Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (740. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.672
Cevap
112
Favori
1.348.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil

    Jtagin bunla bi alakasi yok o yazilim isleriyle ilgilenir. İmei isine gelince telefona yeni imei at ama bence nokianinkini degil telefonun kutusunda yazan kendi imeisini at o zaman internet daha iyi olur sen almanya 4.1.2 yuklediinde senin imei gitmis ve sen baska yollarla cok eski bir telefonun imeisini atmissin ve tel duzelince de o kalmis. Tek yapman gereken bence telefonun kendi imeisini atman yada attirman. Telefonun kutusunda ve bataryanin arkasinda yazar

    teşekkürler hocam kendi imei sini nasıl atabilirım telefoncuya gitmeden veya bir bildiğin yol varmı acaba kendi imei'sini atmam için başkasına yaptırmak istemiyorum güvenmiyorum artık çünkü telefon açılmıyor diye verdik jtag tamam ok yazılım'sa senin de dediğin gibi ama imei değiştirme ne oluyor hocam bu arada şimdi hatırladım da benim imei numaram kayıtlı değil yani açtırmam gerekiyordu ama gerçekten bu şartlarda heleki öğrenciler için çok çok pahalı 115 lira veya 135 130 hatta bazı yerlerde türkiye geneli için söylüyorum 140 tl'miş yani ben açtırmadan yine de telefonun kendi imeisini atsam olurmu yoksa nokiac2-01 'in imei'si de olmaz mı çok soru sordum ama hepsini tek tek madde halinde cevaplarsan sevinirim kafam çok karıştı bu imei konusunda da kafanı ağrıttığım için özür dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan94 -- 28 Mayıs 2013; 23:57:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonozan

    quote:

    Orijinalden alıntı: bada86



    acaba bu işlemleri yapmak için root yapmamız gerekiyormu?

    hayır zaten lite romu kurunca telefon rootlanıyor,kurmak için roota gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    quote:

    Orijinalden alıntı: hknnci

    quote:

    Orijinalden alıntı: hknnci

    quote:

    Orijinalden alıntı: hknnci

    Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var. Android 4.1.2'ye güncelledim telefonu Portekiz rom'unu yükledim. Fakat hafıza kartını telefonun hafızası olarak gösteremiyorum. Telefonu rootladım sonra ilk sayfadaki gibi ES File Explorer'dan işlemleri yaptım ama olmadı. Farklı bir yolu var mı bu hafıza kartı olayının?

    Bir çözümü yok mu bunun?

    Arkadaşlar kaç gündür yapamadım şu işi yardımcı olabilecek birisi yok mu????

    Lite room'u yükle istersen eğer onu yüklersen zaten telefonun rootlu olur yok daha sonrada uğraşamam dersen o zaman italian Job 1 AOSP yi kur direk telefon hafıza kartın telefon hafızası olur. yok onlada ugrasamam dersen,Es file explorer'den sol menude araçlar root yoneticisine gel tam izin ver sonrada alltta R/W var herseyi W yap onayla ve tekrar dene sonra telefonu ac kapat olur.

    Sağol kardeşim hemen deneyip sonucunu yazıcam. Çok teşekkürler cevapladığın için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    quote:

    Orijinalden alıntı: sonozan

    quote:

    Orijinalden alıntı: bada86



    acaba bu işlemleri yapmak için root yapmamız gerekiyormu?

    hayır zaten lite romu kurunca telefon rootlanıyor,kurmak için roota gerek yok

    peki unroot yapmak falan garantiyi geri getirirmi veya telefon a bişi olupta servise göndermek gerektiğinde sorun cıkarmı unroot yapmadan
  • quote:

    TÜM LİNKLER EKLENMİŞTİR,HEPSİ HIZLI İNDİRİLEBİLİR.


    Not: Laptop kullanırsanız elektrik kesilse bile enerji kesilmiyeceğinden,brickten kurtulmuş olursunuz.

    Lite Room Yükleme ve 2.3.6 'ya sorunsuz dönmek için,

    Öncelikle söylenenleri sorunsuz bi şekilde uygularsanız en az 50 kere denediğimden en ufak bir sorunla karsılasmazsınız.

    2.3.6'dan 4.1.2'ye geçmek için,

    *İlk sızıntıyı yükleyecegiz. MB2 - bu room ile ram miktarımız 624 mb olucak,

    İndir LİNK için @kdrsrsln teşekkürler.

    *ikinci sızıntıyı yüklüyeceğiz. MB4 daha stabilitelilik kazandıracak.

    İndir

    *Portekiz room'unu kuracağız. MC8 resmi room,olduğundan bug(hata) sayısı biraz daha az.

    İndir

    *Lite Room 4 ü yükleyeceğiz. Lite room İndir 1.4

    *CWM ve uptade dosyası indir

    (winrardan dosyaları çıkarın içerisinde 3 adet dosya çıkıcak,hepsini hafıza kartına atın.)

    Kurulum

    Önce şarjınızın dolu olduğundan emin olun daha sonra telefonu ayarlardan usb belleğide biçimlendir diyerek biçimlendirin.
    Sonra SES AÇMA + AÇMA KAPAMA + VE MENU TUŞUNA aynı anda basılı tutun.
    Sağlam bir kablo bulun çok önemli burası,ve sisteminizde usb driverlerin yüklü olduğundan emin olun (kies varsa vardır zaten)
    Recovery modda wipe reset factory/wipe cache partition yapın. sonra pili çıkarın.
    Dowloand moda almak için SES KISMA + MENU + AÇMA KAPAMA tuşuna basılı tutun.ve sonra bir kere ses açma tuşuna dokunun.
    Öncelikle sırasıyla verdiğim roomları kurun,ve her kurulumdan sonra kesinlikle recovery menuden wipe reset factory/wipe cache partition işlemini yapın.
    En sonunda işlem bitince hafıza kartına verdiğim 3 dosyayı atın.

    Telefonu Recovery moda alın,ve hafıza kartındaki uptade dosyasını flashlatarak cwm menusunden mount and stroge kısmına girin,

    unmount /system
    unmount /cache
    unmount /data
    mount /efs
    unmount /preload
    mount /emmc
    mount /sdcard ------olacak şekilde düzenleyin.(blue mod'u yuklerkende buraya dikkat edin.)

    ve ardından hafıza kartını göstererek uptade dosyasını göstererek kurun cwm ile açılacaktır Recovery menumuz.
    Daha sonra Lite roomu kurmak için hafıza kartını menuden gösterip flashlayın ve bitene kadar bekleyin.
    wipe reset factory/wipe cache partition yapıp yeniden başlatarak telefonu açın tamamen açıldıktan sonra isteğe göre blue mod dosyasını lite roomu flasladıgınız gibi flashlayın.Blue mod tamamen isteğe bağlıdır isterseniz yapmazsınız.
    ve telefonu yeniden başlatın.

    Şarj olayına gelince 40 dakika telefon görüşmesi artı 20 kadar mesaj ve yarım saat internetle 12 saatte %15 azaldı.

    Sızıntı Roomların odinde görünme şekli.

    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Portekiz Roomunun odinde görünme şekli.

    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Lite Room

    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Blue Mod (Sadece ufak bi görsellik katıyor diğer heryer aynı lite roomla.Ben böyle daha güzel olduğunu düşünüyorum.Zaten 1.5 mb kurmak 3 saniye)

    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Çoğu kişinin bildiği şeyler ama herkes sorup duruyor derli toplu bulunsun diye anlatmak istedim.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    4.1.2'den 2.3.6'ya dönmek için

    Tur Room İndir

    Rus Room İndir

    Rus roomunun 3 parça olmasına dikkat edin.

    Tekrar 2.3.6 ya dönmek için önce 3 parçalı rus roomunu kurup ardından TUR roomunu kuruyoz işlemler yukarıdaki gibi olup,dikkatli yapmanızda yarar var,hiç bir şekilde mesuliyet kabul etmem tarafımdan defalarca denenmiştir. wipe reset factory/wipe cache partition işlemlerini yapmayı unutmayın,kurulum bittikten sonra *#272*imei numaranız#* tuşladığımızda, açılan pencerede "Tur" seçeneğini işaretleyeceğiz. Telefon format atmış gibi orjinal haline dönecek ve tüm verilerimiz silinecek.harfiyen uyarsanız sorun yaşayacagınızı sanımıyorum ama genede sonucta elektronik alet,ben yapamam diyen karsımasın bence.ve onemli bir ayrıntı bu işlemleri yapmadan önce rehber vb şeylerin yedeğini alın hepsi silinecektir. 2.3.6 ya tekrar dönmek isterseniz eğer,guncelleme gelince yuklemeyin.En son güncel roomu kurarsanız zaten gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 29 Mayıs 2013; 0:33:51 >




  • hocam çok güzel anlatmıssınız sanırım ama pek bilmediğim için neyi nerede seçiceğimi pek bilemediğimden beceremedim acaba vaktiniz olduğu zamanda 2.3.6 dan 4.1.2 ye geçişi anlatırsanız gerçekten güzel olur ve 2. olarak bu dosyaları hafıza kartı yada telefon hafızasına atmak fark yaratırmı
  • Bilmiyorsan istersen uğraşma bak garanti falanda diyosun o konuda bişe diyemiyeğim yarın bişe olur eder,eğer kurucam dersen ilk andan itibaren okuyarak yapabilirsin butun dosyalar mevcut orda,lite room için zaten hafıza kartına atıyosun telefon hafızasına değil orda hersey hafıza kartına yuklenecek dikkatlice bole irdeleyerek okursan yapabilirsin ama genede baktın karısıyor dokunma istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atak-1 -- 29 Mayıs 2013; 0:34:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    Bilmiyorsan istersen uğraşma bak garanti falanda diyosun o konuda bişe diyemiyeğim yarın bişe olur eder,eğer kurucam dersen ilk andan itibaren okuyarak yapabilirsin butun dosyalar mevcut orda,lite room için zaten hafıza kartına atıyosun telefon hafızasına değil orda hersey hafıza kartına yuklenecek dikkatlice bole irdeleyerek okursan yapabilirsin ama genede baktın karısıyor dokunma istersen.

    teşekkürler hocam kendi imei sini nasıl atabilirım telefoncuya gitmeden veya bir bildiğin yol varmı acaba kendi imei'sini atmam için başkasına yaptırmak istemiyorum güvenmiyorum artık çünkü telefon açılmıyor diye verdik jtag tamam ok yazılım'sa senin de dediğin gibi

    ama imei değiştirme ne oluyor hocam bu arada şimdi hatırladım da benim imei numaram kayıtlı değil yani açtırmam gerekiyordu ama gerçekten bu şartlarda heleki öğrenciler için çok çok pahalı 115 lira veya 135 130 hatta bazı yerlerde türkiye geneli için söylüyorum

    140 tl'miş yani ben açtırmadan yine de telefonun kendi imeisini atsam olurmu yoksa nokiac2-01 'in imei'si de olmaz mı çok soru sordum ama hepsini tek tek madde halinde cevaplarsan sevinirim kafam çok karıştı bu imei konusunda da kafanızı ağrıttığım için özür dilerim,arkadaşlar





    hocam benim yazıma da cevap verebilirmisin üstte ve burda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan94 -- 29 Mayıs 2013; 0:36:33 >




  • Sanırım bana demedin ama ben cevaplıyayım
    Şimdi eğer yurtdışıysa cihaz kendi imeisini zaten kullanamazsın,efs klasorunun yedegini almadın sanırım yeniden imei attırman lazım attıracagın cihazda internet desteği varsa sıkıntısız kullanabilirsin.İmei'yi sen verirsen pazarlıkla 30-----40 a falan attırrsın kendin evde atamazsın box falan lazım cunku jtag falan diyosun telefonunun durumu su an ne bilmiyorum ama acılıyosa ve sadece imei değişicekse cevabın burda sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    Sanırım bana demedin ama ben cevaplıyayım
    Şimdi eğer yurtdışıysa cihaz kendi imeisini zaten kullanamazsın,efs klasorunun yedegini almadın sanırım yeniden imei attırman lazım attıracagın cihazda internet desteği varsa sıkıntısız kullanabilirsin.İmei'yi sen verirsen pazarlıkla 30-----40 a falan attırrsın kendin evde atamazsın box falan lazım cunku jtag falan diyosun telefonunun durumu su an ne bilmiyorum ama acılıyosa ve sadece imei değişicekse cevabın burda sanırım

    ecet hocam sana dedim çünkü diğer abi yoktu şuan bende acil olarak sana da yazayım dedim,birde hocam yani sen diyorsun ki cihaz nokia c2-01 benim tel samsung ace 2 gt-I8160P nokidan bunu sıkıntı olmaz mı dersin son olarak evde kendim atmam gibi olmuyor sanırım box nedir hocam nasıl birşeydir,teşekkürler şimdiden.




  • yok sıkıntı olmaz ama bu illegal bir şey oldugundan forum üzerinden bole acıklamalar hoş değil onun için sorun olmaz diyeyim sen anla
    box pc ile telefon arasına gelen bir alettir bu işlerde ve bazı flash cakma işlerinde kullanılır kullanması ayrı marifet ister ve pahalıdır en iyisi telefoncuda 10 dakikada danış ve yaptır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    yok sıkıntı olmaz ama bu illegal bir şey oldugundan forum üzerinden bole acıklamalar hoş değil onun için sorun olmaz diyeyim sen anla
    box pc ile telefon arasına gelen bir alettir bu işlerde ve bazı flash cakma işlerinde kullanılır kullanması ayrı marifet ister ve pahalıdır en iyisi telefoncuda 10 dakikada danış ve yaptır.

    teşekkürler hocam anladım fakat usb kablosuyla felan olmaz o zman değilmi veya varsa ben bulamadım bizim tel kesin yani galaxy ace 2 gt-I8160 veya nfc'li olan P versiyonu box ile yaptırırsam telefoncu ortalama ne kadar alır yani kaç lira ister dolanmayım diye.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan94

    quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    yok sıkıntı olmaz ama bu illegal bir şey oldugundan forum üzerinden bole acıklamalar hoş değil onun için sorun olmaz diyeyim sen anla
    box pc ile telefon arasına gelen bir alettir bu işlerde ve bazı flash cakma işlerinde kullanılır kullanması ayrı marifet ister ve pahalıdır en iyisi telefoncuda 10 dakikada danış ve yaptır.

    teşekkürler hocam anladım fakat usb kablosuyla felan olmaz o zman değilmi veya varsa ben bulamadım bizim tel kesin yani galaxy ace 2 gt-I8160 veya nfc'li olan P versiyonu box ile yaptırırsam telefoncu ortalama ne kadar alır yani kaç lira ister dolanmayım diye.

    seninkimi P li nfc'li ? valla değişir o yaa 100 isteyende var 80 de ben 40 yaptırdım mesela sıkı pazarlık edersen 30 lirayada yok demezler,tabi yerine durumuna görede değişir,usb'le olmaz atamazsın




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    quote:

    Orijinalden alıntı: erkan94

    quote:

    Orijinalden alıntı: bada86

    yok sıkıntı olmaz ama bu illegal bir şey oldugundan forum üzerinden bole acıklamalar hoş değil onun için sorun olmaz diyeyim sen anla
    box pc ile telefon arasına gelen bir alettir bu işlerde ve bazı flash cakma işlerinde kullanılır kullanması ayrı marifet ister ve pahalıdır en iyisi telefoncuda 10 dakikada danış ve yaptır.

    teşekkürler hocam anladım fakat usb kablosuyla felan olmaz o zman değilmi veya varsa ben bulamadım bizim tel kesin yani galaxy ace 2 gt-I8160 veya nfc'li olan P versiyonu box ile yaptırırsam telefoncu ortalama ne kadar alır yani kaç lira ister dolanmayım diye.

    seninkimi P li nfc'li ? valla değişir o yaa 100 isteyende var 80 de ben 40 yaptırdım mesela sıkı pazarlık edersen 30 lirayada yok demezler,tabi yerine durumuna görede değişir,usb'le olmaz atamazsın

    teşekkürler hocam anladım biraz böyle idare edeyim 1.5 ay sonra kullanmadığım ve çalışmayan nokia c2-01'ın imei'yi attırmaya çalışayım 30 veya 40'a senin dediğin gibi tekrardan çok teşekkürler değerli cevapların için,tşk iyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan94 -- 29 Mayıs 2013; 1:09:49 >




  • Cyanogenmod hatalar büyük ölçüde düzeltildi. Kamera ve Wireless çalışıyor. Fotoğraf çekiyor fakat video çekiminde sorun var. Maalesef ST Ericson kaynak kodları paylaşmadığı sürece düzgün çalışması pek mümkün olmayacak. Ayrıca yeni sürüm yayınlandı. (Wireless ve kamera çalışıyor) Buradan konuya gidip, deneyebilirsiniz. Şuan vaktim olmadığı için deneyemiyorum. En kısa zamanda boş bir vaktim de deneyeceğim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLegendy

    Cyanogenmod hatalar büyük ölçüde düzeltildi. Kamera ve Wireless çalışıyor. Fotoğraf çekiyor fakat video çekiminde sorun var. Maalesef ST Ericson kaynak kodları paylaşmadığı sürece düzgün çalışması pek mümkün olmayacak. Ayrıca yeni sürüm yayınlandı. (Wireless ve kamera çalışıyor) Buradan konuya gidip, deneyebilirsiniz. Şuan vaktim olmadığı için deneyemiyorum. En kısa zamanda boş bir vaktim de deneyeceğim...

    hocam kurulumu nasıl olacak bunun. sanırım odinle falan değil (rom atmadan farklı)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan94

    quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil

    Jtagin bunla bi alakasi yok o yazilim isleriyle ilgilenir. İmei isine gelince telefona yeni imei at ama bence nokianinkini degil telefonun kutusunda yazan kendi imeisini at o zaman internet daha iyi olur sen almanya 4.1.2 yuklediinde senin imei gitmis ve sen baska yollarla cok eski bir telefonun imeisini atmissin ve tel duzelince de o kalmis. Tek yapman gereken bence telefonun kendi imeisini atman yada attirman. Telefonun kutusunda ve bataryanin arkasinda yazar

    teşekkürler hocam kendi imei sini nasıl atabilirım telefoncuya gitmeden veya bir bildiğin yol varmı acaba kendi imei'sini atmam için başkasına yaptırmak istemiyorum güvenmiyorum artık çünkü telefon açılmıyor diye verdik jtag tamam ok yazılım'sa senin de dediğin gibi ama imei değiştirme ne oluyor hocam bu arada şimdi hatırladım da benim imei numaram kayıtlı değil yani açtırmam gerekiyordu ama gerçekten bu şartlarda heleki öğrenciler için çok çok pahalı 115 lira veya 135 130 hatta bazı yerlerde türkiye geneli için söylüyorum 140 tl'miş yani ben açtırmadan yine de telefonun kendi imeisini atsam olurmu yoksa nokiac2-01 'in imei'si de olmaz mı çok soru sordum ama hepsini tek tek madde halinde cevaplarsan sevinirim kafam çok karıştı bu imei konusunda da kafanı ağrıttığım için özür dilerim.

    Haa kayitli deilse nokianinkini at yurtdisindan geldiini unutmusum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkan94

    quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil

    Jtagin bunla bi alakasi yok o yazilim isleriyle ilgilenir. İmei isine gelince telefona yeni imei at ama bence nokianinkini degil telefonun kutusunda yazan kendi imeisini at o zaman internet daha iyi olur sen almanya 4.1.2 yuklediinde senin imei gitmis ve sen baska yollarla cok eski bir telefonun imeisini atmissin ve tel duzelince de o kalmis. Tek yapman gereken bence telefonun kendi imeisini atman yada attirman. Telefonun kutusunda ve bataryanin arkasinda yazar

    teşekkürler hocam kendi imei sini nasıl atabilirım telefoncuya gitmeden veya bir bildiğin yol varmı acaba kendi imei'sini atmam için başkasına yaptırmak istemiyorum güvenmiyorum artık çünkü telefon açılmıyor diye verdik jtag tamam ok yazılım'sa senin de dediğin gibi ama imei değiştirme ne oluyor hocam bu arada şimdi hatırladım da benim imei numaram kayıtlı değil yani açtırmam gerekiyordu ama gerçekten bu şartlarda heleki öğrenciler için çok çok pahalı 115 lira veya 135 130 hatta bazı yerlerde türkiye geneli için söylüyorum 140 tl'miş yani ben açtırmadan yine de telefonun kendi imeisini atsam olurmu yoksa nokiac2-01 'in imei'si de olmaz mı çok soru sordum ama hepsini tek tek madde halinde cevaplarsan sevinirim kafam çok karıştı bu imei konusunda da kafanı ağrıttığım için özür dilerim.

    Yok basimi agritmadin burasi bi yardimlasma sitesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil


    quote:

    Orijinalden alıntı: erkan94

    quote:

    Orijinalden alıntı: altaymobil

    Jtagin bunla bi alakasi yok o yazilim isleriyle ilgilenir. İmei isine gelince telefona yeni imei at ama bence nokianinkini degil telefonun kutusunda yazan kendi imeisini at o zaman internet daha iyi olur sen almanya 4.1.2 yuklediinde senin imei gitmis ve sen baska yollarla cok eski bir telefonun imeisini atmissin ve tel duzelince de o kalmis. Tek yapman gereken bence telefonun kendi imeisini atman yada attirman. Telefonun kutusunda ve bataryanin arkasinda yazar

    teşekkürler hocam kendi imei sini nasıl atabilirım telefoncuya gitmeden veya bir bildiğin yol varmı acaba kendi imei'sini atmam için başkasına yaptırmak istemiyorum güvenmiyorum artık çünkü telefon açılmıyor diye verdik jtag tamam ok yazılım'sa senin de dediğin gibi ama imei değiştirme ne oluyor hocam bu arada şimdi hatırladım da benim imei numaram kayıtlı değil yani açtırmam gerekiyordu ama gerçekten bu şartlarda heleki öğrenciler için çok çok pahalı 115 lira veya 135 130 hatta bazı yerlerde türkiye geneli için söylüyorum 140 tl'miş yani ben açtırmadan yine de telefonun kendi imeisini atsam olurmu yoksa nokiac2-01 'in imei'si de olmaz mı çok soru sordum ama hepsini tek tek madde halinde cevaplarsan sevinirim kafam çok karıştı bu imei konusunda da kafanı ağrıttığım için özür dilerim.

    Haa kayitli deilse nokianinkini at yurtdisindan geldiini unutmusum

    çok teşekkürler altaymobil abi ben sadece bir şey daha öğrenmek istiyorum ondan sonra yarın sabah malum bu gece bu telefon imeisi ve rom çabası yüzünden uyumadım hatta uyumadım değil uyuyamadım aşırı bağımlılık yaptı bu tel bende veya boş zamanım olduğu vakit kendim herhangi bir telefoncudan atabiliyorum değilmi,yani bana ait elimdeki nokia c2-01'ın imei'yi




  • Lite rom 1.4.1 kurdum. menu gecislerinde kasmalar mevcut. 1.3.1 daha stabildi. Aksam ona donucem. N azindan kasmalar yok onda. 1.4.1in sizintidan farki yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 738739740741742
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.