Şimdi Ara

Samsung Galaxy (ACE-GİO)(Gio Oyun Video incelemem)Uygulama ve Oyunlar (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
15
Favori
150.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Facedn takip edin hayalciyi
  • Silenleri buradan siddetle kiniyorum..
  • bu konuda burada kapanmıstırrrr............
  • Bir sebep yokken silindiyse, hayalcinin yerinde olsam bütün mesajlarımı silerdim. Forum gittikçe saçmalamaya başladı.
  • yazık hakkaten yazıklar olsun size .
  • Ücretli programlar var diye silmişlerdir muhtamelen. Ama bir uyarı yapılabilirdi PM ile diye düşünüyorum. Tabi burası üyelerin sırtıdan (facebook, twiter gibi) para kazanan bir ticari işletme olduğu için böyle davranıyorlar. Kısacası işine gelmeyen gider zihniyeti var. Bizde millet olarak destek ve dayanışma mantığından uzak olduğumuz için bu şekilde saygısızca yaptırımlar olabiliyor. Şimdi açıklama gelse büyük ihtimalle kurallarda yazıyor da derler. E onlarda haklı tabi.
  • Şu LGCamera ile fotoğraf çekerken dıt dıt diye geri sayım yapmak zorunda mı?Ayarlardan baktım ama kapatamadım,fokusu yaptıktan sonra şak diye çekmesini istiyorum mümkün müdür?

    Bu arada yazık olmuş Hayalci,emeklerin için teşekkürler ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel_13 -- 11 Ağustos 2011; 16:31:21 >
  • arkadaşlar gio ile facebook a nasıl girebilirim..birdee ttnet ten maillerimi nasıl alabilirim...
  • Arkadaşlar gio mu kumanda haline getirebileceğim bir program var mı ?
  • ya bu markette sorun mu var arkadaşlar. samsung gioda sürekli yükleniyor diyor sonra '' bir ağ hatası oluştu tekrar dene diyor'' 2 gündür aynı şey bilgisi olan varmı bu konuda hayalci usta ?
  • Dostum yaptığın şeyin forum kurallarına uymadığını sen de biliyorsun. Bunun gibi dhde yüzlerce konu var ama şerefsizin biri şikayet etmiş demekki. Gerçekten faydalı konuydu ama bunun için forumu suçlaman yersiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkest earth

    Dostum yaptığın şeyin forum kurallarına uymadığını sen de biliyorsun. Bunun gibi dhde yüzlerce konu var ama şerefsizin biri şikayet etmiş demekki. Gerçekten faydalı konuydu ama bunun için forumu suçlaman yersiz.


    Haklısın kardeş, bişey diyemem ilk mesajdaki bütün uygulamaları kaldırdım. bilginize. eğer modlardan biri silerse bu konuyu iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayalci


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkest earth

    Dostum yaptığın şeyin forum kurallarına uymadığını sen de biliyorsun. Bunun gibi dhde yüzlerce konu var ama şerefsizin biri şikayet etmiş demekki. Gerçekten faydalı konuydu ama bunun için forumu suçlaman yersiz.


    Haklısın kardeş, bişey diyemem ilk mesajdaki bütün uygulamaları kaldırdım. bilginize. eğer modlardan biri silerse bu konuyu iyi olur


    takipteyim ayrıca facebook sayfanı.
  • Güzelim konu gitmiş :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaNaLFaci@ -- 13 Ağustos 2011; 0:16:29 >
  • arkadaslar veri dolaşımını actıgım anda liralar gidiyor:/ bi çözümü yok mu bunun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oktayyetis

    arkadaslar veri dolaşımını actıgım anda liralar gidiyor:/ bi çözümü yok mu bunun


    Ya aylık internet paketi satın alacaksın ya da veridolaşımını kapatacaksın,ücretsiz internet ancak bulunduğun yerde kablosuz ağ varsa wifi ile olur,başka türlü beleş internet bulamazsın :)
  • çok da önemli değil ama bazen 0.facebook falan lazım oluyo giremiyorum bi şekilde:/ neyse sagol hocam
  • Diğer gio başlığında şöyle bir soru sormuştum:

    Telefonum şöyle bir uyarı verdi dün:http://i51.tinypic.com/4j9tvs.png
    Ben de kurulu programların bir kısmını sildim. Ama sanmıyorum ki programlar yüzünden hafıza dolsun. 60-70 tane program kurulu ama yine de bu kadar çok yer kaplaması mantıksız geldi bana. Bir kısmı SD karta kurulu zaten.
    Dikkatimi çeken bir şey, SD karta kurulu programları telefona aktarabilme imkanı varken tam tersi söz konusu değil. Bu çok tuhaf! Telefonun hafızası dolduğu zaman çaresizsiniz. Neden nereye kuracağımız konusunda bize seçenek sunmuyor ki sistem?
    Hafızayı rahatlatmanın bir yöntemi var mı? Yanlış anlaşılma olmasın RAM'i rahatlatmayı kastetmiyorum ;)


    Gelen yanıt şöyle olmuştu:
    20. sayfada olsa gerek bir program var, kurulan uygulamalar mümkünse direkt karta kuruluyor, Hayalcinin konusunda daha kısaltılmış olarak anlatılıyordu ancak anlaşılan o konuya operasyon olmuş(geçmiş olsun bir arkadaşın blogu vardı oraya yönlendirsek linkleri iyi olur),
    o işlem sonrası çoğu uygulama direkt karta ancak eski veya önemli birkaç uygulama telefona kuruluyor. bir de artık temizleme uygulamalarıyla arada bir çerez ve lüzumsuz dosyaları temizle(mesela 1Tap cleaner)


    Bazı programları uninstall ettim, sonra 1Tap cleaner'ı kurdum ve hafızayı 50 MB'a kadar boşalltım. Sonra App2sd'yi kurdum, telefona yüklü programlara tek tek baktım, oradaki toplam megabyte'ları saydım. Toplam 25 MB gözüküyor! Yani toplam hafızam 180 MB, telefona yüklü (SD karta yüklü olanlar değil!!) programlar toplam 25 MB ama boş alan 50 MB. Bu nasıl iştir??

    Ayrıca yukarıda bahsedilen Hayalcinin kısa anlatımlı yazısına nasıl ulaşabilirim?

    Çok teşekkürler.




  • Yazıklar olsun o kadar emek boşa gitti Hayalciye üzüldüm adam o kadar uğraşmıştı bu iş için keşke önceden habre verseydinizde adam yedekleseydi indirme linkleri
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.