Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.003
Cevap
72
Favori
1.494.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam. ben de yeni aranıza katıldım. yalnız bir sorun var ve sanırım alet servise gidecek. göndermeden önce başına böyle bi sorun gelen var mı ve geldiyse nasıl çözdü onu öğrenmek istedim. telefonu cumartesi günü aldım. cts ve pazar günü aleti öylesine kurcaladım. market olmadığı ve applanet de açılmadığı için pek bi uygulama da kuramadım. neyse internete girmede özelliklerini kullanmada bi sorun yoktu. bugün *#272* metoduyla marketi açtım. baştan yine sorun yoktu. avea kullanıyorum. bi arkadaş avea için net ayarlarını vermişti onu uyguladım. sanırım kaydet dememe rağmen kaydetmediği için bi türlü nete girmiyodu. ben de avea'yı aradım ve ayarları telefona gönderdiler. başta yine sorun yoktu. sonra nete girmemeye başladı. hatta arama bile yapamıodum. arama ya hemen sonlanıodu ya da biraz çalıp sonra kapanıodu. sim kartı başka tele taktım. sorun yoktu. alete geri taktım düzeldi ama 15-20 dakkalığına. sonra yine nete girmemeye başladı. ben de o avrupa versiyonuna çevirdik diye mi böyle oldu deyip *#272* yoluyla türkiyeye geri çevirdim ama değişen bişi olmadı. şu an hala gsm üzerinden nete giremiyorum anca wifi üstünden net açık. ama allahtan arama yapabiliyorum şu an. durum bu. başına böyle bişi gelen var mı?




  • cb etkinleşmesinde kanal yapılandırması var.buradaki numaraların içeriğini yazabilecek arkadaş varmı.
  • arkadaşlar bende galaxy ace aldım ama birçok şeyini çözemedimm:) Tema değştirme ve yükleme nasıl oluyor hiç biyerde bulamadım yapan varsa rica etsem anlatabilirmi çünki menüsü hoşuma gitmedi
  • Arkadaslar skyfire 4.00 indiremiyorum:s baska herhangi bir sürümün linki varsa atabilir misiniz?
  • sacma olucak ama ben alarmi bulamadim telefonda:) bir de tus kilidini nasil kapatiyoruz yandaki kapama dugmesinden yapamiyorum
  • menüde en üstte solda saat var oradan çalar saati aktif edebilirsiniz.
    tuş kilidi normalde yandaki tuştan kitlenir veya otomatik olarak seçtiğiniz dakikaya göre kitlenir nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz kilit tuşuna bastığınızda ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: lullabies

    sacma olucak ama ben alarmi bulamadim telefonda:) bir de tus kilidini nasil kapatiyoruz yandaki kapama dugmesinden yapamiyorum
  • valla arkadaşlar sessizce takip ediyorum konuyu... hala yaptıramadım telefonu servis anakart değişimi dedi. bir kaç yere sordum bursada bilen bile yok... en son care androidtelefonları.com biliyormusunuz bilmiyorum oraya yolladım bugun bakalım ne olacak. olmadı bu ay biraz ayıracam bir dahaki ay biraz ayırıp servise anakart değiştireceğim gerci uslanmam ben gene bozarım


    bu arada androidtelefonlari.com adamlar brick olmuş telefonu yapmak için 70 tl istiyor sadece doneload modda bırakıyor.. yüklemek yapmak için 40 tl daha istiyor taam biliyorum biraz riskli bir iş neticede bir sorumluluk alıyor ama buda biraz fazla değilmi bende sadece download moda sok bırak dedim.. gelince ben kuracağım..
  •  ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★


     ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★


    https://rapidshare.com/#!download|56l35|3970600916|skyfire_all_apps_4.00_forandroid.rar|5102 


    *** yerine r a p i d s h a r e yazalım.






    quote:

    Orijinalden alıntı: oktayyetis

    Arkadaslar skyfire 4.00 indiremiyorum:s baska herhangi bir sürümün linki varsa atabilir misiniz?




  • Arkadaşlar selam.Vatan'dan 650 tl2ye aldım telefonu ve şu sorun var.Samsung Apps ve Android market güvenliğiniz için Android markette bulunmayan uygulamalrı engellemeye ayarlanmıştır diyor.ne yapmam gerekir.
  • Vatan sağolsun, bu gün aramıza yeni katılanlar çok :) Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle kullanın.

    Bir arkadaş sormuş, alarm için. Uygulamalarda Saat var, ordan halledebilirsiniz.
  • bi arkadaşım samsung türkiye garantili ace satın aldı. konunun tamamını okumadan direkt sormak istiyorum

    cihazın sürümü 2.2.1. bu sürümü garantiyi bozmadan 2.3.3. yapabiliyo muyuz. yoksa ace kullanan arkadaşlar hala 2.3.3. sürümünün çıkmasını mı bekliyorlar?
  • çıkmasını bekliyorum root ile yapılan 2.3 versiyona geçiş işleminde cihazın garanti dışı kaldıgı soylenıyor.
    acelemiz yok ;)

    quote:

    Orijinalden alıntı: expert25

    bi arkadaşım samsung türkiye garantili ace satın aldı. konunun tamamını okumadan direkt sormak istiyorum

    cihazın sürümü 2.2.1. bu sürümü garantiyi bozmadan 2.3.3. yapabiliyo muyuz. yoksa ace kullanan arkadaşlar hala 2.3.3. sürümünün çıkmasını mı bekliyorlar?
  • bu android ne biçim birşeymiş yaa ne lanet birşey telefonu aldığım gibi direk yararlanamayacak mıyım yok avi açmaz yok flaş ışığı fener gibi kullanılmaz yok flash için şu lazım. yaw koysana içine işte onu bunu indirmekle mi uğraşacam :@
  • hellbutcher tesekkur ederim yaptim sorun yok:) yalniz simdi de oyunlar takilip kendi kendine kapanmaya basladi burdan bulup indirmistim oyunu veren sorunsuz calisiyor diyordu.neyse sildim onlari ama bu tlfda deneyip sorunsuz calistirdiginiz araba oyunu var mi? asphaltta sorun cikardi need for speed de hic calismadi.

    son olarak daha once bir arkadas da sormus tema degisiyor mu diye ben yok diye duymustum ama gercekten tema desteklemiyor mu
  • evet vatanın kampanyasını duyup kararsız kalan ben ve 2 diğer arkadaşımla; ne yapsak alsak mı diye soruyoruz? :) ne dersiniz:)
  • arkadaşlar saçma olacak ama telefonu aldığımdan beri arayan kişiye fotograf ekleyemedim biri beni aydınlatırsa sevinirim. telefondaki fotoğrafı arayanın resmi yap dediğimde bana rehberi çıkarıyor ama twitter facebookve gmail'deki kişilerimi gösteriyor. sim hafızasındakileri değil yani.
  • arkadaşlarrr yardımm lütfen...ekranda senkronizasyon işareti var kapatamıyorumm nasıl kapanıcak
  • arkadaşlar bende yardım bekliyorum.market'e giremiyorum.ayrıca yüklediğim oyunlarda paket ayrıştırma hatası veriyor.Bide bilinmeyen kaynaklar ibaresinw tik koymam mı gerekiyor koymamam mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanap -- 31 Mayıs 2011; 7:28:22 >
  • arkadaşlar my water temasını biri koyabilirmi buraya ? aradım bulamadım hiç bir yerde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLastViking

    arkadaşlar my water temasını biri koyabilirmi buraya ? aradım bulamadım hiç bir yerde


    Bu sayfaya bakın, dün akşam ace dedim ama gio sayfasındaymış :)

    http://forum.donanimhaber.com/m_47857666/mpage_52/key_/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.