Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
8.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • claswan kullanıcısına yanıt

    hocam merhaba,


    ürünümüzün gerçekten orjinal samsung ürünü olduğunu teyit edebileceğimiz bir yer var mı?


    bendeki galaxy buds pro'nun ses kalitesi çok dandik geldi bana özellikle basslar, herkes övmüş cihazı bana çöp gibi geldi airpods pro'ya göre.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 19 Aralık 2021; 23:34:16 >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    merhaba, seri numarasını yaz sabah bakarım ama RF2R10NMPVZ ise bu numarayı tüm replika çakma cihazlara yazmışlar. Sistemde orjinal çıksa bile ürünlerin alayı sahte. Fotoğraflar atabilirsen bakarım. şarj kutusu alt kısmı, paket seri no kısmı vs.

  • yamyamu kullanıcısına yanıt

    SAMSNG EARBUOS Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 



    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)




    Direkt şarj kablosu ofsayt hocam. Samsung kullanıyorsun sen de, samsung hiç bir zaman kabloyu böyle göndermiyordu telefonlarında bile. Mutlaka sarılı şekilde bir şeye sarar yollar. Eskiden kulaklık çıktığı zamanlarda da kulaklık silikonları kutudan düzgün çıkardı. Kulaklıklarında da ayrıca paketlenmiş şekilde çıkıyor kulaklık silikonları/tipleri. Alacak arkadaşlara referans olsun orijinal ürün fotoları. :D




    orijinalinin şarj kablosu


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)



    kulaklık tipsleri


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)




    Ürün de ekstra bir kartona sarılı çıkıyor,


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 20 Aralık 2021; 3:14:47 >
  • Hocam doğrudur ama işte daha önce elime geçmemiş bir ürün olduğu için varsayımlarla suçlama yapmak istemiyorum, videoyu kastediyorsan olabildiğince objektif olmaya çalışıyorum yani :D


    Haliyle kablosu, silikonların poşeti bariz göze batıyor mesela ama fevri davranmamak için nasıl olsa kayıt altında diye değinmiyorum Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 

  • yamyamu kullanıcısına yanıt

    İlk kutuyu açarken ben de acaba orijinal mi dedim ama sonradan o silikon poşeti ve kıytırık kabloyu görünce bi gülme geldi Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)  imitasyon diye satın bari. Bunu satarken bilmiyor mu acaba merak ediyorum. Ya bilerek yapılmış bir şey ya da sattığı üründen hiç haberi yok bunların. Ne yaptın iade edebildin mi. kırmızı mavi ışıklar da efsaneymiş. Bağlantı kurarken acaba çinli hatun konuşuyor mu ki Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 21 Aralık 2021; 13:1:0 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    ASHASHGHAHA hocam inanır mısın konuyla alakalı bir video hazırlıyorum o konuyla da dalga geçtim o hatunsuz kaçma kulaklık mı olurmuş :D Bi açtım BÜLİTİÜÜT device is yeady to paiy diyor Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 


    Şimdi göstermek çok isterdim ama editi bitireyim daha lezzetli olur

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Hocam dayanamayıp o kesiti yükledim şimdi aşağıda görebilirsiniz :D Bu arada iade aldım ama ben iade istemiyordum, hakem heyeti duruma ne diyecek bakalım... Bir de satıcının durumun farkında olmadığını düşünmüyorum, kasıtlı bir şekilde sahte ürün gönderiyor.


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)Uğur Büyükşahinyoutube
    KESIT
    https://www.youtube.com/watch?v=o9-BpDZjVYg
  • yamyamu kullanıcısına yanıt

    Süreli uzaklaştırma ne yahu Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) Müdüre söyleyin disipline versin, cetvelle ellerine vursunSamsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 

  • HOPPALAAAA ben videoyu editlerken bir vaka daha geldi :D Firma nicki sakamelektronik ve ticari ünvanı KANCA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ... tahmin edin hangi ürünleri satıyor VE TAHMİN EDİN KURUCUSU KİM Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)  Büyük ihtimalle bu cuma da bu hesaptan satacak :)


    https://www.hepsiburada.com/magaza/sakamelektronik


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)Uğur Büyükşahinyoutube
    iMDB 9.2'lik bir dolandırıcılık ve saçma olaylar bütünüyle Hepsiburada'nın yaptığı itliği anlatıyorum 1-2 güne :) #Shorts
    https://www.youtube.com/watch?v=YYCDQ--VBGc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamyamu -- 27 Aralık 2021; 3:47:35 >
  • Arkadaşlar bu satıcı sürekli bu ürünlerin satışını yapıyor. Sadece mağaza ismini değiştiriyor. Adres, cep numarası, fatura felan aynı. Anlamadığım hepsiburada nasıl buna izin veriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekşi sözlükte başlık açılıp gündeme getirişmesi lazım. Hepsiburada bilerek sahte kulaklık satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iandi İ kullanıcısına yanıt

    Hocam sizin verdiğiniz bilgilerin de desteğiyle geniş bir araştırma yapmıştım Youtube'a yükleyeceğim video için. Artık bu dolandırıcıdan bir adım öndeyiz diyebilirim elinize sağlık :) Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 


    Hepsiburada sonunda salladı ve genel merkezden biri ile de paylaştım gerekli bilgileri, bu sefer cuma gelmeden, millet dolandırılmadan aksiyon alıp herifin en yeni mağazasını satışa kapattılar Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!) 


    https://www.hepsiburada.com/magaza/sakamelektronik

  • O kadar insani mağdur etti. Daha ne yapsa gözümde boş hepsiburada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

    Hocam emin misiniz bende hem fiyat farklı hem satıyor gözükmüyor?


    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)
  • yamyamu kullanıcısına yanıt

    bugün kaldırmışlar sanırım, dün siz kaldırdılar dediğiniz de ilan halen aktifti, satın alınabiliyordu halen.

  • Bence hepsiburada'yi Tuketici Hakem Heyetine verirseniz kazanırsınız. Ancak orijinal ürün değişimi şeklinde değilde para iadesi mi olur bilemiyorum.

  • Sonunda videoyu yükleyebildim :) Aşağıya da atayım umarım reklam olarak algılanmaz. @SLaYeR KiNG hocam dün aktif gözüküyordu ama yine satın alınamıyordu en azından bende... @TH3ROCK hocam zaten para iadesi yapıldı ama hakem heyeti başvurusunu daha iade yapılmadan yapmıştım (ben misliyle değişim istememe rağmen %95 para iadesi yapacaklarını düşündüğüm için).. Bu olayda Hepsiburada ağır kusurlu ve para iadesiyle akılları başına gelmez bunların. Becerebilirsem her mağdurun orijinal Buds Pro'yu almasını sağlayacağım, işte o zaman hepsiburada umuyorum satıcı seçiminde daha dikkatli davranacak.



    Samsung Galaxy Buds Pro ( DIKKAT REPLIKA SAHTE!!!)Uğur Büyükşahinyoutube
    Videoda bahsettiğim şikayetlere aşağıda vereceğim şirket isimlerini yazarak ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda ticari isimleriyle şirketleri şu siteden sorgulayabilirsiniz: https://www.ticaretsicil.gov.tr/ Bu adam yeni şirketlerle sahte ürün satışı yapmaya devam ettikçe burayı güncelleyeceğim. otakelektronik veya ticari adıyla: METEN ELEKTRONİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ----- harlaelektronik PAYAK KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ----- sakamelektronik veya ticari adıyla: KANCA KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
    https://www.youtube.com/watch?v=EqkNHLO12Go
  • claswan kullanıcısına yanıt

    Sizin mesajınızı ben yeni gördüm hocam sanmıyorum heriflerin yurtdışı ürün gönderdiğini. Bana gelen kesinlikle replikaydı, sanıyorum diğer insanlarda da durum aynı, büyük ihtimalle siz de seri numarası çakma muhabbetinden böyle düşündünüz.

  • Tüketici hakem heyeti birşey yapmaz büyük ihtimal. Para iadesi olmuş der . Hepsiburada belki birşeyler yaparsa yapar orijinal kulaklık göndereyim de uğraşmiyim der belki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.