Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.484
Cevap
38
Favori
120.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli dostlar.

    1 - 2 hafta içerisinde Galaxy J5 ile Alpha'yı takas edeceğim.

    Öncelikle J5'den geçersem beni üzer mi? DLNA Miracast benim için çok önemli bunlar sorunsuz çalışıyor mu?

    Birde nelere dikkat etmeliyim cihazı kontrol ederken?

    IMEI Sorgulama nereden yapabilirim?



    Şimdiden teşekkürler..
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    bataryası dışında seni üzecek bişey olduğunu sanmıyorum. o da yedek batarya veya taşınabilir şarj cihazı ile problem olmuyor. bu telefona özel bakman gereken bişey, bi kronik sorunu yok bildiğim kadarıyla. klasik telefon kontrolü yaparsın. *#0*# ı tuşlayarak test modundan kontrolleri yap. uzun vadede kendini gösteren bi sorunu varsa burada çıkmayabilir. dlna miracast kullanmadım hiç. yorum yapamayacağım.

    imei sorgulamayı burdan yapabilirsin.https://www.turkiye.gov.tr/imei-sorgulama
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    öneriler için teşekkürler. batarya çok problem değil benim için. ancak bataryanın tamamen bozulmuş olmasını nasıl anlayabilirim yani %50 de kapanma gibi bir arızası varsa?
  • Merhaba 1 senedir Alpha kullanan birisi olarak ben de bazı değerlendirmeler yapacağım.

    1. En çok konuşulan konu Batarya
    Telefonu ilk 6 ay KitKat ile kullandım herşey iyi gidiyordu. Eşim yanlışlıkla güncellemeye basınca işkence dönemi başladı, şarjım eskisine oranla yari yarıya daha az gitmeye başladı. Eskiden uyguladığım hiçbir koruma yöntemi işe yaramadı. Gece yatarken sarjdan çıkardigim telefon sabah kalktığımda %80 oluyordu. Bu hafta yayınlanan güncelleme ile telefon eski haline geri döndü. Buna sebep olan en büyük etken sanirim smart manager programı ve uygulama optimizasyonu. Şuanki durum sabah 8de sarjdan çıkardigim telefon tüm gün yaklaşık 10 tel görüşmesi, sürekli WhatsApp kullanimi, 5 dk internet, 5dk YouTube, gereksiz banka reklam smsleri ile saat 22 de %50 şarjda! Düşük amper değerine rağmen bence mükemmel bir sonuc.

    2. Tasarım
    Telefon bence çok şık, metroda bu telefon ne diye soranindan, iş yerinde arkadaş ortamında beğenilmesine kadar herkes tarafından ilgi ile karşılandigini söyleyebilirim.

    3. Malzeme kalitesi
    Telefonu 2 defa yere düşürdüm, kasası çok hassas metal bölümler çok çabuk ezilip büzülüyor. Ayrıca ikinci dusurmemde parmak izi sensörü bozuldu. Arka kapak da çizilmeye hassas bir yapıda.

    4. Kamera
    Arka kamera çekim kalitesi yeterli, ön kamera biraz yetersiz. Ön kamera geniş açı çektiğinden selfie için çok uygun. Bir de yazılım sebebiyle fotoğraflar normalden biraz daha soğuk fakat düzenleme ile üstesinden gelinebiliyor.

    5. İşlemci
    Oyun oynamıyorum ama Facebook vs diğer tüm uygulamalar için işlemci fazlasıyla güçlü ve hiç kasma takılma yaşamadım.

    6. Ekran
    Gorilla glass olduğu için koruyucu jelatin kullanmıyorum, ekranda şuana kadar bir çizik oluşmadı, gayet yeterli kalitede yani.

    Genel olarak tavsiye edebileceğim bir telefon kısacası fakat şuan 0 telefon alacak olsam epey düşünürdüm cunku yeni çıkan xiaomi ve Huawei telefonlar da epey başarılı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    onu kullanmadan anlamanın bi yolu yok diye biliyorum maalesef.
  • TsuMura kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Bu arada sağa bakarken sol vurdum A5 2015 için anlaştık biriyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gkhn_35 kullanıcısına yanıt
    Huawei mate 7 kullandım.Abi bi telefonun şarjı bitmez mi ya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben lolipop dan kitkat a nasıl dönebilirim ? Modelim 850m . Bi tane sammobile den unknown diye dosya indirdim ama olmadı . Odin programında telefon algılanmadi.

    Şarj sorunu biraz var , Konumu kapatınca pek şarj yemiyor ama bildirimler gelmiyor .sadece whatsapp dan bildirim alabiliyorum bi de ne garipse wifi ye bağlandıgında bildirimler yağıyor resmen bianda anca wifi ile kullandığım uygulamaların bildirimini alabiliyorum.
  • Orjinal kullanıyorum son 450 mb güncellemeden sonra ilk aldığımız zamanki kitkattaki sorunsuz haline döndü. Sizede bu güncellemeyi yapıp öyle kullanmanızı tavsiye ederim.

    Ayrıca bundan sonra sorunsuz güncelleme geleceğini düşünmüyorum .

    bu yüzden bu sorunsuzluğu lolipopta yakalamışken güncellemeleri kapattım.
  • Herkesin yeni yılı kutlu olsun :)Arkadaşlar dayanamayıp 2.el galaxy alpha aldım. Ancak telin şarjı günü çıkarsa da pil tüketiminde google play hizmetleri %35 lerin altına düşmüyor. Google play hizmetlerini fabrika ayarlarına döndürdüm bir pil döngüsünde normalleşsede akabinde tekrar sapıttı. Telefonda lollipop yüklü olup son sistem güncellemesi yüklenmiştir. Telefona sıfır pil aldım, performansını görmek adına doğrudüzgün uygulama bile yüklemedim whatsapp falan var(enpara, greenify, optik okuyucu, vakıfbank, shazam,s health) İnternetten yabancı makaleler okuyarak konum belirleme modunu yüksek doğruluktan güç tasarrufuna aldım ama sonuç aynı. Yardımcı olana duacı olucam...
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam kitkate dönün bi kitkatte pil performansı daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar F uzantısı olan telefon FQ yazılımı yükleyebiliyor muyuz?
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Yükleyebilirsiniz sıkıntı olmaz. Benim cihaz fq, daha önce f uzantılı kurmuştum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın Türkiye versiyonunda 4g olmadığı yazılmış bu bilgi doğrumu beyler? 4g desteği yoksa boşuna almayalım.
  • saykoman kullanıcısına yanıt
    Kitkat bilgisi için teşekkürler, fq da 4g desteği var...
  • ben sammobile sitesine baktım burada 3 farklı 4.4.4 versiyonu var herhangi birini mi yükleyeceğim ya da bir kriter var mı?
  • ikinci el olarak bugün bir Galaxy alpha aldık. Parmak izi ayarına girildiğinde hata veriyor. Aldığım kişi Serviste güncellendikten sonra böyle olmuş olabileceğini söyledi. Bir bilgisi olan var mı arkadaşlar bu sorun ile ilgili?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saykoman -- 3 Ocak 2017; 18:16:14 >
  • Sammobile sitesinden FQ olan için versiyonu indirip kurdum.Çok mutlu oldum hem telefonum Türkiye için hale gelde hem de en güncel güncellemeyi almış olduk :))
    F modeline FQ modeline ait yazılım yüklenebiliyormuş bunu da öğrenmiş oldum.Yardımcı olan arkadaşa da teşekkür ederim.
  • saykoman kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bi sıkıntı ise sammobile den son güncel romu indirip kurun. Bu işlem cihazı garanti dışı bırakmaz. Cihazınıza uygun sürümü indirdiğinize emin olun. G850F, G850FQ, G850S gibi sondaki uzantıya dikkat edin. Yazılımı kurduktan sonra hala aynı ise donanımsaldır. Parmak izi okuyucusu bozulmuştur muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.