5 in 2 tık çektiği yerde c9 pro 4 diş çekiyor.

    c9 pro için samsung teknik destek sağlamıyor. herhangi bir arıza durumunda ne yapacağımı bilmiyorum. delta ya telefon gönderilmez.
    note 5 in ekranı kırılmıştı, samsung servisinden 650 liraya değiştirttik. bu bence note 5 in artısı.

    ha birde c9 pro note 5 den bariz ağır. eline aldıgında note 5 tüy gibi geliyor.


    bence c9 pro daha iyi bu karşılaştırma kişiye göre de değişebilir. ikisi de iyi telefon.




  • 32gb'lik bir telefonsan cok daha uzun omurlu olacagini soyleyebiliriz c9'un. Stabillik acisindan c9 pro. Ekran cozunurlugu dusuk olsa bile ekranin parlaklik degerleri baz alindiginda bu eksiklikten cok batarya performansi acisindan da avantaja donuyor c9 proda. Eger kalem kullanimi elzemse note5 herseye ragmen tek secenek. Fotograf konusundaki fark c9un diger ustunlukleri yaninda cok belirleyici degil. Garanti konusu ince ve hassas nokta. Yalniz c9'un avrupa versiyon serilere gore cok daha sorunsuz oldugu da bugune kadar konida 1 kisi haric servis ihtiyaci duymamasindan belli oluyor.



    6" ekran ve stabilite belli bir sure sonra aliskanliga donuyor. S8'i sadece telefon ve gereksinim duydugum zaman fotograf icin kullaniyorum.



    Bu arada yazilmayan stereo cikis, dahili radyo, cift hatta ilaveten hafiza karti takilabilmesi, bildirim isiginin olmasi, sadece swbeke degil wifi cekim kapasitesinin de yuksek olmasi gibi avantajlari c9'u fiyat performans oraninda ustun konuma getiriyor.



    Karsilastirmalari evdeki note5'e gore yaptim. Ayrica s4'e kadar galaxy, 2'den 5'e kadar note serisi, su anda da s8 kullanicisi olarak bu stabiliteyi baska bir samsung telefonunda gormedim.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar Hepsiburadadan 2 ay arayla bir beyaz bir de siyah Samsung C9 Pro aldım fakat son aldığım telefonumda sanırım dediğiniz knox olayı var ve SHealth Güvenli klasörü gibi uygulamaları açmadığını fakettim hemen düzeltilmesi için geri gönderdim evo bilişimden geldi yazılıma hiç bir şey yapmamışlar yine kullanamıyorum tekrar göndermek istemiyorum bişey değişmeyecek diye araştırırken bu konuyu buldum ve o yüzden size sormanın daha doğru olduğunu düşündüm ben bu ürünüme dışarda orjinal yazılım yükletip bu uygulamalarıda kullanabilirmiyim çünkü bu haliyle yazılım güncellemeside gelmeyeceğinden korkuyorum ayrıca telefoncuda yazılım attırınca ithalatçı garantili garanti kapsamından çıkıyormu sizce tekrar hepsiburadaya gönderip düzeltilmesinimi istemeyelim yardımcı olursanız çok sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentwolf26 -- 19 Ekim 2017; 19:57:32 >
  • code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Çok güzel anlatmışsiniz elinize sağlık kaç saat ekran süresi veriyor hiç olctunuzmu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygun fiyat sar değerinin düşük olması ve özellikleri bakımindan c9 pro çok güzel lakin 5000 mahlik a9 proda aklımı cekmiyor deil acaba diyorum kullanan Arkadaslar kaç saat ekran süresi alıyor c9 proda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    4.5 g demi 9-10 saat alıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.