Şimdi Ara

Samsung Galaxy A7 (2017) için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy A7 (2017) için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı
     
    Samsung'un geçtiğimiz Ocak ayında satışa sunduğu orta-üst seviye telefonu Galaxy A7 (2017) için merakla beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Kademe kademe yayınlanacak güncelleme ilk olarak A720FXXU2BQGB kod adlı Tayland cihazları için yayınlandı. Yakın zamanda Türkiye'deki cihazlar için de yayınlanacak.


    Android 7.0 güncellemesi ile en yeni Samsung Experience arayüzü, geliştirilmiş AOD ekranı, yenilenmiş Samsung uygulamaları ve Samsung Pass özellikleri geliyor. Bu özelliklerin yanında hız ve güvenlik geliştirmeleri içeriyor.

    Samsung Galaxy A7 (2017) için Android 7.0 güncellemesi dağıtılmaya başlandı
     
    Güncellemenin Türkiye'deki cihazlar için ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Tahmini 1-2 hafta içerisinde gelecektir. Eğer kullandığınız telefon distribütör garantili değil de ithalatçı garantili bir telefon ise telefonun Tayland çıkışlı olma ihtimali var. Bu durumda Ayarlar> Yazılım güncelleştirme> Güncellemeleri manuel indir seçeneğini izleyerek güncelleştirmeleri kontrol edebilirsiniz.
     



  • Çıkması gereken sürüm 7.0'dı şuan 7.1.1 almalıydı...

  • yeni çıkan bir telefona 7.0 veya 7.1 yüklüyorsunuz eyvallah eski telefonlara'da bir el atsanız onlar sizin ilk p...niz mi ? 2 yıl önce aldığımız telefon neden yeni işletim sistemini kullanamıyor ? artık buna bir düzen getirilmeli iyicene soyguncuya döndünüz.

  • Android Nougat bu telefondan 4 ay önce çıktı. Sırf orta sınıfa güncelleme desteği veriyor algısı yaratmak için bilerek eski sürümle cihaz çıkarıyor adamlar. Resmen tüketiciyi salak yerine koyuyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verecekler,versinler tabi zaten bu model 7.0 ile çıkması lazımdı.

  • pöh! 2017 orta-üst segment alete yeni veriyor zamzung...

  • Çok zeki bir firma samsung boşunamı bu telefonu 6.0 'la çıkardı zaten 7.0 hazırdı bilerek 6.0 'la çıkardı alın dedi 7.0 7.1 veya 8.0 vermemek için. 7.0 'la çıksaydı 8.0 yada 7.1.1 vermek zorunda kalırdı a5 alanlara geçmiş olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 10 Ağustos 2017; 9:18:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim A3(2015) in 7.1.2 romu (custom rom) 350mb civarı

    Samsung bunun içine ne atmış ki 1.3 gb

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan bizim hepsiburadadan aldığımız note 5 daha 6 güncellemesini almadı güncellemelere girince en güncel sürüm diyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mersin uyducu

    Çok zeki bir firma samsung boşunamı bu telefonu 6.0 'la çıkardı zaten 7.0 hazırdı bilerek 6.0 'la çıkardı alın dedi 7.0 7.1 veya 8.0 vermemek için. 7.0 'la çıksaydı 8.0 yada 7.1.1 vermek zorunda kalırdı a5 alanlara geçmiş olsun

    A serisine 2 büyük güncelleme veriyor kutudan 6.0.1 ile çıktı 7.0 aldı seneyede android 8.0 alır son güncellemesi olur. Kutudan 7.0 ile çıksa android 9 vermek zorunda kalacaktı samsung..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kestane Oldu Efsane

    Benim A3(2015) in 7.1.2 romu (custom rom) 350mb civarı

    Samsung bunun içine ne atmış ki 1.3 gb

    Custom romlar düşük boyutta oluyor sistem uygulamaları vs azaltıldığı için birde saf android arayüzüne sahip.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sammobile sitesinden Tayland için yayınlanan dosyaları kendi telefonuma flasladım ve güncelledim. Yeni sürüm ile telefonda performans artışı olduğunu söyleyebilirim. Bir çok özelleştirme bu güncelleme ile kullanıcılara sunulmuş.

  • A7 için tr de hala yayınlanmadı mı android7.0 ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim a7 dime hala bu güncelleme gelmedi hala 6.1 de telefondamı bi sorun var acaba

  • Bundan 1 hafta öncesine kadar a5 2017 kullanıyordum ona güncelleme geldi , şimdi a7 17 kullanıyorum güncelleme henüz gelmemiş. A5 e görsel anlamda ciddi bir güzellik katmıştı ama şuan pek keyif vermiyor a7. nezaman gelecek güncelleme bu konuda bilgisi olan biri varmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren356

    Bundan 1 hafta öncesine kadar a5 2017 kullanıyordum ona güncelleme geldi , şimdi a7 17 kullanıyorum güncelleme henüz gelmemiş. A5 e görsel anlamda ciddi bir güzellik katmıştı ama şuan pek keyif vermiyor a7. nezaman gelecek güncelleme bu konuda bilgisi olan biri varmı

    20 - 24 kasım diye biliyorum. Ama büyük ihtimalle 1 haftaya gelir çünkü J7 Prime ve 2016 modellerine gününden 2 hafta önce verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13-17 kasımda nougat gelecek a7 ici

  • A7 2015 modelede gelmeli bu surumler neden diger telefonlara gelmiyor

  • Arkadaslar ikigun once samsung a7 2017 aldim wifi ye baglanir baglanmaz surum yukseltti bu kadar kotu bir surum olamaz sakin guncellemeyim samsung cagri merkezide dahil butun teknik servisleri aradim eski surume geri ceviremiyorlar anliycaniz para cop oldu tel uzerinden kamyon gecircem

  • A7 2017 kullanıyorum guncellemeyle 7.0 oldu menu değişti wignet kısa yol radyo da çerçeve aşağıya inmiyor favoriyi kulanamıyorum servise gittiğimde yapacak bişey yok dediler saçmalık

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.