Şimdi Ara

samsung galaxy ace2 mi sony xperia arc s mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni telefon alacağım ama çıkmazda kaldım sizce samsung galaxy ace2 mi sony xperia arc s mi? linkler;http://www.ceptown.com/model/1892/sony-ericsson-xperia-arc-s
    http://www.ceptown.com/model/1948/samsung-galaxy-ace-2

• derinlemesine bilgi sahibi değilim kesinlikle biri daha iyidir diye yorum yapmak için. ancak kişisel yorumum, her ne kadar samsung'un yazılım desteği çok belirsiz olsa da düşünüldüğünde ace 2 çok daha yeni bir telefon ve bu konuda haliyle daha avantajlı. ace 2 almanı tavsiye ederim.
  • Bence Arc S almalısın. Adobe Flash desteği, 8 MP kaliteli kamerası, 1,4 GHz güçlü işlemcisi ve 4.2" TFT LED ekranı ile Ace 2'den öne çıkıyor. Ace 2'nin, Arc S karşısında tek avantajı ise 768 MB RAM ve 246 PPI ile pixel yoğunluğunun fazla olmasıdır.

Orijinalden alıntı: MertOguzK

Bence Arc S almalısın. Adobe Flash desteği, 8 MP kaliteli kamerası, 1,4 GHz güçlü işlemcisi ve 4.2" TFT LED ekranı ile Ace 2'den öne çıkıyor. Ace 2'nin, Arc S karşısında tek avantajı ise 768 MB RAM ve 246 PPI ile pixel yoğunluğunun fazla olmasıdır.

Ace 2 dede flash destdgı var kıyasla.com butun bılgilerı tam vermıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: beterbozar

quote:

Orijinalden alıntı: MertOguzK

Bence Arc S almalısın. Adobe Flash desteği, 8 MP kaliteli kamerası, 1,4 GHz güçlü işlemcisi ve 4.2" TFT LED ekranı ile Ace 2'den öne çıkıyor. Ace 2'nin, Arc S karşısında tek avantajı ise 768 MB RAM ve 246 PPI ile pixel yoğunluğunun fazla olmasıdır.

Ace 2 dede flash destdgı var kıyasla.com butun bılgilerı tam vermıyor

kiyas.la sitesi kağıt üstünde olan tüm bilgileri veriyor. Ace 2'de Adobe Flash desteği gözükmüyor, güncelleme geliyor ise bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy S5 mi A7 mi?
    11 yıl önce açıldı
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sola açıkcası pek düşünmüyorum.Arc s şuan benim için daha fazla önplanda ama ram problemide aklımı karıştırmıyor değil.root edince alan genişliyormuş sanırım ama nasıl yapıldığı hakkında bile bi fikrim yok

Orijinalden alıntı: sn1994ae

Sola açıkcası pek düşünmüyorum.Arc s şuan benim için daha fazla önplanda ama ram problemide aklımı karıştırmıyor değil.root edince alan genişliyormuş sanırım ama nasıl yapıldığı hakkında bile bi fikrim yok

o kadar takılma ram olayına.Telefon tam karizma sana şunu söyleyebilirim ki gören aşık olacak çok heveslenecek telefona.ace 2 ve arc s aynı klasman bile değil birisi eski üst segment birisi yeni orta segment cihaz.Bnde arc s var tasarımı ve kamerası bu kadar harika olan bir tel görmedim.ses çıkışları cok iyi hem hoparlör hem ahize ekran görüntüsü de gayet başarılı mobile bravia farkıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecelik85 -- 5 Eylül 2012; 23:27:06 >

• içime su serpildi diyebilirim kararımı vermiş gibiyim şuan teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: sn1994ae

içime su serpildi diyebilirim kararımı vermiş gibiyim şuan teşekkür ederim

Kararının xperia arc s olduğunu düşünüyorum.Pişman olmayacağın bir telefon.
  • Bende verdım sıparısımı ACE 2 alacaktım vazgectım Arc S aldım tabiki. Arc S kadar karizma bi telefon yok bence pıyasada. Varsa durumun basıp parayı alacaksın düşünmeyeceksın bile.Çok şık bi telefon.
    Mevcut Araçlar: Chevrolet Captiva 7K 2.0d 163PS (2012), Chevrolet Cruze Sport Plus SR 1.6 117 PS (2014), Peugeot Partner Tepee Prem. Style Pack. 1.6 115 PS (2014), Isuzu D-Max 3.0 TDI (2009), Renault Master 2.3 125 PS (2017)
  • aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakketenci

bende arc s kullandım çok karizma ayrıca ben arc s deki ahize sesinin yüksekliğini ve netliğini hiç bi telde alamadığımı söyleyebilirim

bak o konuda gerçekten çok haklısın harika bir ahize sesi var mükkemmel ya başka telefonla konuşurken iğrenç geliyo artık bana alıştım çünkü o harika ahizeye
    Performans için ace 2
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.