Şimdi Ara

Samsung Galaxy (ACE-GİO)(Gio Oyun Video incelemem)Uygulama ve Oyunlar (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.567
Cevap
15
Favori
150.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar burdaki Türkçe İGO navigasyon programını indiriyorum yükleyecem de.. bu navigasyonda ücretlendirme oluyor mu acaba? internet paketim falan yok GPS açılıyo tel.in orijinal navigasyonunda.. şu işi bi açıklayabilecek varsa sevinirim.. teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutix

    Samsung Galaxy Gio cep telefonunuz ile kablosuz veri aktarımı.

    Programın Adı: SwiFTP 1.24

    Samsung Galaxy (ACE-GİO)(Gio Oyun Video incelemem)Uygulama ve Oyunlar


    Arkadaşlar geçen markette dolaşırken bir program buldum ve çok beğendim. Programın yaptığı telefonu bir FTP Server'a dönüştürüyor. Yani bu sayede telefonunuzun içindeki herşeye bilgisayarınız ile ulaşıp kablosuz veri transferi yapabiliyorsunuz.

    Programı kullanmak çok basit. Uygulamayı açtıktan sonra ilk kurulum sihirbazı çıkıyor karşımıza ve kullanıcı adı ve parola girmemizi istiyor. Bunları oluşturduktan sonra da "Start" a basıp server'ımızı çalıştırmamız yeterli. Eğer aynı ağ üzerinden değil de internet üzerinden telefona ulaşılması isteniyorsa (aslında gereksiz) "Accept connections from net proxy" seçilmelidir bu sayede hattımızda statik ip olmasa bile telefonumuza internet erişimi olan her yerden ulaşabiliriz. Yani örneğin hayalci bu programı yükleyip bana gerekli bilgileri ve oluşturduğu kullanıcı adıyla şifresini verse ben onun telefonuna rahatlıkla bağlanabilirim :)

    Telefonda üzerinde ki ayarları yaptıktan sonra bilgisayarımız ile telefona bağlanmak için ister FileZilla, CuteFTP gibi ftp clientlarını kullanın isterseniz windows gezginini kullanın hiç farketmez. Ben basit ve ileri düzey bir işlem yapmayacağımız için size windows gezgininden örnek vereceğim.

    Windows Gezginini açın ve adres çubuğuna SwiFTP'da yazan "Wifi URL" kısmını yazın ben de "ftp://192.168.1.101:2121/" yazıyordu. Ve kullanıcı adı - şifresini girdikten sonra telefonunuzun içeriği karşınızda. Artık istediğiniz gibi telefona dosya göndermek veya dosya almak için bluetoothla veya kabloyla uğraşmak zorunda değilsiniz. Benim inanılmaz işime yarayan bir program bu.

    Eğer internet üzerinden bağlanacaksanız da ftp adresi olarak "Wifi URL" kısmını değil de hemen altındaki Experimental Global Proxy URL adresini yazmanız yeterlidir. Programı aşağıdan indirebilirisiniz kolay gelsin.

    İNDİR!

    Samsung Galaxy (ACE-GİO)(Gio Oyun Video incelemem)Uygulama ve Oyunlar



    Kardeş bu bilgiyi benim ilk mesaja ekliyorum, Allah razı olsun kardeş. bu nedenle yardım bile edilir böyle burdan dosya gönderirim yükle. wifi ile, hiç uğraşmadan




  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smmmburak -- 8 Ağustos 2011; 19:09:59 >
  • Samsung Galaxy Gio için kullandığınız bu uygulamalar Samsung Galaxy Mini modeli içinde uygun mudur ? Çalıştırır mı ?
  • hayalci usta bi soru sormuştum ama... şu app2sd kullanımını anlatır mısın senin verdiğin rootlu 2.3.3 yükledim ama hala taşıyamıyorum yardım eder misin saygılar
  • Oyunlarda data dosyası ne işe yarıyor anlamadım :) sadece apk yı indirsem oyun çalışır mı ?
  • çaylak_hamsi kardeş, apk olanlar belki çalışabilir ama data dosyası olanlar, çalışmaz, çünkü 320x480 çözünürlükle uyarlandığı için açmayabilir. programlar çalışır ama.

    asdwa111 kardeş, onlar uğraşma, ilk mesajda en üstte sd karta taşıma olayını yap, zaten ayarlar\uygulamalar\ uygulamaları yönet aç , listeden birini seç orda yazar sd karta taşı diye. ben böyle kullanıyorum.

    TeHLiXe kardeşi sadece apk dosyalarıyla oyun çalışmaz. nedeni ise o dosyalar bu telefonlar için uyarlandığı için, indirdiğin dosyalar sorun yaratır.




  • Arkadaslar bugun cikan YouTube 2.2.14 guncellemesi ile arama sorunu cozulmustur. Bu mutlu haberi ilk benden duyun ve hemen guncelleme yapin istedim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykutix

    Arkadaslar bugun cikan YouTube 2.2.14 guncellemesi ile arama sorunu cozulmustur. Bu mutlu haberi ilk benden duyun ve hemen guncelleme yapin istedim :)


    Çok sağol kardeş, duyuru için. hemen yüklüyorum
  • Sağol kardeşim araştırmalarım sonucu bir markete ulaştım ama telefondan girmek gerekiyor galiba benim daha telefonu almadım siz bir deneyin derim.
    http://wap.samsungandroidmarket.com
  • Hayalcı su lınklerı yenıleyebılırmısın elinde varsa linkler ölmusler

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Samsung KİES e ihtiyaç duymadan , usb bellek olarak kullanmak için gerekli usb driver, tabi güncelleme yapmak için kies gerekli ama acil anlarda bu gereklidir, buyrun LİNK İNDİRİN
    İnndir
    Link 1 >> İnndir
    Link 2 >> İnndir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: istanbul05

    T20 mi Gio mu


    Kardeş bunu sorman bile ayıp
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baxı

    Hayalcı su lınklerı yenıleyebılırmısın elinde varsa linkler ölmusler

    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    Samsung KİES e ihtiyaç duymadan , usb bellek olarak kullanmak için gerekli usb driver, tabi güncelleme yapmak için kies gerekli ama acil anlarda bu gereklidir, buyrun LİNK İNDİRİN
    İnndir
    Link 1 >> İnndir
    Link 2 >> İnndir



    1 link duzeltildi. 2 link yeniden upload edecegim. Sagolasin uyarin icin
  • bugün teknosa ya baktım gio 549 tl den 499 tl ye indirmişler zamanla ucuzlaşmaya başladı. lg optimus one da 499 oldu..
  • arkadaşlar hayalciye sormuştum ama yanıt almama rağmen sorunumu çözemedim
    ben avea 1 gb internet paketi aldım wifi ile market uygulamasına girebiliyorum, facebook ve youtube daki videoları izleyebiliyorum ama 3g veya edge ile ne market e girebiliyorum nede facebooktaki ve youtube daki videoları izleyebiliyorum uyarı veriyor video oynatılamıyor diye dolphin browser kullanıyorum.
    birde aura navigasyonda yerimi bulmuyor ben adana da yaşıyorum hayalci arkadaşımın dediği gibi internet ve wifi yi kapatıyorum önce gps i açıyorum 10 saniyeden fazla bekliyorum sonra programı açıyorum ama ilk beni nerde gördüyse orayı açıyor ve en son gitmek istedeğim yeri gösteriyor yeni yere gitmek istediğimde ilk bulunduğum yerden farklı bir yerde olsamda hala ilk bulunduğum yerden beni yönlendiriyor. bu takım sorunlar yaşayan olupta çözüm bulan varmı acil yardım.
  • Arkadaşklar bütün oyun linklerini silmişler, insan bir uyarır ya. ne diye siliyonuz anlamış değilim, o kadar konu onlarıda silsenize. çoğu programlarıda silmişler yedekte alamadık iyi halt ettiniz bir üye kaybettiniz. haberiniz olsun, selametle kalın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 10 Ağustos 2011; 11:12:35 >




  • Hadi herkese geçmiş olsun
  • bu konu çok faydalıydı yazık oldu
  • Yazık olmuş gerçekten. Çok faydalıydı konu.
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.