Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds 2 Pro Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Buds 2 Pro Türkiye fiyatı belli oldu



    Samsung’un dün gerçekleştirdiği lansmandaki ürünlerin yavaş yavaş Türkiye fiyatları belli olmaya başladı. Döviz kurlarının da etkisiyle bu yıl tahmin edildiği gibi satış fiyatları oldukça yüksek görünüyor.



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro özellikleri



    Lansmandaki ürünlerden birisi de Samsung Galaxy Buds 2 Pro kablosuz kulaklık modeliydi. Önceki nesle göre tasarımda önemli bir değişiklik yapmayan firma 24-bit HiFi gibi artılarla daha zengin bir ses tecrübesi sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Buds 2 Pro daha iyi ses kalitesi ile geliyor



    Ayrıca gürültü engelleme tarafında da bir tık daha güçlü hale gelen Samsung Galaxy Buds 2 Pro modeli yine kullanım süresi anlamında özellikle ANC kapalı olarak bir miktar daha kazanım sağlamış.



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro Türkiye fiyatı



    Samsung Galaxy Buds 2 Pro modeli 3499TL olarak satışa sunuldu. Hali hazırda Bora moru, grafit siyahı ve beyaz renk seçenekleri arasından tercih yapılabiliyor.




    Kaynak:https://www.samsung.com/tr/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds2-pro-graphite-sm-r510nzaatur/







  • airpods varken kimse buna bu fiyatı vermez heleki apple kullanıcısı hiç vermez fiyatı en fazla 1500 2000 olması gerekiyor hiç sansı yok ...

  • Çok çirkin inergonomik ve mikrofonları kötü. Ses kalitesi airpods pro garabetinden iyidir o kesin. Freebuds Pro 2 alıp geçerim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Ben de yandan sarkanları sevmiyorum. Sony link s veya bunu alırım büyük ihtimal. Ama testleri ve tabii ki indirimi beklemek lazım:D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya bu samsung türkiye özürlü ya her cihazda aynısını yapıyor fahiş fiyat dayıyor satamayınca fiyat kırıyor hep aynı terane, kafası ceo ları türkiye de yaşadığını apple ile yarışmak için fiyat kırması gerektiğini bilmiyor mu, değer kaybetmeyen varken kaybeden neden para vereyim ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.