Şimdi Ara

Samsung Galaxy Book Go uygun fiyata ARM işlemci sunacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Book Go uygun fiyata ARM işlemci sunacak



    Hafta başında iddialı yeni Galaxy Book serisi dizüstü modellerini tanıtan Samsung’un perde arkasında da önemli silahları vardı. Galaxy Book Go modeli ARM işlemcisiyle verimliliğe oynamaya geliyor.



    Galaxy Book Go özellikleri ve fiyatı



    Galaxy Book Go modeli geleneksel tasarıma sadık kalıyor ancak Mil-810G askeri standardı ile 1.2 metreden düşmelere ve darbelere karşı dayanıklı. 1.39Kg ağırlığa sahip olan modelin kasası toz da geçirmiyor. 



    Ayrıca Bkz.Friends dizisinin özel bölümü için çekimler başladı; ilk görseller paylaşıldı



    14 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan model 8nm sürecindeki Qualcomm Snapdragon 7c yonga setinden güç alıyor ve bu sayede fansız bir yapı barıdırıyor. 4GB RAM bellek yanında 128GB depolama sunulmuş. 



    42.3Whr bataryası ile uzun kullanım süresi sunan modelde iki adet USB girişi, SIM yuvası, microSD kartı gibi ayrıntılar mevcut. Galaxy Book Go modeli Almanya’da 449 Avro seviyesinden satışa çıkacak. LTE olmayan versiyonu ise 350$ olacak. 

     




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_book_go_is_a_449_windows_10_laptop_with_an_arm_processor-news-48896.php







  • Fiyat iyi
  • Samsung Galaxy Book Go uygun fiyata ARM işlemci sunacak
  • Geekbench 5 puanı 1600’lerde çoğu telefondan bile yavaş giriş seviyesi için bile çok geride bir cihaz. Açıkçası arm olması(yüksek şarj ömrü) dışında pek bir artısı yok.
  • Fiyat çok bence. Lattepanda(Windows 10 çalıştırıyor-4k video sorunsuz oynatıyor-işlemcisi de ARM değil INTEL) veya rasspery pi 4 (ubuntu mate kurarsınız) kart alsanız, en fazla 2-2,5k lık bir maliyet çıkar. Photoshop kullanabileceğiniz ve video edit yapabileceğiniz, 2 monitör bağlayabileceğiniz bir makineniz olur.Bu kartları da muhtemelen powerbank ile kullanabilirsiniz. Çünkü 5 volt 2,5 amper gibi bir güç çekiyor.

    Yabacı sitelerde anlatımları bulabiliyorsunuz. Bu kartlardan diy laptop yapanlar bile var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.