Şimdi Ara

Samsung Galaxy A52 [ANA KONU] (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.655
Cevap
98
Favori
517.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell bayinde cihazı inceleme fırsatım vardı, o nasıl dandik bir cihaz çerçevesi öyle. Yazık yahu o kadar para ver sonra cihazın malzeme kalitesi kötü olsun, üzerine bir de esneme olsun. "Aman canım kılıfla kullanıyoruz" diyenler kendini avutabilir, ben Samsung firmasının 367$'lık cihaz için kullandığı malzemeye sinir oldum. Kıyaslamak isteyince başka markalarda daha kalitelisi bulunur elbet ama Samsung kullanmak isteyen insanlar daha pahalı ve üst modellere mi yoğunlaşmak zorunda? Yoksa bu kadar pahalı bir telefona konan malzeme kalitesi cidden sorgulanmalı mı?

  • Teşekkür ederim hocam.Peki telefonu servise gösterdiniz mi ? çözümü yok mu ? yazılımla mı ilgili cihazla mı ilgili bir fikriniz var mı ?

  • Arkadaşlar birşey soracağım. Bir tarafı type c diğer tarafı Micro usb olan kablo var mı? Kablo şeklinde ama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

    4 Bin liraya bu kalitede başka örnek telefon bulun onu alalım. malzeme kalitesi istiyorsanız amiral gemisi telefon alacaksınız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

    4 Bin liraya bu kalitede başka örnek telefon bulun onu alalım. malzeme kalitesi istiyorsanız amiral gemisi telefon alacaksınız.

    Örnek versem tatmin olacak mısınız? Hayır. Sizin derdiniz üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Telefonunuzu seve seve kullanmaya devam edebilirsiniz, zira ben telefonu alanları değil bu fiyata bu kadar kötü malzeme kalitesi ve kasa açıklığı sorunu yaratan Samsung firmasını eleştiriyorum.

  • xweser X kullanıcısına yanıt
  • Arkadaşlar selamlar;

    hepsiburada üzerinden farksa satıcısından aldığım a52 telefon dün elime ulaştı fakat çerçevede hafif de olsa bi esneme var yani elimle bastırınca belli oluyor içeri doğu giriyor bunun için iade talep etmeli miyim sizde ileri de sorun yaşar mıyım ve normal mi bu çerçeve?

    bir de dün akşam 8'de şarjdan aldım kurulum youtube vs takıldım 1 günü çıkarmadı şarj anlamıyorum 4500 mah'a göre bence çok kötü ve sürekli de elimde değildi telefon yani. Bu da normal gelmiyor. iade işlemleri samsung'da nasıl işliyor yapılıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten

  • apollo34 kullanıcısına yanıt
    Servis bir şey yapamazdı ki. Yakınlık sensörü yok fiziken. Kamera ile yapmaya çalışıyor bu işi telefon

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda stereo ses sistemi kullanılmış kaliteli bir kulaklık ile deneyimleyen oldu mu aranızda benim için çok önemli bir konu ses mevzusu sırf stereo diye normalde çıkmayacağım fiyata çıkıyorum yardım ederseniz sevinirim

  • kaana0 K kullanıcısına yanıt
    Bende de tam tersi Bluetooth kapalıyken şarja takınca bir süre sonra kendi kendine açılıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asetilsalisilikasit A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iki gün önce bluetooth ile ilgili sistem uygulamalarının on bellek verilerini temizledim iki gündür açılmama problemi olmuyor düzeldi gibi bakalım.
    Sizde önbellegi temizleyin sistem uygulamalarının olduğu yerde bluetooth ile ilgili 3 uygulama var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam böyle mi kullanıyorsunuz ? telefonu yeni aldım.Böyle olunca telefondan soğudum. Sizce bu kusur değil mi ? böyle kullanmaya devam ediyim mi ? yoksa telefon kusurlu diye hakem heyetine mi başvurayım ? konuşma bitince kırmızı renkli telefon simgesi (kapatma tuşu) çıkmayınca telefonu nasıl kapatıyorsunuz ? kamera (yazılım) güncellemesi ile filan çözülür mü ? bu konu çok kafama takıldı onun için yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo34 -- 20 Haziran 2021; 16:21:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damn2u

    Turkcell bayinde cihazı inceleme fırsatım vardı, o nasıl dandik bir cihaz çerçevesi öyle. Yazık yahu o kadar para ver sonra cihazın malzeme kalitesi kötü olsun, üzerine bir de esneme olsun. "Aman canım kılıfla kullanıyoruz" diyenler kendini avutabilir, ben Samsung firmasının 367$'lık cihaz için kullandığı malzemeye sinir oldum. Kıyaslamak isteyince başka markalarda daha kalitelisi bulunur elbet ama Samsung kullanmak isteyen insanlar daha pahalı ve üst modellere mi yoğunlaşmak zorunda? Yoksa bu kadar pahalı bir telefona konan malzeme kalitesi cidden sorgulanmalı mı?

    Vay be benimle aynı düşünen biri var mış  bende telefonu genel olarak beğendim hocam ama kasa kalitesi çok kötü gelmişti sanki bir an elime samsung s5 mini aldım zannettim dedim bu ne böyle, benim gibi telefonları kılıfsız kullanan biri için malzeme kalitesi kabul edilemez derecede kötü , işte ois koyuyor ama bir yerden mecbur çalıyor samsung . Burada sizi yanlış anlayanlarda baya komik .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Hocam kesinlikle doğru söylüyorsunuz malzeme kalitesi daha iyi olmalıydı ki zaten malzeme kalitesi de iyi olsaydı telefonun bir eksiği kalmıyordu diyebiliriz hemen hemen, ama sanırım bu da Samsung'un satış stratejisi, çünkü; telefonlarını çeşitli segmentlere koyarak kategorize ediyorlar. S serisi cihazlar tamamen premium odaklı mesela her donanımın en iyisi mevcut yada M seri cihazlar daha çok batarya odaklı ve alt bütçeye hitap ediyor A segmenti de biraz batarya biraz kamera derken her segmentten bir parça almaya çalışarak daha çok çinli rakiplere yönelik Samsung'un Fiyat/Performans hamlesini yaptığı cihazlardan oluşuyor. Böyle firmalar da bir cihaz üretirken mutlaka diğer cihazlarının satış paydasını düşünecektir eğer A52,A72 tamamen premium hisli bir malzemeden oluşsaydı hem fiyatında artış olacaktı hem de belki de Exynos işlemcilerin sorunlarıyla uğraşmak istemeyen kullanıcılar için S serisi almak için bir sebep kalmayacaktı yada yine premium bir malzeme kullanıp cihaz özelliklerinden kısabilirlerdi bu da muhtemelen OIS,IP67 sertifikası gibi cihazın kendi segmentinde ayrıştığı özelliklerden arındırılmasına sebep olacaktı ki Samsung bu segmentte bu özellikleri sunarken aynı fiyatta farklı cihazlarda OIS yoksa açıkça görülüyor ki malzeme kalitesi yerine böyle bir tercihde bulunmuşlar. Tabii ki bunlar görece şeyler açıkçası benim seçim imkanım olsaydı malzeme kalitesi mi OIS mi deselerdi cihazın teknik özelliklerine daha çok önem verdiğim için kesinlikle OIS seçerdim ama bu özellikler de bulunmasaydı ve üstüne malzeme kalitesi yine plastik olsaydı sanırım o zaman Samsung'u daha sert eleştirebilirdik diye düşünüyorum naçizane fikirlerim bu şekilde :)

  • varmı arkadaşlar gözünüze çarpan bi sıcak fırsat? 3950 den başlayıp yukarı doğru çıkıyor fiyatlar

  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam örnek verirmisiniz kardesime telefon alacagim ne alayım bu dolulukta bu fiyata kaliteli malzemeli?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Hocam fiyat fiyat diye söyleniyorsun da burda üretici ve tüketicinin suçu ne ?? Senin ülken 2.sınıf ülkeyse döviz yüksekse vergi fahiş oranlardaysa tüketici napsın ??


    Dışarda 300 dolar olan bi telefon burda 2 maaşa alabiliyorsun seviyeyi siz düşünün.


    S20FE Snapdragon işlemcili gelmiş A52 düşünmeyenler incelesin benim bile geçesim var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nfc kullanıyor musunuz?
    Nasıl kullanabilirim banka uygulamasından herhangi bir ayarlama yapmam gerek mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wolverine738 kullanıcısına yanıt
    Banka uygulaması bir adet ise onu hemen atıyor hocam.
    Yok farklı uygulamalar var ise nfc ye tıklayın ayarlardan siz seçin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaana0 K kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam çok teşekkürler bilgi için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.