Şimdi Ara

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU] (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.530
Cevap
164
Favori
586.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 423424425426427
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben de böyle düşündüm ama üstüne düşmedim, bir sürü ayar var eskiden daha da karmaşıktı sanki eklentiler falan. Şimdi profiller var ama katkısı yok gibi. Ufak tefek oyunlarda dahi reklam girdiğinde vs. takılmalar oluyordu belli ki geliştiriciler umursamıyor. Zaten reklamlar değişmiş gibi önceden kapat diyince kapanıyordu şimdi play store'a yönlendiriyor sonra tekrar çarpıya bastırıyor falan çekilecek çile değil :) Snapdragon 865 tabletimde daha seri oynuyorum, emulatör ile eski atari oyunlarını oynuyorum onlar da sorunsuz. Hem Exynos hem GameBooster vb. baltalıyor oyun keyfini dediğiniz gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

aynen bıktırdı :)) yaptım geçtim sorun yok gibi.

• Mesajlarda samsungun kendi uyugulamasınımı yoksa google mesajlarımı kullanıyorsunuz. Ben google mesajları kullaniyorum. Spam kısmına girdim allahım ne mesajları spamlamış 🙂🙂 bitmemiş dolandırıcılar , spam yapay zekası bence çok iyi çalışmış , zira bet reklamları hiç gelmiyor diyordum meğerse günde 3-4 tane geliyormuş onlarda spamlanmış. Sizin görüşleriniz nelerdir.

• Telefonu 2024 ilk ceyreginden beri kullaniyorum. Istedigim zaman sarj etme imkanim oldugu için sadece gerektigi zamanlarda yuzde 100 e kadar sarj ettim. Uyurken sarja takma aliskanligim da yok. 1.5 yılda yuzde 85 e dusmus maksimum kapasitesi. Ne kadar dogrudur bilmiyorum, degerleri telefonun kendi datasindan cekiyor. Surekli yuzde 100 sarj etsem nasil olurdu acaba :)

Samsung Galaxy A54 5G [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 14 Kasım 2025; 20:8:7 >

• Genzo41 kullanıcısına yanıt
    Bende Google mesajları kullanıyorum , dediğiniz gibi mesajları çok iyi filtreliyor. Geçen arkadaşlarla konuşuyoruz öyle, iPhone kullanan arkadaşlar hergün 3-4 tane bet reklam mesajı geldiğini söyledi. Bende acaba bana niye hiç gelmiyor diyordum. Uzun süredir spam klasörüne girmemiştim varlığını unuttum o derece :) klasöre girince farkettim hergün geliyormuş aslında ama ben görmüyormuşum.

Ama dikkat edilmesi gereken birşey var, kullandığım bir banka için ödeme onay kodu mesajları gelmiyordu, sürekli uygulamadan yapmak durumunda kalıyordum ama bazı yerlerde uygulamadan onay almıyor sadece SMS kodu oluyor. Sms gelmiyor diye bankaya kayıt açtım kaç defa MH ile görüştüm. Az kalsın bankayı kullanmayı bırakacaktım. Spam klasörüne girince orada farkettim bu mesajları hep spama atmış. Spamdan çıkardım da kurtardık orayı :)

Bütçe nedir?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.