< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben vatandan a71 hindistan üretimi aldım da şimdi herhangi bir parlaklıkta yeşil ekran sorununu yaşamıyorum telefon 2 haftadır elimde bayağı güzel çalışıyor,bu çoğu insanın hindistan üretimi a71lerle yaşadığı durum mu yoksa ben mi şanslıyım |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu yesil ekran sorunu tam olarak nedir? Donanımsal bir problem mi? Öyleyse neden kaynaklanıyor ekran bozuluyor mu? |
vay be ülkede güvenecek mağaza bile kalmamıs gerçekten sinirim beynime çıktı bunu okuyunca |
|
İnternette satılan ve özellikle indirimli ürünlere şüphe ile yaklaşıyorum, ya tamir görmüş ya da iade cihazları olma olasılıkları var. Bence en iyisi gidip mağazadan almak, açtırıp her şeyini kontrol ettiriyorum. İnternetten daha pahalı ama riski daha az bari. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 30 Kasım 2020; 19:49:3 > |
Ben internetten bilgisayar kasası satın aldım birkaç ay önce. Kasayı sıfır diye sattı mağaza, kasayı aldım eve getirdim açtım bir de baktım, power düğmesinin yanında sol kısımda, 2 cm kadar çizik var.. Sonra bilgisayar kasasının içindeki fanlara baktım, fanlar hafiften toz toplamıştı.. Sonra kasanın tamperli camına baktım bir de ne göreyim.. Orada da başka bir önemsiz çizik var.. Bununla ilgili bu forum değil ama başka bir bilgisayar forumuna konu açtım.. O forumda, ilgili mağazanın trolleri gelip, bana hakaretvari seyler yazdılar.. 2 cm ciziğe mi kafayı taktın manyak mısın lan sen minvalinde konustular.. Kasa nasılsa ayı gibi bir sey, geri göndermeye uğraşmazlar diye bu pisliği yaptıklarından adım gibi eminim.. Bu ülkede yaşamaktan her türlü tiksiniyorum artık.. Sabahları kalkıyorum,yüzümü yıkamadan, bir küfür sallıyorum kendi kendime.. Küfrettikten sonra gidip yüzümü yıkıyorum.. Yapacak bir sey gercekten yok. Mağazadan da alsan olabiliyor, internetten güvenilir yerlerden alsan da olabiliyor, gidip garantisiz alsan yine olabiliyor.. Benim de yeni aldıgım redmi telefonun ekranı hafiften titrek çıktı.. Telefonda kalitesiz panel mi kullanılmıs yoksa benim cihazda sorun mu var anlayamıyorumda. Olacaksa her türlü oluyor ama olmaması gerekiyor insanlar düzgün olsa zaten böyle seyler olmazdı.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 30 Kasım 2020; 19:54:17 > |
|
A101 de Philips usb to type c gördüm aldım çalışıyor. 10 TL. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spigen Essential USB-C to USB-A 3.1 Hızlı Şarj ve Data Kablo (1 Metre) C10C0 kullanıyorum, memnunum. Fakat Android Auto denemedim. Yine de bulduğum en iyi kablo buydu, ucuzlar ve Çin markalarıyla cihazı riske atmak istemedim. |