Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds+ PLUS 2020 MODEL SM-R175 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
654
Cevap
23
Favori
34.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Samsung telefonda kullanmak üzere kulaklık almak istiyorum. Telefon görüşmeleri başarımının iyi olması önemli. Müzik konusunda segment standartlarında olması yeterlidir. Diğer modelleri de takip edenler varsa 1000-1500 TL civarı bütçeyle ne önerirsiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buds pro almanı tavsiye ederim

  • Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum, Galaxy Buds Client isimli bir program var (https://github.com/ThePBone/GalaxyBudsClient/releases)


    Samsung'un Windows 10/11 için olan Galaxy Buds uygulaması hala sadece Buds Pro'yu desteklediğinden resmi olmayan fakat açık kaynak Galaxy Wearable Client'ı deneyeyim dedim Windows 11 üzerinde, memnun kaldım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 11 Ağustos 2021; 20:20:11 >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

    Çok güzel ve efektif bir uygulama olmuş, teşekkürler paylaşımınız için Samsung Galaxy Buds+ PLUS  2020 MODEL SM-R175  ANA KONU 

  • Sol kulaklığımda bağlantı ve bir kaç problem vardı. Klasik problemlerden (şarj, bağlantı sorunu...) aldığımdan beri vardı gibi bir şey fakat güncelleme ile düzelir diye düşündüm. Ancak son güncelleme ile de düzelmedi. Samsung servisine bıraktım. Kulaklıkların batarya kutusu hariç 2 kulaklık değişmiş. Bu gelen kulaklığın ses tonu daha soğuk geldi. Acaba burn-in olmadığı için mi yoksa servisin verdiği kulaklıklar daha mı kalitesiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen servise vermiştim. Kulaklıkları yenisiyle değiştirdiler ama ben bi fark göremedim yada dikkat etmedim bilmiyorum ama müzik kalitesi iyi şuan. Mikrafonda bazen karşı taraf sesimi zor duyuyo bazen bilmiyorum onu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben b ukulaklığı pek sevmedim aldım evdekilere verdim ses çok tiz. Edifier TWS NB2 var, arka arkaya test ediyorum bu daha hoşuma gitti. Ama sonuçta ses meselisi biraz göreceli, herkesin ihtiyacı, keyfi farklı..

  • hepsiburada da şu an baya uygun fiyatı, hepsiburada nın kendi kampanyası ile 579 a geliyor


    https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-buds-kulaklik-sm-r175nzkatur-siyah-p-HBV00000R36NW?magaza=cembaba

  • Ben daha önce hepsiburada da başka satıcıdan aldım ve sahte ürün geldi. İade ettim amazondan aldım, buna dikkat edin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirohingi kullanıcısına yanıt

    sahte ürünü kolaylıkla anlarım heralde değil mi?


    Samsung telefonum var zaten orda eşleştirince anlaşılır diye düşünüyorum.

  • Galaxy wearable uygulaması ile eşleşmiyor, sadece telefona Bluetooth üzerinden bağlanıyor. Ayrıca kulaklık görüntüsü de farklı. Sorun sahtesini anlamak değil, iade vs süreci ile uğraşmak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirohingi kullanıcısına yanıt

    bluetooth konusunda mağazayı bulup aramış bir arkadaş tek fark galiba 6 ay ithalatçı garantili olmasıymış


    Samsung Türkiye garantili değil


    Hepsiburada üzerinden alırken ürün sayfasında 24 ay garanti yazıyor.

  • Türkiye de satılan tüm elektronik ürünler yasalara göre 2 yıl garantili olmak zorunda. Sahte kulaklık ile gerçeği arasındaki farkı görmek için şu videoyu izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=PsimqqFcDZY&feature=youtu.be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swarch S kullanıcısına yanıt

    ürün geldi gerçekten çok gerçekçi ama sahte. Samsung telefonunuz yoksa anlaması biraz zor. samsung telefonda otomatik bağlan pop-up çıkmıyor ve wearable uygulamasında gözüküyor ancak bağlanmıyor. İade süreci başlatıp, satıcıyı şikayet ettim hepsiburada ya

  • arkadaşlar plus kullanıyordum pro yu deneyim dedim pro ya geçtim ses olarak biraz daha iyi olabilir ancak dış ses olarak çok kötü. en yüsek seviyede kullanmama rağmen plusta ki ses netliği ve yüksekliği 5 dersek proda bu performans 2-3 diyebiliriz. acaba kulaklıkda bir sorun mu var sizin bu konuda ki izlenimleriniz nasıl?

  • Galaxy Buds+ yeni güncelleme geldi.(firmware version R175XXU0AUK1)

  • Arkadaşlar Buds + için kulaklık silikonu nereden bulabilirim ?


    Var mı önerebileceğiniz bir yer ?

  • Beyler Buds Plus isimli bu ürünü geçen gün internetten satın aldım. Hiçbir şekilde pair yani eşleşme moduna geçmiyor ve hiçbir telefon ve Wearable uygulaması kulaklığı görmüyordu. Case'i şarj ettim ama kulaklıkların pilleri meğerse şarj da olmuyordu (uzun uğraşlar sonucu anladık). Ne yaptım bilmiyorum ama kulaklıklar şarj almaya başladı şimdi.

    Yalnız kulaklığın içe bakan bölümüne kontaktların arasında küçük iğne ucu kadar bir delik var. Reset deliği olduğu düşüncesi ile biraz yokladım iğne ile ama fazla derine dalmadım, çekindim.

    Bilgisi olan var mıdır?

    Samsung Galaxy Buds+ PLUS  2020 MODEL SM-R175  ANA KONU

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wearable uygulaması cihazı görmüyorsa genelde o cihaz sahte çıkıyor. Buds Plus'ın Türkiye'de çok sayıda sahtesi satıldı, bir ara Hepsiburada'dan alanların bile sahte çıkmıştı. Sahtelik belirtilerini bir araştırın, bakalım tutuyor mu. Sonra klavuzdan o deliğin ne olduğuna bakarsınız. Kesinlikle sahte değilse ve sorunları çözemezseniz satın aldığınız yere bozuk çıktı veya memnun kalmadım diye iade edin (tabi nereden aldığınıza da bağlı, Amazon sorun etmeden iade alır mesela), olmazsa Samsung servise verin en ufak sorunda bile direkt yenisiyle değiştiriyorlar zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 18 Şubat 2022; 11:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.