Şimdi Ara

Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.339
Cevap
65
Favori
357.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

    hatayı tam olarak nasıl anlıyoruz hocam

  • aramada hoparlörde iken kırmızı ile işaretledigim yerde yeşil nokta yapıp yanıp sönüyor. hoparlör e alınca gidiyor. telefona saat bağlı saatede alınca gidiyor. kulaklığa alınca tekrar yanıp sönmeye başlıyor. müşteri hizmetleri yakınlık sensörü dedi. ben o ekranda ne ilgisi var dedim birşey demedi. sizde böyle nokta yanıp sönüyor mu arkadaşlar. Samsung Galaxy A71 [ANA KONU] Özellikler, Yardımlaşma ve Tartışma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimyz

    aramada hoparlörde iken kırmızı ile işaretledigim yerde yeşil nokta yapıp yanıp sönüyor. hoparlör e alınca gidiyor. telefona saat bağlı saatede alınca gidiyor. kulaklığa alınca tekrar yanıp sönmeye başlıyor. müşteri hizmetleri yakınlık sensörü dedi. ben o ekranda ne ilgisi var dedim birşey demedi. sizde böyle nokta yanıp sönüyor mu arkadaşlar.

    Aynen yakınlık sensörü o hocam.





  • tunc@y kullanıcısına yanıt
    ilk defa böyle birşey görünce şaşırdım. çevremde telefon kullananlarda sordum kimsede yoktu. hayret yakınlık sensörünu ekrana mı almışlar
  • ibrahimyz İ kullanıcısına yanıt

    Sorunu yaşayanlardan yanıt gelmedi, YouTube'a A71 green tint issue falan yazarsanız direkt bir sürü sonuç çıkıyor. Nasıl ortaya çıktığını gösteriyorlar, karanlık ortamda denersiniz. Hatta yorumlarda da Çin markası cihazları yazmışlar aynı sorun onlarda da mevcut diye. Bildiğim kadarıyla onlar da yazılımla sorunu çözemediler hala, bilgisi olan varsa yazsın. Çözen marka varsa belki A71 için de One UI 3.x ile sorun çözülür.


    Örnek:





  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

    Peki bu sorun ilerde dahada cok artiyormu ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Video için teşekkürler hocam karanlık ortamda epeyce bir denedim öyle bir soruna rastlamadım. Şimdilik temiz Tabii ilerleyen zaman neyi gösterir meçhul
  • @yardimistiyolar Zaman geçtikçe daha da arttığını söyleyenler var. Her sorunlu cihazda sürekli artış eğiliminde mi bilmiyorum, bilgi aldıklarım cihaz değişimi yoluna giderek kurtulmuştu.


    @ibrahimyz Rica ederim. Sevindim, güle güle kullanın. Bildiğim kadarıyla sonradan bu sorun oluşmuyor, sorunlu cihazlar sıfır kutudan direkt sorunlu olarak çıkıyor.


    Bu arada dün akşam 9-12 arası ve şu an yine güncelleme kontrolünde sunucu sorunu yaşanıyor. Dün kullanıcılar baya heyecan yapmıştı Reddit'de One UI 3.1 geliyor galiba diye lakin güvenlik güncellemesi bile gelmedi. Güncelleme kontrolü düğmesini yüzlerce kişi spamlıyor ben de arada kontrol ediyorum belki büyük güncelleme gelir, gelirse haber ederim hemen. Ekran sorunu yaşayanlar iade & değişim olaylarına girmeden önce One UI 3.x güncellemesini yükleyip factory reset atarak ekranı bir daha test ederlerse iyi olur, 3-4 güncelleme önce Samsung bir A71 kullanıcısına ekran sorununun yakında verilecek bir güncellemeyle çözüleceğini söylediğini hatırlıyorum ama kaç güncelleme geldi hala düzelmedi dediler, iadeden önceki son çare olasılığı One UI 3.x güncellemesi olabilir.





  • Bu guncelleme mevzusu uzadi hayirdir acaba yazilimi verirlermi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran probleminin videosunu seyrettim sanki sistem 60 hz değil daha düşük frekansta çalışıyormuş gibi titremesi belli oluyor. Bence donanımsal birsey yazılımsal olsa güncelleme ile düzeltilmesi gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yoğun sosyal medya, internet vb. kullanımında telefonun sarjı ne kadar gidiyor acaba? Günü rahatça bitirebiliyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r.H kullanıcısına yanıt
    bir günü rahat çıkarıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimyz

    bir günü rahat çıkarıyor
    Sabah 8'de kullanmaya başlıyorum hocam ben. Siz akşam kaçta sarja takmak zorunda kalıyorsunuz yoğun kullanımda?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba su video izlerken hdr özelliği açılıyor ve ekran sarımsı oluyor ve videolar 4k izlenebiliyor sizdede mi bu şekilde
  • greentrend G kullanıcısına yanıt
    Şimdi 3699 olarak gösteriyor teknosada.
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

    A71'de YouTube videolarında HDR desteği mevcut, güzel de fark oluyor. Default gelen ayar parlaklığı HDR videolarda en yükseğe otomatik yükseltiyor ben kapattım çünkü göz yoruyor.


    Ayrıca bende aylardır ekran 1080p olmasına rağmen YouTube videoları 4K'ya alınabiliyor. Birkaç gündür uluslararası teknoloji haber sitelerinde YouTube'un bazı cihazların ekran çözünürlüğünden yüksek çözünürlük seçmelerine izin vermeye başladığıyla dair haberler vardı, haberi ilk yapan sitede haberi hazırlayan yazara ulaşıp bunun bende aylardır aktif olduğunu belirttim, yanıtında ise "Ben bu olayı cihazlarımda yeni fark ettim o yüzden haber yaptım" dedi. Aslında bu olay bazı cihazlarda aylardır aktif yani, pek fark eden olmamış sanırım. Zaten 2K ve 4K videolar 1080p ekranda fazla keskin görünüyor, tercih etmiyorum.

  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt
    Nerden nasil ayarlaniyor
  • r.H kullanıcısına yanıt
    sabah 5:45 te fişten çıkarıyorum gece 12 de şarja takıyorum. taktığım zaman %20-25 lerde oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: luis1907fb

    Şimdi 3699 olarak gösteriyor teknosada.

    Hocam neden ucuz acaba? Ben mağazadan alacaktım dün 3.999 TL idi. İnternetten satılan cihaz sorunlu olabilir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.