< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bende bataryadan şikayetçiyim çünkü bitiremiyorum ertesi gün sarjsiz kalıyorum bir gün rahat yetiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yalnız benim telefonum mart guncellemesi de kalmış hic güncelleme yapmadim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazı 4 saat gibi bir süre kullanmazsanız ki gece gayet normal, sabaha şifre soruyor. Ayrıca telefonu kapatıp açınca da aynı şeyi yapıyor. Sebebi ise güvenlik. Bildiğim kadarıyla bu olayı iptal etmenin bir yolu yok. |
11.11 indirimi ve kuponla A71 almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz kalın olmayan , kamerayı da koruyabilecek kılıf var mı? teşekkürler.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Camera için cam koruyucu aldım ben siddeyle tavsiye ederim. Sadece kılıf ile korumayin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bn bulamadım o cam koruyucudan spigen kılıfla kullanıyorum yere değmiyorr kamera |
Hocam n11 Hepsiburada gibi sitelerde mevcut. Kılıf tabiki koruma sağlıyor ama yinede cebinize koyarken birşeylere sürtüp çizilmemesi için önlem amaçlı kullanmanızı tavsiye ederim. En azından içiniz rahat ediyor. Misal Galaxy A71 Zore Nano Kamera Lens Koruma Camı 39,00 TL yerine 29,00 TL https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/galaxy-a71-zore-nano-kamera-lens-koruma-cami-P423026288 https://www.hepsiburada.com/ally-samsung-galaxy-a71-tempered-kamera-koruyucu-cam-al-31716-seffaf-p-HBV00000R451Z?magaza=YAKUPOLT < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Flash kısmı açık hocam ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler arkadaşım aldım bende 2 adet geliyomuş galiba |
Rica ederim hocam , güzel günlerde kullanın kiriksiz çiziksiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
açık olan flash deliğinden toz girmiyor mu içeriye ? |
![]() Hocam bu benim 2 aydır temizlemedigim telefon. Dikkatli baktığınızda kamera dikdörtgeninin etrafı toz ama flash içinde toz yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifomer -- 14 Kasım 2020; 17:30:13 > |