Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C7 PRO [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
18
Favori
95.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muco6161 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben gittigidiyor zetabilişimden almıştım knox 0x0 olarak geldi, ancak stokları bitmiş sanırım satışta gözükmüyor.

    Gittigidiyordaki vizyoncep satıcısı da açıklamalara knoxun 0x0 olduğunu yazmış halen düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c7-pro-64-gb-4-5g-uyumlu-cep-telefonu-282351392
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semih7106

    Hocam ben gittigidiyor zetabilişimden almıştım knox 0x0 olarak geldi, ancak stokları bitmiş sanırım satışta gözükmüyor.

    Gittigidiyordaki vizyoncep satıcısı da açıklamalara knoxun 0x0 olduğunu yazmış halen düşünüyorsanız iletişime geçebilirsiniz.

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c7-pro-64-gb-4-5g-uyumlu-cep-telefonu-282351392

    Dostum telefon hakkında görüş sahibi olacak kadar kullandığınızı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ? Bu süre içinde hiç canınızı sıkacak bir deneyiminiz oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eyvallah kardeşim bende dün siparişi vizyon ceple iletişime geçerek verdim ürünler dün gelmiş içlerinden bir tanesini açıp bakmışlar knox 0*0 dediler bende sipariş verdim verdikten sonra baktım sitelerindede açıklama yapmışlar knox 0*0 diye dün sipariş verdim bu saat itibarıyla kargoya verilmemiş birde acele ederek 30 tl ye silikon kılıf cam siparişi verdim o kargoya verilmiş bu gidişle kılıf telefondan önce gelecek heralde bakalım inşallah bir sorun çıkmaz telefonu eşime alıyorum gittigidiyorda maksimum kartada 100 tl hediye çeki vardı bulamadım bir tane kart ondan faydalanamadım sen memnunmusun c7 prodan varmı sıkıntı sanırım kamera iyi değilmiş
  • knox sayacını nereden kontrol ediyoruz. bende zeta bilişimden c7 pro aldım. bana 0*1 dedi mesajında. ama zeta dan alan arkadaş 0*0 yazmış. knox sayacının nasıl kontrol edildiğini söyleyebilir misiniz
  • kardeş denediysen paylaşırmısın benimkide yarın gelir bende bakacam
  • muco6161 M kullanıcısına yanıt
    Knox Garanti Biti nedir ve nasıl tetiklenir?Samsung Knox garanti biti, gayri resmi yazılımın telefona ne zaman kurulduğunu algılayan bir güvenlik özelliğidir. Bu, kötü niyetli girişimlerin verilerinize erişmesini önlemeye yardımcı olur.

    Knox Garanti Biti, Knox olmayan bir çekirdeğin cihaza yüklenip yüklenmediğini tespit eder. Bu, yalnızca 0X0'dan 0X1'e çevrilebilen (yani yakılmış) bir kerelik programlanabilir bit e-sigortadır. Knox olmayan bir önyükleme yükleyicisi veya çekirdeği cihaza takılmışsa, Knox artık Knox konteynırının güvenliğini garanti edemez. Sonuç olarak, Garanti Biti, bu cihazın artık Knox konteyner servisini kullanamayacağını belirten 0X1'e yakılacaktır.

    Knox biti yakıldıysa:

    Böyle bir cihazda yeni bir Knox konteyneri artık oluşturulamaz
    Mevcut bir Knox konteyneri içerisinde şifrelenmiş ve saklanan veriler artık alınamıyor

    Kabın dışındaki her şey daha önce olduğu gibi olmalıdır.

    Garanti Bitinin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini öğrenmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

    Cihazınızı kapatın.
    Bir kez kapandıysanız, ses seviyesini aşağıya, eve ve güç düğmesine aynı anda basın.
    Uyarı ekranı görüntülendiğinde, ses arttırma düğmesine basın.
    Garanti Biti durumu, sol üst köşede görüntülenir.

    Garanti Biti tetiklenirse, cihaz Knox GARANTİ SORU: 0x01 görüntüler.

    Durum buysa, Garanti Bitini geri almanın bir yolu yoktur ve Knox bu cihazda çalışmaz. Cihazı orijinal ayarlarına geri getirmenin tek yolu, cihazdaki PBA'yı (Basılı Kart Anakartı) değiştirmek; Donanım değişimi gerekecektir.
    Knox'un nasıl işlediğine dair kapsamlı bir genel bakış için Knox'un teknik incelemelerine bakın.




  • Bu satıcıdan aldığım C7 Pro'nun knox sayacı 0x1, dikkat edin.
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-c7-pro-64-gb-cep-telefonu-P177581436
  • @alpay86

    Hocam, telefonu kullanmaya devam ediyorum herhangi sıkıntı göze batan bir sorunla karşılaşmadım. En son samsung galaxy S2 kullanmıştım ondan bu yana farklı telefonlara yöneldim ve c7 pro ile samsung a dönüş yaptım. Özet olarak şöyle söyleyim samsungu özlemişim :)

    Telefonun eksi yönlerinden biri 4G frekanslarında 800 mhz bandının olmaması diyebilirim. Ülkemize resmi olarak gelmediği için bu
    eksiklik mevcut Xiaomi vb telefonlarında olduğu gibi. Bu da çok dert edilecek gibi durmuyor çünkü sadece vodafone ve türk telekomun
    800 mhz bandından yayın yaptığı bölgelerde (genellikle merkezi olmayan) 4G yerine HSPA+ (H, H+) ile bağlantı yapıyor diğer bölgelerde 4G olarak bir sıkıntı yok.

    Galaxy C7 konusunda da bahsedilirken gördüm ve aynısını bu telefonda da gözlemledim, arka kameranın olduğu yerdeki üst çizgili
    anten kısmına elinizi koyduğunuzda wifi ve sinyal çekiminde 1-2 düşme gözlemleniyor. Bu da orada antenin bulunması ve arka kısmın alüminyum oluşundan kaynaklı bir durum olabilir. Telefonu alt kısmından tuttuğumuz için çok sıkıntı olmayacağı kanaatindeyim.

    Kamera merak edenler için ben çok kullanan biri değilim, herkesin beklentisi de farklıdır neyle kıyasladığına göre de değişir ama
    bana gayet yeterli geldi. Üst düzey iş bekleyenler tabiki bu fiyat bandındaki telefonlara bakmamalı bence ama tercih sizin.

    Şimdilik aklıma gelen belirtmek istediklerim bunlar. Resmi garanti, kamera, tasarım farklılığı vb. durumlarında galaxy A7 de
    500 tl fiyat farkı ile tercih edilebilir. A serisinin tasarımını sevmediğimden ben C serisine yöneldim, herkesin zevki farklıdır tabi.







    @eczaci20 @muco6161

    Knox sayacına eğer sim kart takmayıp internete bağlanmadan bakmak istiyorsanız telefonu kapatın sonra ses kısma, ortadaki home tuşu ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun uyarı ekranı görüntülendiğinde, ses arttırma düğmesine basın ve WARRANTY VOID yazan satıra bakın. Bu ekrandan çıkmak için ses açma, ses kısma, home tuşu ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun.

    Ya da marketten KNOX Status Samsung uygulamasını indirip yükleyerek kolayca bakabilirsiniz.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bryancandi.knoxcheck

    Bu arada knox durumunu kontrol edenler hangi satıcıdan aldığıyla birlikte konuya yazarlarsa diğer arkadaşlar içinde bilgi vermiş olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih7106 -- 19 Mayıs 2017; 17:4:2 >




  • Telefon elime ulaştı vizyoncep ten aldım knox 0*0 problem yok imei kontrol ettim kayıtlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zeta bilişimden aldığım 0*1 çıktı. deltayı aradım sorun yok,garanti altımızda dedi
  • MERHABALAR İYİ FORMLAR DİLERİM. SİZCE C7 PRO MU YOKSA A5 2017 Mİ 1 AY İÇİNDE YENİ TELEFON ALICAM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  • alperbozkurt1 kullanıcısına yanıt
    a5 in kamerası daha iyi gibi duruyo ama bilemedim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vforfreedom

    a5 in kamerası daha iyi gibi duruyo ama bilemedim

    ikisinindede optik sabitleyici yok kamera kalitesi a5 2017 de bi tık daha iyi gibi ama kamerayı problem etmem okadar gün içinde beni üzmemesi şarjın iyi gitmesi ön planda
  • c7 pro kullanan arkadaşlar var mı varsa eğer cihazın bi problemi sıkıntısı var mı bi açıklama yapsanızda önceden bilgilensek
  • yokmu başka kullanan ya
  • Cihaza s6 edgeden gectim. Oyun vs. Oynamiyorum ben. Gayet hizli. Parasini dusunursek ben oldukca memnunum. Sadece ön kamerasinda odaklamayi siz yapamiyorsunuz. Siz net cikarken arka plan bulanik kaliyor. Ve ayrıca internet tarayicisina ilk girdiginde klavye 3 4 saniye gec geliyor. Genel olarak kamerasi dışında diger hersey güzel. Kamera konusu da belki s6 edge den gectigim.icin oyle gelmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: azosial

    Cihaza s6 edgeden gectim. Oyun vs. Oynamiyorum ben. Gayet hizli. Parasini dusunursek ben oldukca memnunum. Sadece ön kamerasinda odaklamayi siz yapamiyorsunuz. Siz net cikarken arka plan bulanik kaliyor. Ve ayrıca internet tarayicisina ilk girdiginde klavye 3 4 saniye gec geliyor. Genel olarak kamerasi dışında diger hersey güzel. Kamera konusu da belki s6 edge den gectigim.icin oyle gelmistir.

    klavyenin geç gelmesinin sebebi klavye ayarlarında öngörücü yazının açık olması klavye ayarına girip kapatırsanız anında klavye açılıyor.
  • Bir de öyle deneyeyim. Aslinda otomatik duzeltme kapali ama öngörücü isime yariyor o yüzden kapatmamistim. Bu arada azlinda klavye aciliyor. Ama bastigim tuslar,yani yazdiklarim 3 4 saniye sonra hepsi beraber gecikmeli geliyor ilk sefere özgü. Yine denicem hocam dediginiz gibi ama duzelse bile kapatmam sanirim kullaniyorum çünkü. Yine de teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azosial A kullanıcısına yanıt
    Bende düzeltmeyi kullanıyodum ama bu takılma sinir etti ve kapattım niye öyle bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 edge de öyle birşey yoktu hatırladığım kadarıyla. Varsa da bu kadar uzun ve belirgin değildi belko de. Belki işlemcisi falan düşük geliyordur bilmiyorum belki de yazılımsal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.