Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (1417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.672
Cevap
112
Favori
1.348.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam;
    Sayfada olan kimse var mı acil bir yardıma ihtiyacım var kısaca olayı anlatayım cm11 kullanıyordum kasma'dan bıktığım için jb'ye döneyim dedim ondan sonra aklımdan geçen kyrillos'a döneyim diyordum ilk sayfada yazılanları harfiyen yapmaya başladım JB'ya dönmek için önce kies yükledim driverlar için problem yok bilg telefonu görüyor sonra odin indirdim ardından xda sayfasından I8160XXLI2_CWM_5.0.2.6_ANT.tar zip indirip masaüstüne attım odin çalıştı önce sarı yükleme yaptı yeşil PASS yazısını gördüm ve o anda problem çıktı
    birden U8500 usb driver yüklemek için bir pencere açıldı aradı ve 15 sanıye sonra başarısız dedi ve kapattı bu arada telefon açılış sayfası olan samsung galaxy ace2 sayfasında takıldı kaldı.1/2 saat bekledim mecburen bilgisayardan ayırdım kapatmaya çalıştım kapandı tekrar açılmasında ise ekranda çizgiler halinde bir daire ufak birşey orada takıldı tekrar açıp kapadım gene samsung galaxy ace2 sayfasında takıldı kaldı hiçbir şekilde recovery sayfasına gelemiyorum mecburen gene odin ile download moduna aldım aynı işlemi yaptım pass yazısını gördüm ancak telefon açılmıyor aynı yerde takıldı kaldı
    Ha bu arada bir çare U8500 usb driver buldum C/program files/samsung/drivers içine attım ama çare olmadı
    Acil yardım edebilecek var mı



    Mevcut sorunu önce rus sonra tur rom yükleyerek aştım ancak şimdi de JB'ye yükseltemiyorum cvm dahil tüm zipler sd card içinde ancak recovery mod'da yaparkan ''signature failure''hatası veriyor fikri olan var mı arkadaşlar?Yazarken aklıma geldi JB'ye yükseltmememden kaynaklı olabilir onu deneyeceğim bakalım.Buraya sırf yazma nedenim aynı sorunla karşılaşanların çözüm sağlaması sonucu yazacağım tekrar.Evet sorun JB yüklenmemesi imiş sorun çözüldü.
    Biraz devam edip ağırlaşır ise kyrillos deneyeceğim hayırlısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanaktan05 -- 27 Mart 2015; 18:36:26 >
  • beyler ben carbon romu kullanyorum sorun yok kasma falan yok ama aşırı derecede ısınma var telefonu tutunca çok rahatsız ediyor genelde Clash oynayınca oluyor ama bunu düzeltmenin yolu varmı varsa söyleyinde bu sorunu çözelim ya belkide bu ısınma yüzünden ellerimde bazı yerlerinde deri altı sivilce falan cıktı heralde yoksa direk kyrillosa dönecez
  • bu forumun ana sayfasındaki 0.3 kerneli çalışıyormu kyrillos v9 üzerine kursam sıkıntı olurmu açılırmı telefon
  • Arkadaşlar sorunsuz cihazımı 200 liradan satmayı düşünüyorum ilgilenen varsa pm atsın

    Edit: Telefonumu sattım g3 siparişi verdim bugün gelicek inş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sawyer258 -- 4 Nisan 2015; 10:54:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon gb sürümünde içimden bir ses cm11 yükle diyor ama daha önce hiç rom yüklemedim. Rica etsem biri gb ve cm11 den hangisini neden tercih etmem gerektiğini açıklayabilir mi ?
  • telefon orjinal sürümünde benimkisi 4.1.2 sadece root attım rami rahatça temizlesin diye kasıyor ama alıştım artık :D fakat yeni gelen saatler ileri aldındığında telefon saati mesela saat 10:00 sa ana sayfadaki havadurumu widgetinde saat 09:00 çok saçma değilmi ayarlardan saati ileri geri aldım fakat değişmiyor nasıl düzelte bilirim açaba bu saçma olayı :)
  • Bende o kadar uğraşmayayım diyorum ama GB sıktı artık, sadece 4.0 üstüne yükseltsem yeter bana ama kasmasını istemiyorum... Top Eleven ve Hayday oynamak istiyorum ama kasarsa bir anlamı kalmaz... Temiz bir şekilde yapamazmıyım bu işi en düşük gapps paketini yüklesem yinede kasma olurmu ? Nasıl yapayım Lütfen yardım edin...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum eskisi kadar aktif degil aradıgınız hemen bulamıyorsunuz ya kendinize güvenip yapacaksınız yada bekliceksiniz
  • beyler 4.1.2 kyrillos romu için bildiginiz güncel güzel işini iyi yapan kernel varmı
  • veterans V kullanıcısına yanıt
    Ben cm 11 kullanıyorum şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok radyo yok ama bence kur değer performansı gayet iyi ama sarji biraz az gidiyor.Ama benim batarya bozuk galiba.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar line uygulaması ile görüntülü arama yapamıyorum. Cihaz desteklemiyor uyarısı veriyor. Halbuki ön kamera var. Sizde de öylemi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler güzel kernel yokmu ya 4.1.2 için kyrillos
  • Benim telefon yakında kendini imha edecek.Kendini durduğu yerde şarjda sanıyor bazen.Ses tuşları zaten bozuldu.

    Açıkçası gözümü karartıp kırıp atasım geliyor bazen
  • arkadaşlar stabil lolipop bulan var mı
  • JB yükledim güzel gibiydi ama donup duruyordu kasım kasım kasılıyordu. Rehbere bile çok ağı rgiriyordu. GB e dönemedim Necatibey telefoncuya verdım GB yüklendi bariz hızlandı görsel umrumda değil . Sonra 1.1Ghz Karnel yükleyip overclock yaptım. Telefon bayağı iyi oldu 2*1.1ghz ile. İnternete filanda daha hızlı giriyor şarj da iyi batery doctor yükledim.

    Telefonumda araka plan verisi ve senkronizasyon açılmazsa donma çok nadir oluyor. Arka plan kastırıyor. Face kullanmıyorum ama internette gezinme işlem yapma gayet başarılı. diziyi zor izliyordum şimdi çok hızlı yüklüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06onur -- 12 Nisan 2015; 2:22:52 >
  • 06onur 0 kullanıcısına yanıt
    HOCAM HANGİ SÜRÜMÜ KULLANIYORSUN GB Mİ JB Mİ EGER JB İSE HANGİ KERNELİ KULLANIYORSUN LİNK VERİRMİSİN SON OLARAK OVERCLOCK NASIL YAPIYORSUN BİRAZ ANLATIRMISIN BENDE JB KULLANIYORUM
  • 3 senedir kullanmış olduğum ACE 2 çöpünden kurtuldum arkadaşlar.Piyasada ki Tüm romları denedim hiç biri stabil değilldi ve hangi sürümü yüklersem yükliyeyim belli bir zaman sonra donmalar kasmalar devam ediyordu.Yeni telefon aldığım Ace 2 yi birine hediye etmeyi düşünüyordum(Satsam para etmez ) Her neyse üstün de CM11 yüklüydü Odinle sırasıyla 2.3.6 ya dönmeye uğraş veriyordum yarısına gelmişti download modun da elektrikler gitti ve güncelleme yarı da kaldı telefon hard brick oldu sanırım şuan hiç bir tepki vermiyor telefonculara sordum fiyat aldım fiyat aralıkları 50-70-90-150 TL ye kadar çıktılar şimdi evde yatıyor telefon mazi oldu artık
  • Eğer birine vermediysen ben talibim hediye olarak :) babamın tel bozuldu düzedüzeltebilirsem 2.3.6 ile i kullanabilir sadece alo demek için kullanıyor telefonu. Düzeltemezsem de kısmet :)
  • hala hollanda stok jb'deyim. kasma donma sıkıntısı çekenlere tavsiye ederim. sammobilden indirip odinden flaşlayacaksınız.
  • Tüm romlarda ilk hafta kasma olmuyor.Cache biriktikçe telefon ağlıyor.RAM artık o kadar az geliyor ki greenify bile yeterli olmuyor maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 14151416141714181419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.