Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace Vs. HTC Wildfire S?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Android bir telefon almayı düşünüyorum ve aşağı yukarı 2 haftadır araştırma halindeydim , öğrenci olduğumdan bütçem biraz dar. Bu yüzden Galaxy Ace ve HTC Wildfire S arasında kaldım , açıkçası gönlüm Samsung'dan yana , zira işlemcisi HTC'ye oranla daha yüksek fakat sadece işlemciye güvenip almak istemiyorum çünkü aşağı yukarı 2 sene kullanacağım telefonu. Eğer sizlerden de faydalı bilgiler alabilirsem ona göre kararımı verip gidip alacağım.

• Peki hocam tavsiye eder misin sen bu telefonu? Cihazı inceledim biraz netten yorumlara baktım hepsi iç açıcı yorumlar , bu cihaza bakınca Wildfire S'i sildim attım kafamdan zira her yerde dokunmatik ve şarj sıkıntısı çekildiği yazılmış.

Orijinalden alıntı: Theseusifiction

Peki hocam tavsiye eder misin sen bu telefonu? Cihazı inceledim biraz netten yorumlara baktım hepsi iç açıcı yorumlar , bu cihaza bakınca Wildfire S'i sildim attım kafamdan zira her yerde dokunmatik ve şarj sıkıntısı çekildiği yazılmış.

Dediğiniz sorunlar Desire C'demi?

Orijinalden alıntı: Theseusifiction

Hayır Wildfire S'te

Anladım. Şarj sıkıntısı her akıllı telefonda var 1 günü aşıyorsa tamamdır. Desire C'yi inceleme fırsatım oldu donanımına rağmen ICS'yi çok iyi çalıştırıyor. RAM ve ROM olarakta Ace'in önünde zaten. Beats Audio desteği ve tasarımıda ortada gidin bi inceleyin derim
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.